Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ruha1

Ez a szín van rajtad, tudd meg, hogy milyen lesz a napod!

Dátum: 23.07.2015

Milyen színű darabokat látsz a szekrényedben? Általában egy bizonyos színhez vonzódsz, vagy szereted keverni őket? A színtarot segítségével megtudhatod, hogy milyen színű ruha lehet a segítőd a mai nap nehézségeiben.

 

Fehér színű ruha

Ha a ruhatáradból a fehér színű ruháidat fetted fel ma, akkor a napod kiegyensúlyozott és harmonikus lesz. Több olyan esetbe is belefutsz, amikor a saját érdekeidet figyelmen kívül hagyva, önzetlenül segítesz valakin. Vigyáznod kell azonban, hogy ártatlanságodat ne használja ki senki! Szeretnéd tudni, melyik szín hoz Neked szerencsét a mindennapokban? Akkor hívd Machita jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és azonnal elmondja Neked!

 

Fekete színű ruha

Sokszor a befelé fordulást és a zárkózottságot mutatja, de a Te helyzetedben ez azt jelenti, hogy határozott és dinamikus vagy, ami a napodra is jellemző lesz. Nagyon sok olyan teendőt végzel el, amit már hetek óta halogattál. A fekete szín a mai napon a magabiztosságot és erőt kölcsönzi Neked.

Ajánlott ma a legnehezebb ügyek intézésébe is belekezdeni, és ha felhívod Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), megtudod, mit tehetsz annak érdekében, hogy biztosan sikerrel járj!

 

Zöld színű ruha

A zöld a természet és a pénz színe, tehát nem meglepő, hogy egy örökmozgó és anyagiakban céltudatos ember viseli ezt a színt. Jellemző Rád, hogy nyugodt, türelmes és céltudatos vagy, de a zöld árnyalat, amit ma magadon viselsz, ezt még inkább érvényre hozza. Érdemes anyagi jellegű dolgaidat intézned, mert nagy valószínűséggel csak profitálhatsz a mai napból.

Ez az idő alkalmas arra is, hogy pénzbevonzó mágiára add a fejed, és ezt megkapod azonnal Xalen jósnőtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Kék színű ruha

A kék árnyalat a végtelenség, a szabadság, valamint a szerencse jelképe is. Ha ezt a színt viseled ma, azt üzened a külvilág felé, hogy nem tűröd a korlátokat és a megszorításokat. Lázadás helyett viszont megfontoltan és szabadelvűen cselekszel. A mai napon nem kell vitára, veszekedésre számítani, mert sugárzod magadból a békét és a megértést.

Ajánlott a mai napon szerencsebevonzó rituálét kérned egy szakembertől, mert nem véletlen, hogy a kék színű ruhát vetted fel – szerencsés nap lesz a mai, ha felkeresed Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Narancssárga színű ruha

Aki ezt a színt öltötte ma magára, készüljön fel arra, hogy napja az optimizmus, a vidámság és a felszabadultság jegyében fog eltelni. A mai napon semmi sem lehetetlen, bátran vágj bele mindenbe, mert végig viszed a terveidet!

Sokszor elkalandozol a nap folyamán egy szebb és jobb életről, de a narancssárga szín erőt ad ahhoz, hogy ez ne csak álom legyen többé. Járj nyitott szemmel, mert megismersz ma valakit, akivel hosszú ideig közös érdekek vezérelnek majd! Nem szeretnéd elszalasztani az alkalmat? Jó helyen szeretnél lenni jó időben? Akkor Virág jósnő segít Neked ebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Citromsárga színű ruha

Azt mondják, a sárga az irigység színe, de a napodon ez nem fog érződni. Kiegyensúlyozottságot és pozitív energiát sugárzol ma a környezeted felé. Sok mosolyra és kedves szóra számíthatsz ezért cserébe. Sajnos az önbizalmad ma újra a béka feneke alatt lesz, amiben még ez a meleg szín sem lesz a segítségedre. Érdemes lenne részt venned egy energiafeltöltő szertartáson, amely hatalmas változást hozhat az életedben, és ezt megkapod Xalen jósnő a  06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ne habozz, a sárga színű ruhád azt üzeni, hogy: Igen, képes vagyok rá!

Piros színű ruha

A piros színt kedvelő emberek harsányak, magabiztosak és bizony szeretik a feltűnést. A mai napon erős szexuális kisugárzással bírsz, és ezt Te is tudod. Flörtölésbe keveredhetsz egy idegennel, de vigyázz, mert a kisördög sosem alszik! El akarod kerülni a kellemetlen szituációkat, és a megfelelő társat keresed? Akkor Nero Mágust hívd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Viszont hatalmas energiáidat a szex helyett a mai napon inkább a sportban és a munkában kellene levezetned.

 

Lila színű ruha

A napod a kettősség jegyében fog zajlani. Egyrészt szeretnél távol maradni a veszekedésektől és rossz dolgoktól, de a végén azt veszed majd észre, hogy mindig a részese leszel.

Sajnos a lila szín ma nem kedvez Neked, pedig egy mély érzésű ember vagy, aki nem elégszik meg a felszínes, látszat megoldásokkal. Tudni szeretnéd, melyik szín az, amelyik segít elkerülni a rosszat? Akkor hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és rögtön elmondja!

 

Ha szeretnél gyökeres változást az életedben, szeretnél feltöltődni pozitív energiával, akkor mindenképp kérd jósaink segítségét, akik megmutatják, hogyan legyél újra boldog! Az ország legjobb jósai várnak az Asztro Centerben, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ha pénz- vagy szerencserituálét szeretnél, tőlük azt is megkaphatod, valamint egy jóslás keretén belül megtudhatod, ezek pontosan mikor hozzák el a változást az életedbe, és ami most a lényeg, hogy melyik az a szín, ami szerencsét hoz Neked!

Ha külföldről szeretnél telefonálni, akkor is kérheted mindezt, 4 országból is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*