Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Erdély gyógyító helyei, ahova érdemes ellátogatni

Erdély gyógyító helyei, ahova érdemes ellátogatni!

Dátum: 19.07.2018

Csíksomlyói kegytemplom

Erdély leglátogatottabb „szent helyét“ a ferences szerzetesek építették a 14. században. Azóta lerombolta a török, lerombolta az idő, többször újjáépítették, egy valami azonban állandó és változatlan. Szűz Mária szobra a kis Jézussal a karján. Kiállta az évszázadok próbáját. Ennek a szobornak gyógyító erőt tulajdonítanak és a csíksomlyói Búcsúkor több százezren zarándokolnak Erdély ezen pontjára csak azért, hogy ezt a szobrot megérinthessék. 

 

 

Használj speciális köveket az egészséged javítására! ITT találod őket! 

 

Perkő

Erdély egy másik különleges energiákkal bíró zarándokhelye, Perkő tetőn a Szent István kápolna. Ezoterikus hátteréről kevesen tudnak. Elég a templom falát megérinteni, és egy egész éves védelmet kap az a szerencsés, aki ide ellátogatott. A legerősebb energiák augusztus 20-án, Szent István napján működnek. Ha idén nem esik utadba Erdély és ez a gyönyörű kápolna, kérj egy mágiát Aurethieltől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), amely, bár nem helyettesíti a zarándok utat, de erős védelmet nyújt neked és családodnak erre az évre!

 

Gyűjts gyógynövényeket! ITT megtudod, hogyan használd őket egészséged érdekében! 

 

Istenszéke

A Kelemen havasok érdekes tisztásáról – amely a szék formája miatt az Istenszéke elnevezést kapta – sokan nem tudják, hogy ez csak nem turisztikai látványosság és érdekesség, hanem egy ezoterikus zarándokhely is egyben. A legenda szerint, ha valaki ellátogat Istenszékére és legalább 60 percet eltölt ezen a helyen úgy, hogy napkelet felé néz, olyan gyógyító energiákkal töltődik fel, amelyek egész évre elegendő.

 

gyogyulas_rtl_cikkbe

 

A parajdi sóbánya

Messzi földön híres a gyógyító erejéről, az erdélyi sóbánya, de a mágikus hatásáról kevesen írnak. Ha nincs lehetőséged Parajdra menni, akkor vásárolj parajdi sót, és helyezd ezt el ott, ahol a legtöbb időt töltöd. Szakembereink elmondják neked, hogyan használd ki a só erős mágikus erejét. Bármilyen só mágiát végezhetsz otthon is. 

 

Ha úgy érzed, hogy lemerültél, nincs semmihez energiád, és teljesen ki vagy merülve, akkor kérj pozitív energiát Aurethieltől vagy Violától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*