Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Előző életünk fontossága

Előző életünk fontossága

Dátum: 10.10.2015

Vajon éltünk-e már korábban is? Talán egy másik testben, egy másik században? Vajon mit jelent a karma, mely életünk végéig elkísér, és befolyásolja jelenlegi életünk alakulását? Számos hit az újjászületés, vagyis a reinkarnáció elvén alapszik. Viszont, ha tényleg több életünk van, miért nem emlékszünk az összesre?

Szeretnéd tudni, hogy mi a karmikus küldetésed csillagjegyed alapján? Olvasd el ITT!

 

A buddhista tanítás szerint a lélek újjászületik, és soha nem vész el, tehát halhatatlan. A reinkarnáció szerinti a lélek újra és újra testet ölt. Halhatatlan, így a fizikai test halála után nem szűnik meg létezni. A szüntelen újjászületés lényege, hogy a lélek végigjárja a neki szánt utat, hogy beteljesítse feladatait, melyekből tanulhat, tapasztalatot szerezhet, így állandóan fejlődik.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

A reinkarnáció előtt a lélek kiválasztja a következő életében elvégzendő teendőket, melyek előrehaladását szolgálják. Az újjászületésbe vetett hit alapján az életben elvégzendő feladatainkat, és az előrejutásunkat szolgáló körülményeket mi választjuk meg. Ezért történik, hogy vannak emberek nehezebb élettel (szegénység, rossz házasság), s ez mégis felemelkedésüket szolgálja. Az elviselhetetlen kollégák nem feltétlenül jelentenek rosszat, az ilyen környezet türelemre tanít. A családi gondok pedig az összetartozást erősítik. Minden apró esemény a fejlődésünket szolgálja, melynek talán a következő életben vesszük hasznát.

Lézetik 12 karma törvény, amely megváltoztatja az életedet. Még nem tudod, melyek ezek? Olvasd el az első részt ITT, a másokdikat pedig IDE kattintva!

 

A tanítás szerint több karmát különböztetünk meg. Van egyéni-, csoportos- és kozmikus karma. Cselekedeteink kihatnak a karmánkra, mely akár ellenünk is fordulhat. Amennyiben rosszat teszünk egy társunkkal, azt később törlesztenünk kell. Az újraszületés lényege az igazságosság és az egyensúly fenntartása. Ha jelenlegi életünkben elkövetünk egy rossz cselekedetet, talán következő életünkben velünk történik majd meg. Az egyéni karma saját sorsunkat jelenti, melyhez azonban mások is kapcsolódnak (család, barátok).

Lelkünk az életünk során minket ért történések, életesemények hatására fejlődik. Az ember sokszor felelőtlenül viselkedik, elköveti ugyanazokat a hibákat, mégsem tanul belőlük. Az események csupán képletesen mutatják azt a tulajdonságot, melyet előrehaladásunkhoz meg kell tanulnunk, ezért sokszor nem fogjuk fel az égi jeleket.

Nézzünk példaként egy biciklivel közlekedő embert. Az útja folyamán mindig az egyszerűbb utat választja, megkerüli az autókat, de mindig baleset éri. Mindaddig, amíg meg nem tanulja, hogy nem járhat minden esetben az egyszerűbb úton, mert akkor baleset fogja érni. Karmája addig figyelmezteti, amíg meg nem érti az üzenetet.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Miért nem emlékszünk korábbi életeinkre?

 

Még, ha mi magunk nem is emlékezünk előző életünkre, ettől függetlenül ezen tapasztalások alkotják jelenlegi személyiségünket. Ha birtokában lennénk összes előző életünk tapasztalásának, nem lennénk képesek ép ésszel felfogni és feldolgozni tudásunkat. Néha jelenlegi életünk tragédiái, rossz tapasztalatai is depressziót okoznak, sok száz előző életbeli tapasztalást pedig képtelenek lennénk feldolgozni!

Egy-egy előző élet csak része a hosszan tartó fejlődési folyamatnak. Olyan ez, akár a színészi hivatás: szerepkörünk változik, s tanulunk az elkövetett hibákból. Ha két szerep (vagyis két élet) között nem tudnánk megpihenni, ha az összes szövegkönyvet (és nem csupán a tapasztalatokat) meg kellene jegyeznünk, azt egy idő után nem tudnánk elviselni. Minden életben az elvégzendő feladatokra kell koncentrálni.

A lelkek addig születnek újra, míg el nem érik a teljességet, amikor már mindent (jót és rosszat egyaránt) megtapasztaltak. Az reinkarnáció során életfeladatunk határozza meg, milyen változások következnek be életünkben, s mi az, amit az eseményekből megtanulhatunk, hogy folytathassuk előrehaladásunkat.

 

Szeretnéd tudni, hogy jelenlegi rossz anyagi helyzeted, kapcsolatod, egészségi állapotod melyik előző életedben elkövetett hibád következménye? Akkor hívd fel Ágnes jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Bármikor megtörténhet a gyökeres változás, ha kéred előző életed tisztítását!

Mindezt megkaphatod külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*