Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ozvegy

Élj teljes életet – özvegyként is!

Dátum: 23.06.2015

Minden tragédia okkal és céllal történik az életünkben, minden buktató egy tanulási folyamat és megtapasztalás is egyben, ami tökéletesen illeszkedik az általunk ismeretlen és titokzatos nagy egészbe. Ha az életünket egy hatalmas puzzle-ként szemléljük, akkor a negatív fordulat is csak egy kocka ahhoz, hogy kikerekedjen az egész, összeálljon a nagy kép.

Ha valamilyen baj történik, ráadásul hirtelen olyan tragédia, ami teljesen lerombolja az addigi életed, világod, akkor annak az lehet az oka, hogy egy karmát teljesítettél, egy fejezetet lezártál és most már tovább léphetsz. Sajnos ez nem mindig olyan egyszerű, főleg akkor nem, ha az eltávozott párod nagyon szeretett Téged és halála után sem akar elengedni. Ilyen esetben érdemes szakember segítségét kérni, hogy elküldjék az ő szellemét a másik dimenzióba, így teret biztosítva Neked, hogy feldolgozd a hiányát, megéld a gyászt, megtanuld az elengedést, majd új életet kezdj.

sorsfordítás, pénzbevonzás, gyógyulás

Ha elveszítettél valakit, akár úgy, hogy szakítottatok, akár úgy, hogy eltávozott az élők sorából, akkor az első és legfontosabb feladatod, hogy ne Őt keresd egy másik emberben. Ne hozzá hasonlíts mindenkit és ne arra várj, hogy majd felbukkan az életedben valaki, aki pont olyan lesz, mint a társad, aki már nincs Veled.

Ha már a párválasztásnál tartasz, akkor a legjobb, ha olyan valakit találsz, aki még csak nem is emlékeztet a korábbi párodra. Ha teljesen más, akkor nem fogod hasonlítgatni őket egymáshoz, és nem okozol fölösleges fájdalmat magadnak azzal, hogy folyton szembesülsz a hiányával.

6 fontos lépés, amely segít, hogy újra önmagad légy és teljes életet élj:

  • Újítsd fel a ruhatárad. A fekete is csinos, de ma már nem divat feketében gyászolni. Bőven elég, ha a lelked gyászol, dobd fel a ruhatárad élénk színekkel, hiszen ezek közvetett módon a hangulatodat is befolyásolják majd.

  • Rendezd át a szobád. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy lecseréld a bútoraidat, akkor próbáld átalakítani őket. Például fesd át az éjjeliszekrényed, vagy tegyél egy tükröt az ágyad fölé.

  • Dobj ki, vagy ajándékozz el minden felesleges tárgyat, amit már nem használsz.

  • Járj társaságba, legalább hetente kétszer. Nem muszáj buliba menned, ha még nem készültél fel a zajos mulatságra, de színházba, moziba mindenképpen menj el.

  • Keress magadnak új hobbit, és ha érdekel az ezotéria, akkor foglalkozz többet a témával.

  • Figyelj a jelekre. Ha nyitott vagy, őrangyalaid vagy az eltávozott párod jeleket küld, hogy miként tudsz megújulni és hogyan folytasd az életed. Így tudhatod meg, mit üzennek Neked.

Lehet, hogy még nem készültél fel egy új párkapcsolatra, így üzenetükkel abban segítenek, hogy szingliként hogyan élj teljes életet. A lelked gyógyulása a legfontosabb, csak erre koncentrálj. Kipróbálhatod a Grabovoi számsorokat is, sokan kitűnő hatékonyságukról számolnak be.

nagy Ő, megtalálni a párom, párkapcsolat, tartós párkapcsolat, szerelem bevonzása

A magány egy szörnyű dolog, de ha az ember nem süllyed bele a negatív gondolatok tengerébe, akkor élhet teljes életet! Ki kell mozdulnod és emberekkel ismerkedned, de ha úgy érzed, nem találod a helyed a világban, és arra van szükséged, hogy valaki tanácsot adjon, és kihúzzon a mély lelki válságból, akkor több jós közül is választhatsz Asztro Centerünkben. Ágnes és Xalen jósnő a nap 24 órájában állnak a rendelkezésedre, segítenek Neked megtalálni a boldogság felé vezető utat! A jóslás segíteni fog abban, hogy teljes életet élj özvegyként is! Ha éjszaka tör rád a szomorúság, akkor is hívhatod őket, rendelkezésedre állnak 24 órában a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Telefonálj nekik bátran külföldről is:

Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*