Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség horoszkóp – így kerüld el a betegséget novemberben!

Dátum: 26.10.2018

Kos

Kos jegy

Az egészség horoszkóp novemberre egy lendületes hónapot jelez előre, viszont neked tenned kell arról, hogy energiáid ne elvesszenek, hanem beépüljenek. A sport és a helyes táplálkozás elengedhetetlen része a novemberi hónapnak. Még a karácsonyi étel maraton előtt jó, ha időben belekezdesz egy kisebb diétába! Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, asztrológiai szempontból melyik gyógynövény hat rád karcsúsító hatással!

 

KOS a csillagjegyed? ITT most megtudod, hogyan maradhatsz mindig egészséges, fitt és karcsú!

 

Bika

Bika jegy

Egyre fontosabb számodra az egészség, ahogy az idő egyre inkább hidegebb lesz és sokan megvannak hűlve környezetedben. Ahhoz, hogy te ne fázz meg, jobban kell figyelned magadra. Anyagiakban nem hiányzik a kiesés, éppen ezért kell többet pihenned, több zöldséget fogyasztanod. Az édességgel vigyázz, ilyenkor jönnek rád a kilók! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van e lappangó betegséged, amit a cigánykártya kimutat!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Az egészség horoszkóp nem mutat számodra energetikus hónapot. Nem nagyon örülsz a télnek, inkább még egy nyár, arra vágysz leginkább. Itt az idő, hogy megismerd a hideg örömeit, hogy ne menekülj, hanem élvezd a rozsdás parkokat és a deres, friss északi levegőt! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj egészség tippeket, hogy ne zavarjon annyira a hideg!

 

Rák

Rák jegy

Az egészség egyre fontosabb nálad az utóbbi időben. Most kezdődik a nagy felismerések ideje, hogy mennyi hibát is követtél el a múltban önmagad ellen. Fontos, hogy csak apró lépésekben haladj előre, mert energiakészleted véges! A november új kezdeteket hoz számodra, amennyiben te magad is akarod. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), egy asztrológiai elemzés sok dologra mutathat rá!

 

A gyógynövények csodás hatása már rég közismert. Tudd meg IDE kattintva, neked melyik segít a betegségek megelőzésében vagy legyőzésében!

as_aurethiel_530

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nem mindegy, hogyan és mire használod fel szabadidőd az egészség horoszkóp sorai szerint. A november részben a pihenésről kell, hogy szóljon, illetve az energiáid hasznos felhasználásáról. Nem szabad negatív dolgokat a környezetedbe engedned, mert csak te jársz pórul miatta! Hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg ér-e káros hatás a környezetben!

 

Szűz

Szűz jegy

Minden nap érdemes tenned valamit egészséged érdekében november folyamán. Nem szabad semmit sem félvállról venned, de vigyázz, mert a negatív gondolatok is rosszul hatnak rád. Az egészség horoszkóp alapján kevés húst kell fogyasztanod és inkább a hüvelyesek segítségével vigyél több energiát a szervezetedbe! Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj energiát Telihold idején, ami akár a szerencsédre is hathat, nem csak az egészségedre!

 

Óvd az egészséged és a családod! A mai napon egy titkos védelmi imát kérhetsz! Jelentkezz választott tanácsadódnál, vagy keresd Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Időnként a diéta is lehet káros, különösen akkor, mikor a téli tartalékokat veszed magadra. Most engedd egy picit gyarapodni a testsúlyod, mert egy diéta komoly fáradékonyságot okozhat. Érdemes sokat pihenned, a meleg vizes fürdő különösen jó hatással lehet rád! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj egy mágiát, amelynek segítségével megőrizheted formád és alakod!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Az időt most jobban rá kell szánod sportolásra, mivel komoly mozgásigényed van, decemberben viszont nagyon kötött lesz minden perced. Kicsit könnyebben mozogsz majd, jobban hat a pihenés, így minden adott lehet november folyamán, hogy erősödj! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj személyes asztrológiai elemzést egészségedről!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Az asztrológia tudománya novemberben is a fejlődésre ösztönöz. Leginkább a lelki dolgokra kell figyelned, mert bizony a betegségek lelki okait nem hagyhatod figyelmen kívül. Éppen ezért nevetéssel, vidámsággal és a negatív dolgok kerülésével tehetsz egészségedért a legtöbbet! Hívd Andynát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, érnek-e téged negatív hatások környezetből!

Olvass utána ITT, hogyan épülhetnek be életedbe a gyógyító és pozitív energiák!

 

Bak

Bak jegy

A horoszkóp mindig figyelmeztetni akar! Most is jelzi, hogy egészséged érdekében ideje előre nézned, el kell tudnod felejtened a múltat. Sajnos nagyon sok sebet hordozol magadban, amelyeket nem hagysz begyógyulni. Most előre nézz, mert egészségednek is ez lesz a legjobb! Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy megismerd múltat titkait!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Az egészség horoszkóp szerint ízületeidre különös figyelemmel kell vigyáznod! Sérülékenyebb lehetsz, nem nagyon szereted a lehűlést, inkább a tavasz és a nyár híve vagy. Vezess óvatosan, a konyhában is légy körültekintő, mert a kisebb balesetek valószínűsége megnövekedhet november folyamán! Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj sorsfordító mágiát, aminek segítségével elkerülheted a rossz dolgokat!

 

Halak

Halak jegy

A fertőző betegségek most könnyen tapadhatnak rád, így tegyél meg minden óvintézkedést, ha esetleg olyan helyen vagy, ahol valamilyen megfázásos betegséget kaphatsz el! Ennek ellenére jó hónapod lesz, ha a vírusok elkerülnek, akár egész télen egészséges lehetsz, mint a makk. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást egészségeddel kapcsolatban, hogy tudd, nem lappang-e valami benned!

Hagyj hozzászólást

*