Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

love

Erzsébet, Katalin, András nap – nem is gondolnád, milyen fontos napok!

Dátum: 16.11.2017

A novemberi hónap sok jeles napot tartogat a számunkra, amelyekkel jó, ha megismerkedünk. Ilyen nap például az Erzsébet, a Katalin, és az András nap, mely időszakban szerelmi jóslást, praktikát, mágiát végzünk, olyan dolgokat is megtudhatunk, amelyet eddig sosem!

 

Érdekel, hogy mi a neked való munka, hogyan lehetsz sikeres a karrieredben? Olvasd el ITT!

 

November 19. – Árpádházi Szent Erzsébet ünnepe:

 

A legenda szerint Erzsébet a kötényében kenyeret vitt a szegényeknek, mely rózsává változott, mikor atyja kérdőre vonta emiatt. Időjósló napként is számontartják, de ezen a napon egy jól elvégzett szerelmi mágia közelebb hozhatja a kedvest!

 

Ehhez szükség lesz egy piros, hosszú szálú gyertyára, valamint piros fonalra. A gyertyát gyújtsuk meg, majd írjuk rá fentről lefelé a szeretett személy keresztnevét, tekerjük körbe a piros fonallal. Ezek után hívd Kamilla jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és segít elvégezni a teljes mágiát, hogy téged válasszon a kiszemelted és beteljesülhessen a sorsszerű szerelmetek!

szerelmi jóslás

Te tudod, mi a karmikus küldetésed? ITT most kiderül!

 

November 25. – Szent Katalin keresztény vértanú ünnepe:

 

Kerékbe törték, ezért a fuvarosok, kerékgyártók, valamint a házasulandó lányok védőszentje. Katalin naphoz férjjósló hiedelmek kötődnek. Mezítláb ágakat loptak a fákról, amelyet vízbe tettek, s ha karácsonyig kizöldült, következtettek a leány közeli férjhezmenetelére. Ezt az ágat Katalin ágnak nevezték.

De a legények is praktikákhoz folyamodtak, pl. párnájuk alá lopott leány inget tettek, hogy megálmodják jövendőbelijüket. Tehát a Katalin nap is alkalmas a szerelmi jóslásra, szerelmi mágiára, akár szerelmi kötés elvégzésre is, de az utóbbival vigyázz, mert ha nem szakember segítségével végzed, könnyen ellened „fordulhat” és tönkre teheti a meglévő kapcsolatodat!

Hívd Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és az ő vezénylésével egy olyan szerelmi mágiát tudtok csinálni, amely meghozhatja számodra a határtalan boldogságot! Kérlek, előtte készíts elő egy fehér gyertyát, és egy fényképet a szeretett személyről!

 

Nincsen pénzed? Kérj hozzá angyali segítséget ITT

szerelmi jóslás

November 30. – Szent András napja:

 

A hagyomány szerint kereszthalált halt átlósan ácsolt kereszten, innen az andráskereszt elnevezés.

Szent András napján a legény vagy leány egész nap böjtöl, csak 3 szem búzát és 3 korty vizet iszik, imádkozik, s akkor éjjel megálmodja, hogy ki lesz a párja. A lányoknak többnyire magányosan, titokban kellett különböző praktikákat elvégezniük:

– Ha egy leánynak sikerült ellopni egy férfi fehérneműjét, azt a párnája alá téve, éjszaka megálmodta, ki lesz a férje.

– Gombócot főztek, minden gombócba beletettek egy férfi nevet, s amelyik elsőnek jött a víz tetejére, az lett az illető férjének neve.

– Amely irányból hallották a kutyaugatást, abból az irányból várhatták leendő férjüket.

 

András napja az egyik legalkalmasabb nap a szerelem eljövetelének megjósolására! Ne várj tovább, ha tudni szeretnéd, ki lesz az életed párja! Ezen a napon minderre fény derülhet, kérd Virág jósnő segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és ő megmondja, ki számodra a megfelelő partner, és hogyan alkothattok egy párt!

 

A jövő nincs kőbe vésve! Te alakíthatod a sorsod, de ehhez tudnod kell, hogyan és mit változtass, hogy az életed anyagilag, párkapcsolatilag, egészségügyileg, munka terén is a megfelelő mederbe terelődjön! Váradi Éva vagy Jós Kati segítségét kérd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*