Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Telihold

Elképesztően titkos telihold mágia! Ne mondd el senkinek!

Dátum: 27.09.2015

A telihold mágiákat természetesen teliholdkor kell elvégezni, de egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan hány órakor. Amikor szabad szemmel teljesen kereknek látjuk a Holdat, az már késő a mágia elvégzéséhez.

Egy holdnaptár segítségével percre pontosan kideríthetjük, hogy mikor lesz a legközelebbi telihold, és a holdtöltétől számított két órán belül elvégzett mágia és szertartás lesz az igazán hatékony és sikeres mágia.

Az anyagi helyzeted jobbá teheted újhold mágiával is, kattints IDE!

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

 

A szertartást a szabad ég alatt kell elvégezned a telihold fényénél. Szükséged lesz egy vödörre, lehetőleg fém vödörre, ha nincs vödröd, fém tál is megteszi, de akkor a tál legyen mély, ezenkívül 7 darab bármilyen fémpénzre, egy pohár vízre és egy fehér mécsesre.

Íme 5 igazán hatásos pénzmágia! Kattints IDE!

Vigyél magaddal egy fém kanalat vagy egy kis ásót, mert egy tetszőleges helyen ásnod kell egy kis gödröt, kb. egy arasznyi mélység bőven elegendő. Ha elkészült a gödör, helyezd bele a 7 érmét egymástól kb. fél cm távolságra, egymás mellé, egy nyílegyenes vonalba, ezután tedd vissza a földet. Ha már elegyengetted a felületet, locsold meg a vízzel, és karcold bele azt az összeget, amit nyerni szeretnél. Ez követően borítsd rá a vödröt és helyezd a tetejére a mécsest, majd gyújtsd meg.

Miközben meggyújtod, mondd hangosan :

 

7 krajcárom feláldoztam földanya

telis-tele tedd a vödröm holdanya

adj aranyat, adj ezüstöt

200 évre elegendőt…

Szeretnél gazdag lenni? ITT megtudhatod a milliomosok TITKÁT!

A mantra folytatását megtudhatod szakembereinktől, ugyanis a mondóka mindenkinek a személyes születési dátumából kiszámolt egyedi képlete alapján folytatódik.  

Nem kell megvárnod, amíg leég a gyertya, de ott kell hagynod, amíg ég, nem mozdíthatod el sem a vödröt, sem a gyertyát. Ha már majdnem teljesen leégett, emeled fel a vödröt és a maradék viaszt öntsd a földre. A mágia hatása szinte azonnali. Ne felejtsd elkérni a Te személyes kódodat, amit be kell illesztened a mondóka szövegébe!

 

Ha egyedül végzed a mágiát, mielőtt nekifognál, kérj egy tisztítást jósainktól, és csak ezt követően kezdj el bármilyen szertartást. Ha nagy nyereményt szeretnél, akkor a holdmágiát egészítsd ki egy titkos bőség mágiával, amelyet bármikor kérhetsz jósainktól, Ágnes és Kincső elvégzik Neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Külföldről is választhatod a telefonos jóslást: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Teréz a 12.04.2017

Engem érdekel,

    Asztro Show a 18.04.2017

    Kedves Teréz! Végezze el cikkünk alapján, vagy ha szeretné, hogy valóban hatásos legyen a hold mágia, hívja bizalommal szakembereinket a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*