Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ennek a három csillagjegynek a Május a legszerencsésebb hónap lesz

Dátum: 15.05.2019

Kos

Kos jegy

 

A csillagjegy sokszor érdemel szerencsét, hiszen rendkívül jó lelke tud lenni egy Kos szülöttnek, makacs természete ellenére. A május különösen jó hónap lehet egy Kos szülött számára, attól függetlenül, hogy a havi horoszkóp sorai mit is jeleznek előre számára. Leginkább a pénzügyi szerencse az, ami most elérhető lehet neked, amennyiben a Kos jegyében születtél, vagy éppen az aszcendensed Kos. Ebben a hónapban, a hónap utolsó felében komoly szerencse várhat rád, a csillagok szerint. Érdemes figyelned minden apró jelet, mert az Univerzum rámutat majd, hol is érhet téged hatalmas szerencse!

Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), ismerd meg az aszcendensed és a szerencse titokzatos jeleit!

 

Keresd ki ITT a számaidat, melyekkel nagyobb eséllyel indulhatsz nagy nyereményért!

Ezek ITT pedig a 2019-es tuti nyerőszámaid, a csillagjegyed alapján!

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

Végre egy hónap, amelyben esélyed van neked is a telitalálatosra! Már csak a megfelelő számokat kell ismerned, és nyerni! A hónap végére az Univerzum nagyon sok szerencse-energiát közvetít majd irányodba. Dönthetsz majd, hogy a szerencsét vagy a sikert szeretnéd-e választani. A siker biztosabb, de leginkább akkor teremhet neked babérokat, ha az üzleti életben tevékenykedsz. Amennyiben húzod az igát havi fix bérért, akkor inkább a szerencse az, ami leginkább hasznodra tud lenni. Ebben az esetben nem szabad elfelejteni, amit a horoszkóp sorai jeleznek, hogy bizony ismerned kell a megfelelő számokat!

Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a saját szerencseszámaid, amelyek be vannak avatva a szerencse legmélyebb misztériumába!

 

Tudni szeretnéd hogya használd a szerencseszáaid, hogy nyereményhez juss?

 

FIGYELEM! Ha benne vagy EBBEN az 5 csillagjegyben, egy merész álmod teljesülhet még idén!

 

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

 

A májusi csillagok sokat ígérnek neked, megvan az esélyed arra, hogy „kikapard a gesztenyét”! Jobb, ha figyelsz az Univerzum feléd küldött jeleire, mert bizony akár égi útmutatást is kaphatsz, ami a szerencse és pénz felé vezethet téged! A jó karma is fontos, hiszen most olyan ember lehet a hónap nyertese, aki mindig igyekezett másoknak is a hasznára lenni. Nem elég a Vízöntő jegyében születned, tudnod kell magadról azt, hogy jó ember vagy! Amennyiben szíved arany, pénztárcád is hirtelen arannyá változhat, hiszen nem csak a májusi eső hozhat bőséget, hanem maga a május is!

Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a karmád, tudd meg, van-e rajtad karmikus adósság!

 

Szeretnéd megtudni bővebben, hogy mit hoz számodra ez a hónap? Akkor hívd fel Etát vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik a lapokból kiolvasva elmondják a jövődet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*