Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

gazdagsag

Egyeseknek a szegénység a sorsa! A Tiéd nem az! Tudd meg miért!

Dátum: 29.10.2014

1.: Tévhit: A gazdagság maga a boldogság!

 

Közhely, de leírom, hogy gazdagnak lenni és boldognak lenni, legtöbbször nem járnak egy cipőben. A boldogság a lehető legjobb életminőség, amiben létezhetünk, de ebben leginkább a lelki, személyi tényezők dominálnak. A pénznek nagyon kevés szerepe van abban, hogy boldogok vagyunk-e vagy sem. A boldog ember természetesen sikeres, jól alkalmazkodik, de mindez nem a pénz miatt van, hanem szellemi képességei, reakciói és döntésképessége miatt alakul ki. A gazdagság önmagában semmi, ennek ellenére, sokan ebben látják gondjaik megoldását, ami gazdasági helyzetünket figyelembe véve, érthető is. Tehát tévhit az, hogy ha pénzünk van, boldogok lehetünk, sőt, az is tévhit, hogy talán könnyebben érhetjük el a boldogságot.

Marcus Mágus, Marcus Mágus kód 993, jós, legjobb jós

2.: Tévhit: A gazdag ember tisztességtelen!

 

Tévedés az is, hogy a gazdag emberek mind tisztességtelen úton gazdagodtak meg. Sok út vezethet az anyagi bőség felé. Lehetünk munkával is gazdagok, ha a megfelelő szakterületen dolgozunk és sikeresek is vagyunk. Lehetünk valamilyen sikermágiával, szerencse útján gazdagok, egyik sem tisztességtelen megoldás. A mágiát a törvény sem tiltja, nem beszélve arról, hogy a hatékony sikermágia alapja, az ehhez idomuló lelki alkat, tehát annak, aki sikeres akar lenni, vagy szerencsés, először fejben kell rendet raknia, ami mindenkinek a maga reszortja. Aki gazdag az nem feltétlenül tisztességtelen, ahogy az sem igaz, hogy minden szegény ember, becsületes és jóravaló. Ha így lenne, nem lenne oly sok emberen rontás.

 

3.: Tévhit: A sikermágia visszaüt!

 

Az is nagy tévedés, hogy a sikermágia, vagy szerencserituálé amellyel meg is gazdagodnak, tehát működik, visszaüt. A mágia az belőlünk születik, különösen a fehér mágia, amellyel a légynek sem árt az ember. Valóban, nagyon sokan, sőt, tízből kilencen, nem tudnak mit kezdeni a rájuk szakadt gazdagsággal, de ez nem a mágia hibája. Ahogy írtam fentebb, mindenkinek magának kell rendet raknia fejben, ezt a mágus nem teheti meg helyette, hiszen ő arra hivatott, hogy elvégezze a rituálét, illetve abban adjon segítséget, amiben kérik. Nem fog turkálni senki fejében, ha erre nem kap felhatalmazást, illetve nem oldja meg azokat a benső bajokat, amivel az ügyfélnek önmagának kell szembe néznie. A vagyon nagy felelősség, komoly önuralmat igényel, ami ha nincs meg, akkor bizonyára egy hirtelen vagyonosodás nem boldogságot hoz, hanem valami mást.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

4.: Tévhit: A sikermágia a gonosz eszköze!

 

Tévedés az, hogy a sikermágia, vagy szerencserituálé a gonosz eszköze lenne, Isten elleni vétek, vagy bármi más, amit sokan állítanak róla. A sikermágia, illetve szerencserituálé, áldozattal jár. Ez az áldozat lehet sokféle, mert áldozunk rá az időből, ami jó, áldozunk rá munkát, tisztaságot vállalunk érte, illetve a legfontosabb, hogy fizetünk érte, ami nélkül nincs sikeres rituálé, mágia. A pénz, amit érte adunk, része a rituálénak, maga az áldozat egyik legfontosabb eszköze, ami ha minél több, annál inkább erősíti a mágiát. Ingyenes siker mágia nem tud működni, mert nem érezzük súlyát az áldozatnak. Tehát minél inkább áldozunk rá, amit nem szabad megbánással kezelni, nem szabad sajnálni, mert az áldozati bárányt sem sajnálták, hiszen megy Istenhez, tehát jó helyre kerül. Így a sikermágiára kiadott pénzt sem szabad sajnálni, ami nálunk a telefondíjban mutatkozik meg. Ha egy kicsi megbánás és sajnálat is van bennünk, a mágia már kevésbé fog működni, hiszen Istentől sajnáljuk az áldozatot, azaz irigyek leszünk Istenre, amit kisebb bűnnek is felfoghatunk.

 

5.: Tévhit: Ha rossz az anyagi helyzetünk az karmánk miatt van!

 

Tévhit az, hogy szegénységünk előző életünk vétkei miatt van. Igen is, felelősséggel tartozunk magunk felé, tehát számít az, mit tanulunk, hogyan végezzük munkánkat, hogy fogadjuk el hétköznapjainkat, illetve mit is teszünk magunkért, egészségünkért. Az értelemmel élt élet képes szembe menni a szegénységgel. A rontások legtöbbször vakká tesznek minket, mert a vak ember nem képes észrevenni a szegénységben, azaz a gödörben a létrát, amely kivezet. A vakság okozza rontás esetén azt, hogy az ügyfél hív minket, már mondanánk a kivezető utat, de a telefonja lejár, azaz, nem készült fel eléggé arra, hogy ki tudjon mászni a bajaiból. Most itt szó van tizenöt percről, van akinél több, van akinél kevesebb. Gondoljon abba bele, hogy ott van a vakság, amit a negatív erők okoznak, emiatt, nem látja a mentőövet, mert lejár a kártya, azaz sajnálta az áldozatot, ahogy azt fentebb írtam. Ha valaki akar valamit, történetesen kimászni a szegénységből, minden energiájára szüksége lesz, nem szabad sajnálnia a pénzt és időt, hiszen a sorsáról van szó, nem is rövidtávon!

pénz, pénzügyi jóslás, tanácsadás

6.: Tévhit: Egyeseknek a szegénység a sorsa!

 

Tévhit az, hogy valakinek a szegénység lenne a sorsa. Ahogy már írtam, felelőssége minden embernek van a földön, különböző mértékek szerint. Ez a felelősség a hatalmi emberek kezében összpontosul, mások és a mi nyomorunkért ők a felelősek elsősorban. Tehát nem sorsunk a szegénység, viszont ezt el akarják velünk hitetni. Olyan ez, mint a dominó, hiszen bűntudatot ébresztenek bennünk, ha akarunk tenni valamit. Gondoljon csak arra, hogy ha sikermágiát kér, belül kétségek ébrednek, hogy helyes-e amit tesz, tenni akar. Ezeket a kétségeket azok az emberek ültetik el Önben, akik azt akarják, hogy ne legyen sikeres, hogy ne merjen gondolkodni és álmodni. Valakinek biztos nagyon jó az, hogy sokan azt hiszik, sorsuk a szegénység, egy dolog biztos, Önnek és nekem, ez nem jó, ezért ilyenre soha sem gondoljon. A szegénység senkinek sem sorsa, csak szeretnék ha azt hinnénk, ha nem álmodnánk, és soha sem törnénk fel, mert igazán a csúcson van mindenkinek hely, de el akarják velünk hitetni azt, hogy nincs. Döntse el ezek után, hogy miben hisz és miben nem, majd cselekedjen, helyesen!

 

7.: Tévhit: A szegénységre is szükség van gazdasági szempontból!

 

Tévhit az, hogy a szegénységre szükség van, gazdaságilag, tehát valakinek szegénynek is kell lennie. Igaz viszont az, hogy nem élhet mindenki villában, de ez nem jelenti azt, hogy Önnek még nem juthat egy. A sikermágia az pont ebben segít, hogy levetkőzze gátlásait, a saját lelki blokkjait, amelyek eddig gátolták. Az első elem, ami megszületik Önben ilyenkor az önbizalom. A sikermágia után Önnek mindenhez joga van, joga van gondolni gazdagságra, nagy házra, jó életre, arra amiről eddig csak álmodott. A kishitűség tönkre teszi a mágus szent munkáját, ha az megvan, sajnos semmi más nem lesz meg, tehát nem lesz teljes értékű a mágia amit elvégeznek Önnek. Nem szabad azt hinnie, hogy Ön nem. Siker mágia után úgy kell gondolkodnia, hogy Ön igen!

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

8.: Tévhit: A gazdagok mind hazudnak!

 

Tévhit az, hogy a gazdag ember sosem mond igazat. Nagyon sok jó tanácsot kaphatunk gazdag emberektől, ők nem minden esetben akarnak nekünk hazudni, különösen ha látnak bennünk valamit. Legtöbbször régi önmagukat látják, ezért egy nosztalgikus mosollyal mondanak nekünk valami fontosat, amit persze mi nem fogadunk meg rendesen. Ezért fontos az, hogy sikermágia előtt jóslást végezzünk el. Hiszen lehet már a gazdagság eszközét valaki a kezünkbe adta, csak nem vettük komolyan. Ezt a jóslás megmutatja és visszavezet minket ahhoz a ponthoz, ahol veszítettük a lehetőséget, mert nem vettük azt komolyan. Ha ilyet talál a jós, vagy arra kér, hogy ragadjuk meg a lehetőséget, vagy arra, hogy végezzünk vezeklő rituálét, hiszen az égiek nem értenek majd minket, mivel már egyszer kaput nyitottak nekünk a jólét felé, de mi nem éltünk azzal. Ilyenkor alázattal lehet feléjük fordulni, hogy tévedésünket bocsássák meg és segítség újra a boldogulásunkat. Figyeljünk mindig másokra, mert van amikor angyal szól belőlük.

 

9.: Tévhit: Pénzt nem lehet bevonzani!

 

Tévhit az, hogy nem lehet a pénzt bevonzani, mert sokaknak ez nem sikerült. Először is, akik ezt meg tudták tenni, nem nyilatkoznak róla. Nem árulják el, hogy miként szereztek vagyont. A vonzás lehetséges, de egy hétköznapi ember nem lesz képes rá, kell az, hogy szakember segítse lelki műveletünket. Ez nem játék, mert sokaknál pénzről van szó, ami a túlélés eszköze. Ha ezt akarjuk vonzani, akkor az életösztöneinkkel játszunk, ezzel csak is szakember tud hatékonyan dolgozni. Hívjon minket, ha pénzt akar vonzani, elmondjuk mit kell tennie. Higgye el, az a tizenöt perc nem sok, megéri hiszen nem kell utaznia, otthonából kényelmesen elindulhat egy olyan úton, amiről eddig álmodni sem mert.

 

10.: Tévhit: A sorsfordítás Isten ellen való!

 

Tévhit az, hogy a sorsfordítás beavatkozás lenne Isten munkájába, ezért bűn lenne az. Gondoljunk csak abba bele, hogy hányan avatkoznak sorsunkba negatívan. Hányan próbálnak minket eltéríteni, illetve mennyi rontás és negatív erő nehezedik a szegény emberek vállaira. Mindezek valóban Isten elleni vétkek, hiszen keresztbe tesznek egy olyan embernek, aki nem ártott senkinek, aki bűntelen. Tegye meg, fordítson sorsán, hiszen az égiek is ezt akarják. Nem véletlenül tartja a mondás, „Segíts magadon, Isten is megsegít!”. Én az emberek helyzetét látva, már azt mondom, hogy szinte mindenkinek kell a sorsfordítást. Ezzel kapcsolatban ne legyenek kétségei, legyen magabiztos, ha sorsán kell változtatni, na sajnálja rá az áldozatot, tegye meg a lépéseket, mert nélküle csak sodródik egy koszos folyóban, sosem kerül oda, ahol a tiszta és csendes a víz, mert azt elfoglalják olyan emberek, akik jól keresnek a szennyen. Tehát a sorsfordítás nemhogy Isten elleni vétek, hanem pontosan neki tetsző dolog, amit érezni is fog, mikor a rituálé után teljes lényét átjárják az égi energiák.
cikk, banner, asztro show, tetszik

cikk, banner
Függőség? Szabadulj meg tőle!

5 pénzmágia, ami működik!

Hagyj hozzászólást

*