Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az előző élet filmje

Az előző élet filmje

Dátum: 08.03.2012

Az előző élet létezéséről, gyakran lehet hallani. Úton útfélen hallani arról is, hogy nem ez az első alkalom, amikor a Földön járunk és nem is az utolsó. A Buddhista hitrendszer szerint a lelkünk újra és újra leszületik és az előző élet után ismét megmérettetik.

Az előző életeid fontosságáról ITT olvashatsz.

 

Amikor a lélek elérte azt a maximumot, amit az aktuális életében elérhetett, akkor kilép, és nem sok idő múlva kezdi elölről az egészet.

Joggal kérdezhetjük, hogy mi van azokkal a gyerekekkel, akik csak egy napot éltek vagy tíz évet. Elérték ők azt, amiért jöttek, teljesítették a küldetést, a karmájukat? Széles körben elterjedt ezoterikus elmélet szerint ezek a lelkek vagy nem tudnak megbirkózni a feladattal, túl sok nekik a földi tapasztalás és visszavágynak, vagy pedig egy konkrét dolog, feladat miatt jöttek, és ennek a feladatnak a teljesítése után távoztak. Ha egy lélek elkezdi küldetését, és úgy érzi, zsákutcába jutott, úgy érzi, spirituálisan nem tud tovább fejlődni, mert a „gazda”, a test olyan helyekre viszi őt, és az „irányító” elme olyan döntéseket hoz, amelyek nem szolgálják az ő fejlődését, akkor nem haladhat tovább azon az úton. Először figyelmezteti a testet és az elmét, hogy rossz úton jár. Ilyenkor tapasztalunk baleseteket, törjük össze kezünk-lábunk. Ha ez sem segít, és nem változtatunk irányt, akkor dönt úgy a lélek (természetesen gyakran az elme és a test megkérdezése nélkül), hogy kiszáll és újra kezdi. Ilyenkor a lélek tudja, hogy egyszerűbb újra kezdeni, új környezetbe leszületni, mint ezt az utat folytatni, hiszen zsákutcába vezet.

Ekkor jön az „újra tervezés”, új szülők választása és új körülmények megteremtése.

következő élet

Az Univerzum tárolja a múltadat, jelenedet, de a jövődet is. További információkat ITT tudhatsz meg az Akasha krónikák titkáról!

 

Az elöző élet filmje

Az előző élet szerint a lélek és test kapcsolatára a legtalálóbb és legszemléletesebb hasonlat talán az lenne, ha egy forgatókönyv íróhoz hasonlítanánk a lelkünket és a filmhez az életet. Bár elcsépelt hasonlat, de próbálj elképzelni egy olyan szituációt, amikor a forgatókönyv író megírja a történetet, a helyszíneket és párbeszédeket, összehívja a szereplőket a megfelelő helyszínre, elküldi e-mailben a szereposztást és a történet címét. A színészek megérkeznek a helyszínre, a forgatás elkezdődik, de a forgatókönyvírónak nyoma veszett, és szövegkönyv sincs sehol. Nekik kell improvizálniuk,  hiszen a forgatás elkezdődött, kamera megy. A rendező pedig nem más mint a „sors”, vagyis az a szél, ami látszólag teljesen esetlegesen ide-oda taszigál bennünket a színpadon. Hol ilyen, hol olyan szerepbe kerülünk. Ha ügyesek vagyunk, akkor a film végére összeáll a kép. Ki előbb, ki később nézheti meg a filmet, és összevetheti az eredeti forgatókönyvvel. Vajon mennyire hasonlít az amit elterveztünk, ahhoz amit megvalósítottunk?

penzugy_rtl

Ha forgatás közben azt látja a forgatókönyvíró, hogy ő egy szerelmi filmet írt, és a szereplők háborús drámát adnak elő, akkor dönthet úgy, hogy segít nekik, és apró kis információkat, üzeneteket (sorselemzés, álmok) küld, amivel a helyes útra tereli a szereplőket, és az eredeti mederbe a történetet, vagy dönthet úgy is, hogy új helyszínt és új szereplőket keres a filmjéhez. Ilyenkor az összes színész összepakol és tovább áll.

 

Úgy érzed, rossz úton haladsz, és fogalmad sincs, hogy merre kellene első lépésben indulnod, hogy végül célba érhess? Te is beteljesítheted a karmikus küldetésedet! Kérdezd meg Imolát vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy milyen feladattal születtél jelen inkarnációdban a Földre, és lépj szellemi szinten egy magasabb fokra!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Zsuzsanna a 20.01.2013

Azt szeretném kérdezni hol lehet bioritmust készíttetni Plaveczky Zsuzsa

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Zsuzsanna! Ha többet szeretne tudni erről a témáról,Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Tapasztalt szakértő. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*