Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

halál

Ez a 7 megdöbbentő dolog történik veled, amikor meghalsz

Dátum: 03.06.2016

Az emberek többségét foglalkoztatja a halál, mi történik velünk a halál után, van-e élet a halál után, léteznek-e szellemek, mi van a halál után, mi lesz velünk, és mi van most szeretteinkkel, akik már nincsenek köztünk?

Számos beszámolót olvashattunk már azoktól, akik visszatértek a halálból, és átélték a klinikai halált, ezért most 7 elgondolkodtató és egyben megdöbbentő dolgot megosztunk veletek.

 

A fény

A legtöbb ember, aki visszatért a halálból, beszámolt arról, hogy látta a híres fényt, az alagút végén. Mondhatjuk erre, hogy persze, mind ezt mondták, hiszen mindenki ezzel jön. De csak valahogy kialakult ez a fényről szóló törtnet, nem igaz?

 

Lebegés a test felett

Az esetek többségében mindenki azt mondja, látta saját magát kívülről, látta, hogy az orvos vagy családtag hogyan próbált neki segíteni, visszatérni, tehát a halál után életre kel a szellemtest.

Körülötted van ilyen eltávozott lélek? Tudd meg ITT!

halál

Angyalok

Az esetek kevesebb százaléka, de sokan, beszámoltak arról, hogy angyalok érkeztek értük, és elkezdték őket kísérni odaát az útjukon, mielőtt visszatértek volna a halálból.

Angyalok vigyáznak rád, vagy szellemek vannak az otthonodban? Tudd meg IDE kattintva!

 

Elhunyt szeretteink várnak minket?

Nagyon sokan találkoztak a családtagjaikkal, akik már nincsenek köztünk, elkezdtek velük beszélgetni, látni vélték, hogy ott vártak rá, hogy kísérjék őt az úton, amikor megérkezett a másvilágra.

Elhunyt szeretteid üzenetére vagy kíváncsi? Kattints IDE!

 

Lepereg előttünk az életünk

Sokszor használjuk ezt a mondatot, amikor halál közeli vagy baleset közeli helyzetbe kerülünk. Újra pörögnek a legfontosabb események, a legfontosabb személyek, az arcok, mindenki, akit szeretünk és befolyással volt az életünkre.

Béke, szeretet és melegség

A visszatérők többsége arról számol be, hogy a halál után éreztek csak igazi békét, szeretetet, boldogságot. Olyat, amilyet az életben még sosem. A megnyugvás érzése vette át az uralmat a halál után.

 

A visszatérés

Mindenki azzal tért vissza, hogy feladata van még itt, az esetek legtöbbjében a halálból visszatérők, úgymond, második életükben vitték a legtöbbre. Rádöbbentek arra, ott, a halál torkában, hogy mennyi lehetőség mellett mentek el, és még mi mindent kell megvalósítaniuk, megteremteniük. Legtöbben spirituális útra tértek, felkutatták életük célját, hogy mi a végzetük, és a szerint mentek tovább az életben, ami nekik sorsukban meg volt írva.

halál

Itt az ideje, hogy vedd kezedbe sorsod irányítását! Te is kezdhetsz ma egy új életet. Kérd ebben Szegedi Panni segítségét a 830-as kódról!

 

Ha eltávozott egy szeretted és nem tudtál tőle elbúcsúzni, akkor segíthetnek ebben szakembereink, akik tudnak kommunikálni az eltávozott lelkekkel: Tündér Lili vagy Edit jósnő Médium! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*