Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Előző életeink megismerése.

Előző életeink megismerése

Dátum: 05.03.2012

Rengeteg olyan tanfolyamot hirdetnek, ahol bárkit megtanítanak, arra hogy miként tárja fel a titkait, az utazással az előző életbe, illetve arra, hogy másokat segítsen és tanítson előző életeik megtapasztalásában.

Reinkarnációs kurzusnak hívják ezeket a tanfolyamokat, és nemtől, kortól pszichés állapottól függetlenül bárki jelentkezhet, részt vehet az oktatásban. Lehetőség vagy veszély az utazás előző életbe?

Előző eléteid fontosságáról olvashatsz ITT!

 

Nem veszélyes ez? – kérdeztem Nagy Erika pszichológus és hipnoterapeutát. Hipnoterapeutának nevezzük azt a személyt aki hipnózis által kezeli a pácienst. Erika szerint ez nem csak, hogy veszélyes, hanem egyáltalán nem játék. Nem lenne szabad olyan emberre bíznunk magunkat, aki egy belvárosi bérházban, két nap leforgása alatt tanult hipnózist, és ezután azt állítja, hogy vissza vezet bennünket előző életünkbe.

tarot_rtl

A hipnoterapeuták nagy része csak és kizárólag akkor folyamodik ehhez a terápiához, ha más kiutat nem talál, és ez az egyetlen mód arra, hogy segíthessen a páciensen.

Miért veszélyes hát ez az időutazás? Olyan traumákat hozhatunk a felszínre, amelyek miatt komoly gondjaink adódhatnak. Ha beszélgetéssel és egy képzett pszichológus vezetésével dolgozunk fel egy traumát, akkor az már nem árthat nekünk, de ha egy tanulatlan, képzetlen ember irányítása alatt látunk vagy tapasztalunk valami olyat, amit nem véletlenül zárt ki a tudatunk és felejtettünk el, akkor az maradandó károkat okozhat az életünkben.

Tesztünk segít kideríteni, hányszor születtél már újra. Kattints IDE!

 

Az előző életekbe való bepillantás nem kevésbé megrázó. Magdolna esete is azt bizonyítja, hogy nem mindenki áll készen arra, hogy betekintsen előző életébe.

A jelenlegi életünk múltbéli eseményei is olyan traumákat okozhatnak, amelyeket nehéz utólag korrigálni. Az előző életek valódi megismerése akármennyire is nehéz és kockázatos, feloldhatja  a blokkokat, félelmeket és ezzel javíthat az éleminőségen, de akár az egészségükön is.

Ha szakavatott kezek vezetnek vissza bennünket előző életeinkbe, akkor nagyon hasznos is lehet ez az utazás. Anna(32) állandóan mellkasi fájdalomra panaszkodott. Orvosilag semmit nem tudtak kimutatni, a szíve teljesen egészségesnek tűnt. Az utazás során látta, amint előző életében valaki, akit nagyon szeretett, szíven szúrta egy késsel. Ezt a halált ő sosem tudta feldolgozni, és ennek az emlékét hordozta magával már három életen keresztül. Az által, hogy látta, hogyan történt, és kívülállóként azt is látta, hogy miért történt, sikerült feldolgoznia a traumát, és a mellkasi fájdalmai véglegesen megszűntek.

Tündér Lili

Pozsonyi Mária 2009. márciusában elvégzett egy „utaztatós” tanfolyamot. Kedves barátnője és szomszédja, Magdolna volt az első „páciense”, akin kipróbálta újdonsült tudását, és akinek azt ígérte, megmutatja előző életét. Magdolna boldogan vetette magát alá a „terápiának”, de ami következett ezek után, az olyan volt mint egy rémálom. Látta, amint jelenlegi férje szíven lövi az édesanyját és gyerekét, akik abban az előző életben, amelynek szemtanúja volt, testvéreikként éltek mellette. Annyira élesen látta, hallotta és érzékelte az eseményeket, hogy sírva szaladt ki a szobából. Mária sosem tudta feldolgozni, amit látott, és 2 évvel később elvált a férjétől.

 

Érdemes tehát kipróbálni az utazást az előző életeinkbe, de igen fontos mérlegelni előtte, és olyan “idegenvezetőt”, látót választani az időutazás során, aki nem csak megmutatja a múltat, de segít annak feldogozásában is! Szerencsér vonalunkon több ilyen szakember is dolgozik, és ha bármilyen megmagyarázhatatlan problémád van, esetleg van valami, amit nem tudsz feldogozni, hívd bizalommal Ágnest vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

david a 17.08.2013

A holtak visza térhetnek és képesek magukal rántani egy élö embert a halálba

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Dávid! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Fehér Fény jóst ajánljuk Önnek, melléke: 303. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik .
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*