Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

penzugy2

Ezeken a napokon jósoltass- ha pénzügyi kérdéseid vannak!

Dátum: 23.11.2014

A jóslás bizonyos napokon, jobban tudd működni, mint a többi napon. Az anyagi kérdések napja, a páratlan napok, igaz itt is, ahogy párkapcsolati kérdések esetében fontos az, hogy milyen is az alaphangulatod. Anyagi kérdések esetében nem arra van szükség, hogy egyensúlyban érezd magad, hanem leginkább a természetes jókedv, derűlátás, ami segíti a jóslást, hiszen egy anyagi kérdést, más érzés kódokkal írhatunk le, mint egy szerelmi, vagy egészségi témakört.

Kíváncsi vagy a sorsod alakulására? IDE kattintva megtudod, hogyan kérdezd a magyar kártyát!

 

Természetesen egyszerre több kérdésed is lehet a jósodhoz, több témával kapcsolatban, én viszont itt ebben az esetben optimális helyzetről írok, illetve célzok arra, hogy a legjobb megoldás többször beszélned a jósoddal. Többször beszélni, egyszerre egy kérdéskörrel foglalkozni, azt viszont alaposan ráhangolódva kell kivesézni, tehát megéri időt és energiát szánni arra, hogy kérdéseidet részletes elemzésnek vesd alá.

Védekezz a negatív energiákkal szemben, kattints IDE!

 

Az alaphangulat nagyon fontos, de mellette érdemes figyelni a saját életritmusodra, azaz úgy aránylag tisztában vagy azzal, hogy általában mikor tudsz sikeres lenni, viszonylag szerencsés. A szerencse esetében fontos, hogy ne az olyan esteket keresd, amikor valami nagyot nyertél, mert ilyen sokak életében nincs. Az olyan dolgokra kell figyelned, mint például elkerült balesetek, észrevett hibák, amelyeknek akár komoly következményei is lehettek volna. A szerencséd, legtöbbször a hétköznapi dolgokra megy el, ezért a hétköznapok megfigyelésével, összegzésével képes vagy azt megítélni, hogy melyik napszak a jó számodra.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Nem mindegy, mert a szerencse a jóslás során is veled lehet, például mutathat a jós olyan dolgokat, amelyekkel nyersz, vagy a leggyakoribb, amikor a jós elmondja, hányadik, vagy milyen sorjegyet kell vásárolnod és mikor. Az ilyen jóslások gyakoriak nálunk, számtalan visszajelzés érkezik kisebb, de gyakran nagyobb nyereményekről is. Tehát, ha megvan, hogy általában mikor, vagy milyen közérzettel vagy szerencsés, akkor máris van egy állapot, amikor kitűnő segítséget kaphatsz jósodtól.

Érdemes figyelembe venned, a heti horoszkópot is, mivel csillagjegyed és az anyagi dolgaid közt kapcsolat áll fent. Amikor rosszat ír a horoszkóp egy adott időszakra, érdemes jóslást kérni, hiszen megtudhatod, hogy éppen rád vonatkozik-e az általános horoszkóp, hiszen az csak a napjegyre koncentrálva ad egy középértéket. Így miatta, ha már beszélsz a jósoddal, akkor megkérdezheted anyagi helyzeted alakulását, tehát alkalmassá válik az idő egy anyagi elemzésre.

Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll

Jó időszakok amikor sokat vagy a napon, tehát napsütéses szép idő van, ilyenkor sok szerencse energiával tudsz feltöltődni. Az éppen telítődő Hold is komoly segítséget adhat, tehát a Holddal való kapcsolatod is jelentős lehet, egy anyagi helyzet elemzésében. A babonák viszont nem jók, szerencsétlen fekete macska nem árt senkinek, ezért ha átmegy előtted, ne félj, miatta ne hagyd ki az anyagi jóslást. Ha bármilyen siker mágiát szeretnél, ott a szakember határozza meg azt, hogy mikor alkalmas az idő elvégezni egy adott rituálét. Nálunk az Asztro Showban nincs ezzel gond, hiszen sok tanácsadó van, tehát az energiák így mindig lehívhatóak egy adott rituálé elvégzéséhez.

Ha összegeznem kell azt, hogy mikor is optimális egy ilyen jóslás, akkor az így nézne ki. A nap, ami páratlan számmal szerepel a naptárban, mondjuk a 11.-e, amely nap amúgy is különleges. Nem bal lábbal keltél fel, illetve a Hold éppen töltődik, azaz telihold előtt érdemes egy ilyen telefont megejteni.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Természetes számtalan olyan helyzet van, amikor lehet és kell is ilyen elemzést végeztetni, ahogy már jeleztem, én csak a legoptimálisabb helyzetet írom le. Nagyon sokféleképpen lehet még hatást gyakorolni az Univerzumra, annak érdekében, hogy anyagi helyzeted jól tudjon alakulni a jövőben. Jósaink nagyon fel vannak erre készülve, tehát lényegében minket a nap 24 órájában hívhatsz, mivel mindig képesek vagyunk olyan tanácsot adni, amivel előrébb tudsz haladni. Természetesen van olyan, hogy nem működik valami, nem úgy vannak a dolgok, ahogy a kártya mutatja, de itt szinte minden esetben kiderül az, hogy az ügyfél nem volt mindenben teljesen őszinte. A jós ezt látja, de nem szólhat semmit, mert az etikai érzéke nem engedi azt, hogy bárkit is hazugnak nevezzen. Így tesztelheted őt, legfeljebb kapsz egy rossz jóslatot, amivel nem fogsz tudni semmi sem kezdeni.

Egy már régebben leírt mondatommal fejezném be írásomat, amely rendkívül találóan utal a jós-ügyfél viszonyra. „A jós éppen annyira őszinte, mint te magad vagy”.

 

Szeretnéd választ kapni eldöntendő kérdéseidre, vagy szeretnél megtudni mindent, ami a jövőben várhat rád? Bármelyik életterületre is vagy kíváncsi, hívd a legjobb szakembereket, Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*