Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Előző életek felderítése

Előző életek felderítése

Dátum: 15.08.2013

Egyre inkább elfogadott dolog, hogy ha valamilyen gond adódik az életünkben,elakadást tapasztalunk egy bizonyos témában, akkor az nem a mostani időből keletkezett, hanem egy előző életből hozott megoldandó feladatunk. Ennek kiderítésére, több féle módszer is a rendelkezésünkre áll. Van olyan, amit csak szakképzett pszichiáterek végezhetnek. Találunk olyan módszert is, amit természetgyógyászok megfelelő tanfolyam után végeznek.

Az előző életek történéseinek megismerése feloldhat blokkot, fóbiát, félelmeket, rossz anyagi helyzetet, megoldást ad az egészségünkbe bekövetkezett romlásra, javít testi-lelki jólétünkön.

 

Nézzünk meg pár lehetőséget, a teljesség igénye nélkül:

Regressziós utaztatás:

Az előző életek eseményeit dolgozza fel, úgy, hogy amikor visszatérünk a jelenbe, a lezáratlan események blokkjai már nem fognak minket akadályozni. Mindvégig tudatában vagyunk a jelennek, érzékeljük a környeztünk zajait, de egy időben az utaztatott élet eseményeit, gondolatait is képesek vagyunk érezni.

 

Spirituális választerápia:

Az inga, egy speciális kérdéssorozat és egy táblázat használatával dolgozik az SVT. Kitisztítja a diszharmónikus energiákat a múltban, jelenben és a jövőben. A romboló, blokkoló programokat pozitív mintákkal cseréli fel.

 

Kineziológia:

A kinez szó: mozgás, a logosz: tudomány. A kineziológia gyengéd módszer, amely az élet állandó változásaihoz való alkalmazkodás blokkját oldja fel izomteszteléssel. Az egyensúly helyreállítására több száz korrekcióból választ a kineziológus.  Dolgozhat a jelen életünkben, de vissza vihet előző életünkbe is, hogy ott keresse meg a probléma gyökerét és azt korrigálva a jelenben, megéljük a pozitív ráhangolódást.

 

Bármelyik reinkarnációs terápiát választjuk az az állandóan ismétlődő élethelyzetek, párkapcsolati gondok, ugyanolyan típusú emberek bevonzása, félelmek, fájdalmak, pánik feltárására alkalmas.  Oldja a bőség megélésének blokkjait, a sikertelenséget, betegségeket. Fontos azonban, hogy a szakembert megfelelő körültekintéssel választjuk ki, mert figyelmetlenül, tapasztalatlanul lehet komoly gondokat is okozni.

Hagyj hozzászólást

*