Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

roszz alvas

Éjszaka rosszul alszol? Lehet, hogy rossz helyen van az ágyad!

Dátum: 27.05.2015

A minőségi alvás hiánya valós problémát jelent sok ember számára, az általános levertség mellett akár különböző betegségekhez is vezethet a rossz alvás. Fontos felhívni a figyelmet a nyugodt, pihentető alvás elengedhetetlen szerepére, továbbá az alvásproblémák leküzdésének jelentőségére. Ebben a kérdésben maximális segítséget nyújt Önnek az ezotéria és a jóslás, amelynek segítségével pontosan megtudhatja, mit kell tennie azért, hogy nyugodt álma legyen.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Az alvászavarok globális veszélyt jelentenek, a Föld lakosságának közel a fele szenved valamilyen mértékű alvásproblémával. Az olyan betegségek, mint az álmatlanság, a nyugtalan lábak szindróma, vagy az alvással összefüggő légzészavarok a pihentető, minőségi éjszakai alvás hiányához vezetnek, amelynek számos negatív következménye lehet.
Az alvás nagyon fontos összetevője, feltétele az általános jó közérzetnek, hiszen hatással van a mentális, fizikai és érzelmi helyzetünkre is, legyen szó fiatal vagy idős személyről.
Az ember átlagos alvásszükséglete 7 óra, azonban nem mindegy, hogy azt milyen minőségben éljük meg.

Testünk sejtjeit energia vezérli, és mindennapjaink során folyamatosan hatnak ránk a különböző energiarendszerek, köztük meghatározó szerepük van a negatív földsugárzásoknak.
Az 20. század második felében Hernádi Mihály jött rá arra, hogy az egészségre káros földsugárzások szabályos négyzethálót képeznek a Föld körül. A sugarak észak-dél, és kelet-nyugat irányban két méterenként helyezkednek el, és így egy négyzethálót hoznak létre, mely szélessége 30 cm. Tanulmányait később egy német fizikus publikálta, ezért a világon Hartmann-háló néven vált ismerté a számunkra ártalmas földsugárzások rendszere.
Sajnos nagyon sokan nem tudnak ennek a jelenségnek a létezésről, így azt sem tudják, milyen nagy jelentősége van az ágyunk elhelyezkedésének. Ön is feltette már magában azt a kérdést, hogy „Azért alszom rosszul éjszaka, mert rossz helyen van az ágyam?” Akkor jól sejti, és érdemes lenne odafigyelni, mert kevesebb negatív sugárzás érné a testünket. Mindig az a szervünk, testrészünk betegszik meg, amit huzamosabb ideig érint a sugárzás.

álmatlan, álmatlan éjszaka, álmatlan éjszakák, negatív nergiák, tisztítás

Egy másik láthatatlan erő, amely hatással van az alvásunkra és egészségi állapotunkra, a vízér.

Ez egy földalatti a patak vagy ér, amely folyamatosan mozgásban van, áramlik. A vízerek különböző mélységben és szélességben  fordulnak elő. A vízeret úgy kell elképzelni, mint az emberi érhálózatot.
Aki vízér felett alszik, számíthat fáradékonyságra, ízületi megbetegedésre is. Attól függően, hogy melyik testrészét érinti, különböző problémák, betegségek alakulhatnak ki. Ha alvás közben a fejünk például a vízerek csomópontja felett van, depresszió is kialakulhat.

 

Sokszor arra ébred, hogy mindene fáj és fáradtabban ébred, mint ahogy lefeküdt aludni?! Valószínűleg rossz helyen van az ágya. Kérje tanácsadóink segítségét, hogy az ágyát megfelelő helyre tudják tenni. Ebben segíthet Önnek Xalen és Marcus Magus a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*