Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Előítéletek a csillagjegyekről

Előítéletek a csillagjegyekről

Dátum: 12.05.2016

A csillagjegyek olyan kapaszkodót nyújtanak az élet minden területén, amelyet érdemes megragadni és alkalmazni, hiszen így sokkal könnyebb akár az életcél, akár a karmikus küldetés feltárása.

Ha téged is érdekel, mi a karmikus feladatod, kattints IDE és tudd meg!

Fontos ismerni és elkülöníteni a csillagjegyek valós tulajdonságait az előítéletektől, mert a csillagjegyekről alkotott képünk lehet torz, előítéleteken alapuló, amely egyáltalán nem felel meg a valóságnak és tévútra vezethet bennünket.

Olvasd el, hogy mi az, ami csak túlzás, melyek azok a jelzők, amelyekről eddig azt hitted, hogy csillagjegyed meghatározó jellemvonásai, pedig csak előítéleteken alapuló kitalációkról van szó.

 

Kos

Kos jegy

„Fejjel megy a falnak, lobbanékony”. Ismerős mondat? Te ilyen vagy valójában? Nagy valószínűséggel nem. Elmondható, hogy a Kos csillagjegyek bevállalósabbak az átlagnál, és ha valamit a fejükbe vesznek, azt véghez is viszik, de arra mindig vigyáznak, hogy közben „ne törjön be a fejük” és ne bántsanak meg senkit sem.

 

Bika

Bika jegy

„Haragtartó és földhözragadt” – mondják sokan, pedig egyszerűen csak nehezebben felejt, de könnyebben megbocsát, mint az összes többi csillagjegy, ha elnézést kérnek tőle. Nem földhöz ragadt, csak két lábbal áll a földön és szereti a stabilitást minden téren.

 

Nem csak a csillagjegyünk meghatározó az életünkben, hanem a születési dátumunk és a nevünk is fontos információkat hordoz. Kattints IDE a részletekért! 

 

Ikrek

Ikrek jegy

„Skizofrén csillagjegy, kettős személyiséggel” – sokszor hallani az Ikrekről ezt a valótlan állítást. Az Ikrekben valóban két ember lakozik, de az Ikrek tudatában van ennek és tökéletesen kezeli mindkét belső hangot. Az egyik a tudásszomjért, a másik az állandó dinamizmusért felel. Kettős személyiségről szó sincs.

 

Rák

Rák jegy

„Ultraérzékeny és folyton főzőcskézik”. Valóban érzékeny lelkületű és házias, de ez távol áll az ultraérzékenységtől, hiszen nagyon ritkán sértődik meg és még annál is ritkábban sír a Rák. Szereti a finom ételeket, de nem ragaszkodik hozzá, hogy ő főzze meg.

csillagjegyek

Oroszlán

Oroszlán jegy

„Csak neki lehet igaza, mindenkit letarol, a középpontban akar lenni”. Ebből csak annyi igaz, hogy szeret a középpontban lenni, de az Oroszlán intelligens csillagjegy, tudja és érzi a mértéket mindenben és mindenkor. Szereti, ha igaza van, de nem minden áron, a meggyőző érveket elfogadja.

 

Szűz

Szűz jegy

 

„Rendmániás, csak a takarításon jár az esze”. Szeretik a rendet a Szűz csillagjegyek, ez igaz, szívesen takarítanak, ez is igaz, de nem ez tölti ki az életüket és nem ez foglalkoztatja egész nap őket. A Szűz nagyon kreatív, igazi művészlélek, ezért a legfontosabb jellemvonása az alkotási készség és nem a takarítási vágy.

 

Kiszemeltél magadnak valakit, de amikor megtudtad, hogy mi a csillagjegye, elbizonytalanodtál? Yana Boszi és Machita jósnők segíthetnek abban, hogy megtudd, valósak-e az aggályaid vagy sem! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

„Döntésképtelen, állandóan hezitál”. Nehezen dönt, ez igaz, de képes arra, hogy megfontolt döntéseket hozzon. Igaz, több időre van szüksége, mint a többi csillagjegy szülöttének, de a döntései általában véglegesek és szinte mindig a legjobb döntést hozza.

 

Skorpió

Skorpió jegy

 

„Még a legyet is röptében”. Ebből csak annyi igaz, hogy a Skorpió valóban sokkal jobban szereti a szexet, mint a többi csillagjegy szülötte, és a szexualitás sokkal hangsúlyosabb helyet kap a mindennapjaiban, de a monogámia egyáltalán nem áll távol tőle, és ha megtalálta az igazit, azt sosem csalja meg.

Szandra

Nyilas

Nyilas jegy

 

„Nyughatatlan, nem tud egy helyben maradni”. Valóban szereti a változatosságot, ugyanakkor, ha valamit szeret, akkor azért bármit feláldoz, az utazási vágyát is. Képes egy helyen leélni az életét, ha ott találta meg az igaz szerelmet és hivatását. Vannak a Nyilasnak is rossz tulajdonságai, és ha érdekel, melyek ezek, olvasd el cikkükket ITT.

 

Bak

Bak jegy

 

„Keményfejű, anyagias, nem szereti a szexet”. Az, hogy mennyire keményfejű, csak abban nyilvánul meg, hogy ragaszkodik az elveihez és ebből nem enged, de könnyen meggyőzhető, ha megfelelő érveket sorakoztatnak fel neki. Nem a pénz fontos neki, hanem az anyagi biztonság, de ez alapvetően minden ember számára fontos. A szexet pedig akkor élvezi igazán, ha azzal van együtt, akit szeret.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

 

„Az örök feltaláló, akinek a szabadság a legfontosabb az életben”. Igaz, hogy szereti az újításokat és mindig kitalál valamit, amivel megkönnyíti az életét, de nem a szabadság a legfontosabb a számára. Egy kapcsolaton belül szereti a kölcsönös tiszteletet és nem tűri a korlátozásokat, de egy igaz szerelemért képes feláldozni a szabadságát bármikor.

 

Halak

Halak jegy

 

„Kétszínű, simulékony, érdek ember”. A három állítás közül egyik sem igaz, viszont valóban a legkiválóbb alkalmazkodási készsége a Halaknak van. A vita és veszekedés elkerülése a legfontosabb, ezért sokszor olyan dolgokat is elfogad, amitől egyébként messzire elmenekülne.

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*