Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség nevetve

Egészség nevetve

Dátum: 10.04.2012

Az egészség megörzésére nagy hatással van a pszichikai álapotunk, ezért teljesen logikusnak tűnik az az állítás, hogy aki nevet az egészséges is!

Az életünkhöz hozzátartozik az, hogy nevetünk. Már kicsi baba korunkban is szélesen mosolygunk a világra, a gyerekek is hatalmasakat kacagnak, mosolyuk felderíti a felnőttek világát. Tudom, sajnos a mai világban sok ember úgy érzi, nagyon nincs min nevetnie, mégis arra biztatom a kedves olvasókat, ezt minél gyakrabban tegyék, méghozzá az egészség megőrzésének az érdekében.

 

A Grabovoj számsor gyógyító hatással bír. Neked is gondok vannak az egészségeddel? Akkor mindenképp kattints IDE!

 

Túl azon, hogy élettani hatása is van, nő az oxigénellátás a szervezetben és megnő a légzés intenzitása, a lélekre is gyógyító hatással van. Ha nevetsz, nem tudsz negatív, rossz gondolatokat, érzéseket generálni, amik leggyakrabban a betegségek okozói is, tehát egészséges  leszel. Kikapcsol, ellazít, megnyugtat, az összes izmunk elernyed egy kiadós nevetés után és egészség megörző. Képes csökkenteni a vércukor szintjét, ami cukorbetegeknek különösen hasznos, segíti a fogyást, a hangulatunk megváltozásáról nem is beszélve, amivel máris sokkal jobban tudjuk a problémákat kezelni!

 

ITT megtudod, hogyan kérdezd a cigánykártyát, ha egészségügyi gondjaid vannak!

pénzmágia

Kevésbé ismert, hogy van egy speciális jóga ami éppen a nevetésre épül, a neve: Hahota-jóga. Kitalálója Dr. Madan Kataria indiai orvos volt. Hosszú út vezetett el a rendelője előtti pár embernek tartott közös nevetéstől a ma ismert Hahota jógáig, ami a hasya jóga alapjaira épül. Magyarországon is működnek már Hahota Jóga Klubok, ahol speciális, jól képzett szakemberek segítenek abban, hogyan kell ezt csinálni, és megtanítják a kevésbé pozitív beállítottságú embereknek is.

A Hahota jóga olyan, mint egy meditáció, még ha kicsit el is tér a megszokott meditációs formáktól. Itt nem feltétlenül egyedül, magunkban vagyunk, elvonulva a világtól, hanem éppen ellenkezőleg, csoportosan, több emberrel együtt. Barátainkkal közösen, otthon is tudjuk ezután csinálni a Hahota jógát, ha már megtanultuk, feloldódtunk, a kezdeti bátortalan lépések után.

Bátran keressünk fel egy-egy ilyen klubot, és tegyük meg a lépést lelkünk-testünk  gyógyulásáért, az egészség  felé, ami kihat egész életünkre, megváltoztatja a jövőnket, mindezt természetesen pozitív irányba.

Nevessünk minél gyakrabban, nevessünk a szemébe a problémáknak!

 

Gyógyító energiát szeretnél kérni, esetleg arra vagy kíváncsi, hogyan előzheted meg a jövőben fellépő betegségeidet? Akkor keresd a legjobb gyógyítókat, látókat: Ágnest vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*