Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség horoszkóp -így kerüld el a betegséget májusban!

Dátum: 27.04.2018

Kos

Kos jegy

Nem akarod betegséggel kezdeni az első olyan hónapot, amikor igazán jó idő van! Éppen ezért, öltözködj rétegesen, készülj fel minden eshetőségre, mert szeszélyes lesz az időjárás. Az egészség horoszkóp hatalmas energia löketeket jelez előre, amelyek gyorsan jönnek és hirtelen távoznak. Éppen ezért be kell osztanod energiáidat. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, hogy melyek a jövőbeni lehetséges betegségeid lelki okai a kártya szerint! Ebben a hónapban érdemes több időt szentelned a meditációnak!

 

Bika

Bika jegy

Érdemes most a sport felé fordulnod, mert még a strandszezon előtt leadhatsz pár kilót, ha most teszel érte! Vesd össze az egészség és a havi horoszkóp előrejelzéseit, így jobban tervezhetsz időben. A váratlan események viszont szokatlan stresszreakciókat válthatnak ki belőled. Akár enyhe pánik rohamok is következhetnek. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, hogy milyen hatással van előző életed egészségedre! A zsíros és cukros ételeket kerüld, mert nem csak az izmok nőhetnek a sportolástól!

 

Kattints IDE éves egészség horoszkópodért, hogy tudd, később lesz-e mitől tartanod!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

A tudatosság, ha még eddig nem játszott szerepet az életedben, most itt az ideje. A csillagjegyek közül ebben a hónapban neked is lehetőséged van egészségedben a sorsfordításra. Bármilyen bajnak is érezd az előszelét, most még van lehetőséged az életmódváltásra. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj jóslást és tanácsadást, hogy mit is tehetsz egészséged érdekében! Most nagyon erős az akaratod, éppen ezért ez a hónap a káros szokások, mint a dohányzás elhagyására is tökéletes.

 

Rák

Rák jegy

A betegségek lelki okai nem mindig vannak már jelen az életedben. Lehetséges, hogy a múlt egy traumája okozza bajaidat, amelyből már csak a fizikai betegség van meg. Ebben a hónapban álmaid segítenek abban, hogy egészségesebb lehess. Neked csak figyelned kell álmaid, a tested megüzeni, mi is baj! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj álomfejtést, hogy tudd, mit tehetsz az egészségedért tudatalattid szerint! Kerüld a hideget, éjszakára egyelőre még ne hagyd nyitva az ablakot!

Havi horoszkópodat ITT találod! Olvasd el, hiszen a hónap utolsó felére több nyertest is mutat!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Erősen ki vagy téve az izom vagy ízületi sérüléseknek. Ne feledd, nem csak sport előtt érdemes bemelegítened, hanem nehezebb fizikai munka előtt sem árt! Ebben a hónapban sok energiád lesz, viszonylag kevés alvással is beéred majd, de a tested erre nem lesz felkészülve. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egészség elemzést, tudd meg a testkorod a kártya segítségével! Vajon a tested állapota korodnak megfelelő? Nem árt tudnod! Telihold idején, akár éjszakai programot is szervezhetsz, annyi energia lesz benned!

 

Szűz

Szűz jegy

Most ne kezdj versengeni senkivel, mert nehezebb lesz a lépést tartanod másokkal. Melankólia és fáradékonyság jellemezhet szinte egész hónapban. Rosszul nem leszel, új betegségek nem fenyegetnek, de alvásidőd jelentősen megnövekedhet. Éppen ezért érdemes befelé figyelni, akár komolyabb meditációkat is elvégezhetsz! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd meg, hogy tanítson meg a titkos pénzvonzó meditációra, amely ebben a hónapban neked komoly eredményeket hozhat! A szabadban történő mozgás felfrissíthet, energiával tölthet fel.

 

Huzamosabb ideje fáradt, letört és rosszkedvű vagy? Kérj energia szint feltöltést Zeusztól vagy Violától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! A tél sok energiát elszívott a szervezetedből!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Kerüld ebben a hónapban a nehéz ételeket. Emésztésed igen érzékeny lesz, inkább zöldségeket és némi húst érdemes fogyasztanod. Természetesen az egyre inkább kiteljesedő eperszezonról se feledkezz meg, ami minden jel szerint az idén kicsit hamarabb érkezik. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj teljes egészség jóslást, hogy megtudd, mire is figyelmeztet az univerzum! Lelki bajaid erősebbek lehetnek, éppen ezért kerüld az önmarcangolást. Ne drámákat, hanem vígjátékokat nézz, ne szomorú, hanem vidám vagy lelkesítő zenéket hallass májusban!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A hónap első felében enyhe, de zavaró migrén kínozhat. Ez viszont amilyen váratlanul érkezett, olyan gyorsan szűnik meg. Közlekedj óvatosan, a konyhában sem érdemes kapkodnod telihold idején! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, van-e a jövődben valamilyen baleset lehetőség, hiszen a cigánykártya feltárja azt! Az alkoholos italokkal sem árt óvatosan bánnod, mivel hatásuk most más lehet, mint azt megszoktad. Sokkal kevesebb is meg tud ebben a hónapban ártani. Inkább a pihenés és a jó levegő hatásait érdemes most keresned.

 

Olvas el ITT az éves Tarot jóslatodat!

betegségek lelki okai

 

Nyilas

Nyilas jegy

Úgy érzed, mindenre képes vagy, energiaszinted a plafont veri. A május igazán jól alakul, egészségedet semmilyen negatív csillaghatás nem éri. Talán a csillagjegyek közül a Te egészség horoszkópod a legjobb. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj ráhatást szerencsédre a saját energiáiddal, hogy megismerd a személyes szerencséd varázsát! Kisugárzásod erősebb lehet, érdemes olvasnod a havi horoszkóp sorait, mert ez a hónap nem csak egészségedben lehet tökéletes!

 

Bak

Bak jegy

A harag, ingerlékenység az, amellyel most küzdened kell, hiszen miattuk akár keringési gondjaid is lehetnek. Amennyiben nincs egyetlen lelki baj sem a háttérben, csupán arra számíthatsz, hogy ingerlékeny leszel. Amennyiben viszont meglévő betegségeidnek lelki okai is vannak, érdemes fokozottan figyelned önmagadra! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, milyen okok vannak betegségeid mögött! Legjobb befektetés számodra a májusi hónapban, ha visszafogod idegi energiáid!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A hónap első felében jelentkezhetnek ízületi problémáid, ha azokkal szokott gondod lenni. Ebben az időszakban próbálj jobban figyelni magadra és ha teheted, esténként vegyél jó forró fürdőket! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj energiagyógyászatot, amely már sokszor bizonyított! A hónap utolsó felére már kicsit több energiád lesz, ízületeid is engedhetnek. Ilyenkor érdemes diétába kezdened, amely most komoly hatékonysággal működhet! Anyagcseréd felgyorsulhat, miatta éhesebb leszel ugyan, de a fogyás is gyorsabban mehet!

 

Halak

Halak jegy

Most jobb, ha elfogadod önmagad körül a világot, kerüld a kritikai megnyilvánulásokat. Ingerlékenyebb lehetsz, mindez az egészségedre is rányomja bélyegét. Több alvásra és jobb étkezésre van szükséged, azaz most nem érdemes diétáznod! Hívd Gabit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj kártyajóslást, hogy megtudd, milyen bajok vannak nálad karmikus alapokon! Érdemes több időt töltened családod körében, foglalkoznod a hobbiddal, mert ezek a dolgok képesek nyugalmat teremteni benned akkor is, ha a lelked éppen háborog!

Hagyj hozzászólást

*