Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezek a női csillagjegyek nagyon sokra vihetik 2018-ban!

Dátum: 19.01.2018

BAK

Bak jegy

A Bak csillagjegyű hölgyek számára 2018-ban a határ a csillagos ég, főleg anyagi téren billen pozitívba a mérleg nyelve. Ha a Bak csillagjegyek közé tartozol, akkor csak arra kell figyelned, hogy semmilyen ajánlatra ne mondj nemet. Lehetséges, hogy olyan ajánlattal keresnek meg, amely miatt el kell hagynod a komfort zónádat. Tedd ezt és merj lépni, mert a horoszkópod szerint, ha ezt teszed, csak jól járhatsz.

Hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), egyedi és titkos sikermágiája által biztosra is mehetsz!

Olvasd el cikkünket ITT, hogy tudd, mennyire lehetsz gazdag!

Tudni szeretnéd hogya használd a szerencseszáaid, hogy nyereményhez juss?

IKREK

Ikrek jegy

Az Ikrek jegyű hölgyek főleg szerelemben lesznek nagyon szerencsések. Ha szingli vagy, szinte biztos, hogy ebben az évben megtalálod a hozzád legjobban illő partnert.

Amennyiben problémás párkapcsolatban élsz, minden esély megvan rá, hogy megoldást találjatok a problémáitokra, és még szeptember előtt rendezzétek soraitokat. Olyan dolgokkal lephet meg a párod ebben az évben, amire korábban sosem gondoltál, hogy megtenné. Élvezd a pozitív változásokat és add át magad annak a meleg bizsergető érzésnek, amelyet ez az év hoz az Ikrek csillagjegyek számára.

Ha nem tapasztalsz ebben az évben pozitív hatásokat szerelmi téren, hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), megnézi, nem rontás vagy szerelmi kötés akadályoz-e!

 

Olvasd el ITT, milyen fordulatokra hívja fel a figyelmed a születési dátumod!

 

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

A karriered olyan meredek irányt vesz felfelé, amire eddig nem is számítottál. Új feladatokat kapsz a munkahelyeden, de ezeket nem plusz teherként, hanem kihívásként fogod megélni, ráadásul anyagilag is honorálják a plusz tevékenységeket. Ne sajnáld a túlórát, és tedd bele szíved, lelked, mert minden fáradságod megtérül. Ha jelenleg munkakereső vagy, akkor jó eséllyel találod meg álmaid munkahelyét.

Ha nem tudod, hol keresgélj, kérd Tündér Lili útmutatását a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), látóként maximálisan a segítségedre lesz!

Siker és szerencse szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színű a pénztárcád! ITT olvashatsz erről bővebben!

csillagjegyek

MÉRLEG

Mérleg jegy

A Mérleg csillagjegyek nagyon hálásak lehetnek a sorsnak, hogy ez alatt a csillagzat alatt születtek. Ha Mérleg nő vagy, akkor az élet mindhárom területén pozitív fordulatokra számíthatsz. Anyagiakban olyan váratlan bevétel érkezhet, amiből rendezheted a tartozásaidat és még félre is tudsz tenni. Munkahelyeden rengeteg segítséget kapsz, előléptetésre és olyan kiegészítő juttatásra számíthatsz, amelyről korábban nem is esett szó.

Érdemes lenne kérned azért egy rontásvizsgálatot Rycardótól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert ez komoly károkat hozhat neked 2018-ban, nem hogy sikereket!

Szerelmi életed is nagyon jól alakul. Ha gyereket szeretnél, akkor ebben az évben könnyen és gyorsan megfoganhat. A horoszkópod szerint nagyon sok iker gyermek fogan ebben az évben, lehet, hogy  te is egy ikerpár szerencsés anyukája leszel.

 

Nem tartozol a sikeres csillagjegyek közé? Akkor se búsulj, mi mindig találunk kibúvót! Keresd fel Violetta vagy Kamilla jósnőket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy a siker energiáit beépíthessék az aurádba, ezáltal vonzhasd magadhoz a jobbnál jobb lehetőségeket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*