Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szamokFI1

Ezek a számok hoznak szerencsét 2015-ben!

Dátum: 23.01.2015

Az asztrológiai házaknak és bolygóknak is van, sőt a nevünknek is számokra lebontott rezgésük, meghatározásuk. Én asztrológus vagyok és első, amit elkérek mindig a hozzám kéréssel vagy kérdéssel forduló illetőtől, az a pontos születési dátuma. Az pedig máris számokból áll. Születési év, hó, nap, óra és perc.

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

Minden adott évnek szintén van egy száma. Itt most az idei év kiszámítását írom le, tanítom meg. A 2015-ös év számmisztikai értéke a következőképpen számítható ki: 2+0+1+5=8.

Az évet jelző 8-as szám az üzlettel, a sikerrel és a vagyonnal van összefüggésben, melyek megvalósulása csak a szám keltette folyamatosságon, ismétlődésen és ciklikusságon múlik. A 8-as számot a karmával, az ok-okozat törvényével is összefüggésbe kell hozni, ugyanakkor a tökéletesség és az örökkévalóság szimbóluma is (a fekvő 8-as a matematikában a végtelen jele).

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A tizenkét csillagjegy szerencseszámokat is tartalmaz. A születésnap nagyon erőteljes kiindulópont, és sok információt tartalmaz a tulajdonosáról és arról, hogyan hangolhatja össze önmagát azzal az energiával, ami jó szerencsét és „csodákat” hoz létre.

Az asztrológia és a numerológia segíthetnek külön-külön is, de ötvözve a két módszert, kiszámítani a szerencseszámainkat is. A numerológia a szerencseszámok, számokhoz kapcsolódó szempontjait vizsgálja, az asztrológia pedig inkább azt mutatja meg, hogyan hozhatja egyensúlyba a szülött a szerencséjét, és milyen időpontokban hat a leginkább az életére.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Egy pontos horoszkóp elemzésével, egy jó asztrológus segíthet felerősíteni a szerencsét!

Elmagyarázza, miért figyeljünk oda azokra az időpontokra, amikor a legerősebb a szerencsénk. Nagy általánosságban, évente három ilyen időpont van. Ezen időpontok környékén nagyobb esély van arra, hogy olyasmi történik velünk, ami szerencsét fog hozni a horoszkóp tulajdonosa számára és a környezetünkben élőknek egyaránt.


számok, számmisztika, jóslás, ezotéria, szerencseszámok

A szkeptikusok is magukhoz vonzhatják és megtapasztalhatják ezeket az eseményeket. 

A szerencse energia, az energia a hatalom egyik fajtája, márpedig a hatalmat meg kell tanulni irányítani.

Szerencsésnek lenni és megszerezni azt, amire vágyunk, sokkal többet jelent, mint amit el tud képzelni!

Amikor az ember megtanulja, hogyan hasznosítsa azt a hatalmat, amelyet a szerencseszámok hordoznak magukban, azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon türelmes.

Ha türelmetlen és kényszeríteni próbál bizonyos dolgok megtörténtét, akkor lehet, hogy elszalaszt olyan lehetőségeket, amelyek jobb helyzetbe hoznák, és amelyek segítenék elérni azt, amit akar, és szerencséssé tenné. Ezért meg kell tanulni, hogyan legyen jó helyen és jó időben, valamint azt is, mit is jelent igazán szerencsésnek lenni.

Meg vannak a saját időpontjai a dolgok menetének. A szerencse nem történik minden pillanatban, de amikor megtörténik, akkor biztosan csodával határos eseményeket fog tapasztalni az életében. Ha türelmes, akkor megtanulhatja az önfegyelmet, és ennek eredményeképpen növelheti a szerencséjét bárki!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Az alábbiakban felsorolom a 12 csillagjegyet és a hozzá rendelt alap szerencseszámokat, tájékoztató jelleggel. Válassza ki a sajátját, és nézze meg, mely számok a szerencseszámai, és mely napokon várható szerencse az életében?

Elárulok öt számot, ami nagy szerencsét hozhat az idei évében! Használhatja őket szerencsejátéknál, a munkája során, a párkapcsolatában, de fogadjon meg egy tanácsot tőlem. Bízzon megérzéseiben, abban, hogy igen is tudja irányítani a sorsát. Továbbá ne szégyelljen tanácsot, segítséget kérni tőlünk, szakemberektől. A nap 24 órájában mindig talál a rendszerünkön tanácsadót, látót, számmisztikust vagy asztrológust, erről gondoskodunk, akihez fordulhat.

 

Kos: 12, 45, 36, 80, 13   és ezek kombinációi.

Bika: 71, 28, 69, 22, 31   és ezek kombinációi.

Ikrek: 7, 64, 90, 11, 1     és ezek kombinációi.

Rák: 36, 18, 43, 55, 90    és ezek kombinációi.

Oroszlán: 27, 30, 89, 7, 5   és ezek kombinációi.

Szűz: 17, 88, 34, 29, 65    és ezek kombinációi.

Mérleg: 41, 66, 28, 2, 8    és ezek kombinációi.

Skorpió: 12, 79, 69, 21, 10  és ezek kombinációi.

Nyilas: 17, 1, 65, 29, 70   és ezek kombinációi.

Bak: 3, 77, 51, 68, 9  és ezek kombinációi.

Vízöntő: 37, 41, 20, 8, 9     és ezek kombinációi.

Halak: 10, 35, 62, 7, 3  és ezek kombinációi.

 Személyre szabott szerencseszámokat kérje a 0-24 órában elérhető számmisztikusainktól a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)

Sok sikert és szerencsét kívánok: Lunczer Judit asztrológus

A felhasználók hozzászólásai (1)

ili a 28.01.2015

nem sikerül semmi pedig mindent elvégeztem megtettem nem hogy jobb lenne rosszabb minden elvok keseredve már nem tok hinni már

Hagyj hozzászólást

*