Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Emkiel angyal

Emkiel angyal

Dátum: 22.05.2013

Emkiel egy segítő angyal, aki az anyagi biztonság megteremtésénél segédkezik. Így ha anyagi gondokkal küzdünk, mindenképp hozzá is kell fohászkodnunk. Úgy mint a többi angyal, általában ismétlődő jelekkel üzen, ezért figyelni kell a sugallatait, vagyis a vissza-vissza térő gondolatainkat.

Emkiel angyal az arkangyalok egyike, ő felelős az anyagi javakért és a bőségért. Hívja őt bátran, ha anyagi gondokkal küzködik, hiszen az angyalok mindenkinek segítenek, csak kérni kell a segítségüket.

Így fohászkodjunk hozzá:
„Kedves Emkiel angyal, könyörögve hívlak! Segíts nekem, hogy anyagi biztonságra tudjak szert tenni! Kérlek, segíts nekem a szükségemben! Könyörögve kérem a közbenjárásodat, hogy ezt sikerüljön elérnem. Arra is kérlek, ha életutam a veszteség megéléséről és viseléséről szól, és nem szabad beavatkoznod, segíts ezt megértenem, hogy a nehézségek közepette is kiegyensúlyozott teljes életet tudjak élni.”

Amire még figyelnünk kell, mielőtt Emkielhez fordulnánk segítségért:

Emkiel angyal nem azt üzeni, hogy gazdaggá tesz bennünket. Viszont ha anyagi gondjaink akadnak és figyelünk útmutatásaira, lassan kivezet a problémákból, rendezi azokat, hogy nyugodtan foglalkozhassunk az életcélunkkal. Természetesen ez általában pozitív irányba tereli magánéletünket is. De olyan is előfordulhat, hogy ez az életfeladatunkkal, életcélunkkal (karmánkkal) ütközik. Például elveszítjük vagyonunkat, hogy a szegénységet megéljük, vagy a szegények támogatói legyünk, vagy akár azért, hogy egy másik országba vándoroljunk, hogy ott teljesítsük be azt, amit a sorsunk könyvébe megírtak. Ebben az esetben természetesen az anyagiakban való segítés, abban az átmeneti időszakban le van tiltva az angyaloknak.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ebben az esetben ne tudna Emkiel angyal segíteni, csak nem anyagi javakkal, hanem azzal, hogy megértsük a szinte felfoghatatlant, s ne betegedjünk bele az anyagi problémáinkba, maradjon erőnk ismét talpra állni, hogy be tudjuk teljesíteni a nagy Isteni tervet.

 

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Gréta a 11.10.2013

Kedves cikkíró!
A segítségében reménykedem – remélem nem reménytelenül. 1987-ben születtem, Nyilas horoszkóp alatt, és a fenti cikk alapján vásároltam magamnak egy gyógyító kristályt általános problémákra, fáradtság orvoslására, regenerációra és így tovább. Választásom egy csodaszép ametiszt karkötőre esett (nagyjából úgy néz ki, mint ez, csak drágább volt: http://www.gyogyitokovek.eu/minosegi-ametiszt-karkoto?filter_name=ametiszt) A kérdésem, hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy kifejtse hatását? Már két hete hordom, de egyelőre még semmi. 🙁 Köszönöm előre is válaszát!

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Gréta! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tapasztalt szakértő. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*