Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

negatív energia

Ezek azok a tárgyak, amiktől tönkremehet a szexuális életed!

Dátum: 17.08.2016

Sajnos a negatív energia olyankor is körülötted ólálkodik, amikor a pároddal a legintimebb helyzetben önfeledten adod át magad az érzéseidnek. Ilyenkor beengeded a párod az aurádba, leengeded azt a védőfalat, amely mindenkit távol tart tőled és ezáltal a negatív energiák könnyen befészkelik magukat az életedbe, megtapadnak az aurádban, és akár tönkretehetik a szexuális életed is.

Lehet, hogy bizonyos negatív energiát vonzó, balszerencsét hozó tárgyak tették tönkre a kapcsolatod.

Ha így lenne, IDE kattintva megtudhatod, hogyan szerezd őt vissza!

 

Ha nem szeretnéd, hogy tönkremenjen a szexuális életed, akkor a következő 5 tárgyat száműzd a hálószobádból:

 

  1. Kés, olló

 

Ne tarts semmilyen vágó, szúró eszközt a hálószobádban, a manikűrollónak, a körömreszelőnek és borítéknyitónak is mennie kell. Minden ilyen tárgy rezgése negatívan befolyásolja a szexuális életed, negatív energiák hordozói.

 

  1. Törött tükör, törött vagy repedt tárgy

 

Ha van olyan dísztárgyad, ami megrepedt, vagy kis darabkája hiányzik, de megtartottad, mert kedves a számodra, vidd át egy másik szobába, mert a szexuális életed nem lesz teljes, amíg ezek a tárgyak a közeledben vannak. Lehet ez akár bútordarab is, amely elrepedt, vagy hiányzik belőle egy kis rész.

negatív energia

  1. Álomfogó

 

Nagyon nagy divat az ágyak fölé úgynevezett álomfogót akasztani, hiszen az ősi indián hiedelem szerint beleakadnak a rossz álmok. Sajnos ez a pókhálószerű, tollas tárgy nem csak a rossz álmokat tartja fogva, hanem a szexuális életed egy olyan rutinná alakítja, amelyben már a párod sem leli örömét, ezért lehet, hogy megcsal téged.

IDE kattintva megtudhatod, hogy mennyire hűséges a párod!

  1. Macskaszőr

 

Sokan tartanak macskát, és a legtöbben még az ágyukat is megosztják a kedvencükkel. Ha szeretkeztek a pároddal, akkor érdemes egy alapos porszívózást végezned vagy egy szösz hengert végig görgetned az ágyadon, hogy a szexuális életedet ne befolyásolja negatívan.

 

A fenti tárgyak közül egy vagy több is megtalálható a hálószobádban? Érdekel, hogy ez mennyire befolyásolta eddig a szexuális életed? Egy szerelmi jóslás mindenre fényt derít. Kattints IDE, hogy megtudd, hogyan fogj hozzá!

 

  1. Fekete színű függöny

Ha van a szobádban nagyobb darab fekete textil, függöny vagy akár abrosz, az szintén negatívan befolyásolja a szexuális életed. Ha örömteli szexuális élményre vágysz, akkor cseréld a függönyt zöldre vagy vörösre, a feketét pedig dobd ki.

negatív energia

Ha a felsoroltak közül valamihez mégis nagyon ragaszkodsz, akkor kérj kollégáinktól erre a tárgyra egy beavató szertartást, módosítják a tárgy rezgés szintjét, eltávolítják a belőle áramló negatív energiát, és így nem kell száműznöd azt a hálószobádból.

 

Probléma van a párkapcsolatodban? Egyre inkább úgy érzed, hogy párod már nem szeret? Ne ess kétségbe! Imola vagy Xalen jósnők a legjobb párkapcsolati témával foglalkozó szakembereink, akik segíthetnek rendbe hozni a magánéletedet, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*