Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Élet a halál után

Élet a halál után

Dátum: 20.07.2012

Az élet a halál után, az emberiség történetének minden korszakában szinte kivétel nélkül mindenkit foglalkoztatott. Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy milyen lehet az élet a halál után, ha már nem veszünk levegőt és a testünk élettelen anyag lesz csupán.

Nagyon sok egybehangzó élményt és tapasztalatot lehet olvasni és hallani azokról, akik jártak a „túloldalon” és vissza is jöttek onnan.

De honnan tudhatnánk, hogy az, amit ők mesélnek, valóban megtörtént-e, vagy csak halucináció áldozatai voltak és a halál beállása előtti másodpercekben álmodták azt, amit tapasztalni véltek az életként a haláluk után.

A kételyek eloszlatása végett jött létre 2008-ban a southhamptoni kutatócsoport. A csoport tagjai azt tűzték ki célul, hogy az ügy végére járnak és fényt derítenek az igazságra.

 

7 megdöbbentő dolog történik velünk a halál pillanatában. ITT tudod meg, hogy mi!

 

Létezik-e élet a halál után?

A southamptoni egyetem kutatói folyamatosan megfigyelték a klinikai halálból visszatért embereket és tanulmányozták a tapasztalataikat az élet a halál után élményeiről.

A korábbi tudományos feltételezések szerint a halálközeli élmény csupán halucináció és kizárólag úgy jöhet létre, hogy az újraélesztés alatt oxigénhiány lép fel, megnövekszik a széndioxid szint, illetve olyan halucinogén gyógyszerrel kezelték a beteget, amely szintén elősegíti a képzelgést.

A kutatók újraélesztés közben arra figyeltek, hogy teljes mértékben kizárják a fentiekben felsorolt tényezőket. Bebizonyították tehát, hogy a halálközeli élményeket nem oxigénhiány, nem szédioxid-szint növekedés és nem is gyógyszerek által okozott halucináció okozza.

 

Szeretteink is üzennek a túlvilágról. Kattints IDE és tudd meg, hogyan!

 

A korábbi kutatások azt mutatták ki, hogy klinikai halálból visszatért személyek mintegy 20 százaléka egybehangzó, koherens, jól strukturált történetet mesélt el arról, hogy milyen az élet a halál után. Dr. Parnia, a kutatás vezető orvosa elmondta, hogy a szívleállásból visszahozott személyek mintegy 100 százaléka mesélt egybehangzó, koherens értelmes történetet a túlvilágról. A konklúzó tehát az, hogy a fent említett tényezők (oxigénhiány, széndioxid többlet és gyógyszerek) nem azt határozzák meg, hogy az illető páciensnek lesz-e vagy sem halálközeli élménye, hanem a történetre való emlékezést befolyásolják negatívan és ezért lesz szaggatott, hiányos az ő halálközeli beszámolójuk.

A tudomány jelenlegi állása szerint az agy a halál beállta után további működésre nem képes  Képeket, élményeket, érzéseket nem tud közvetíteni, és ha valaki azt állítja, hogy igen, akkor a tudomány tehetelenül vállat von, az ezotéria pedig átveszi a szót és mesél. Mesél életről, halálról, lélekről, lélekvándorlásról, angyalokról, és sok minden másról, ami ugyan nem kézzel fogható, de néha sokkal valóságosabb és érzékelhetőbb, mint bármilyen tudományos, elfogadott, egzakt alapokon nyugvó elmélet.

 

Kíváncsi vagy, éltél-e már egy előző életben? Milyen terheket hoztál onnan, vagy ki voltál akkor, és hol éltél? Szakembereink évtizedek óta foglalkoznak az előző életek felkutatásával, és már sokan tudták letenni segítségükkel karmikus terheiket, megváltoztatva ezzel az egész életüket! Keresd Karma Emmát vagy Edit jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy ezt az esélyt Te is megkaphasd!

Telefonálhatsz külföldről is, hívd Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számot, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számot, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számot és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számot!

A felhasználók hozzászólásai (6)

levente a 07.09.2014

űdvőzletem míndígís leteztek angyalok es a kívalasztotak lathatjak ís őket

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Levente! Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

ANNA a 29.07.2013

szeretnem a páromot viszo kopni koszonam

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Anna! Leopold jóst ajánljuk Önnek, melléke: 457. Tanácsadónk segíteni fog Önnek, hogy sikerüljön. Tapasztalt szakértő.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Erzsébet a 03.10.2012

Egy alkalommal gyógyszert cserélt a patikus és nem is tudom megmondani mennyi időre megállt a szivem, de az elég volt ahhoz,hogy egy hatalmas arany angyal az utamat állta a túloldalon és visszaforditott,hogy nem érkezett még el az időm.
Amikor ez megtörtént, meglepődtem, de elkönyveltem és nem csináltam belőle ügyet, ám a mai napig elevenen él bennem ennek emléke.
Hiszek ezekben a dolgokban.

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Erzsébet! ! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Zayra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 557. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*