Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezt az imát mondd el a Halottak napján

Dátum: 25.10.2018

A Halottak napja nagyon fontos ünnepünk. November második napján tartjuk, ilyenkor a hagyomány szerint Ég és Föld összeér. Halottaink látnak minket itt a Földön, akár, ha módjukba áll, segítséget is adhatnak. Ehhez viszont az kell, hogy mi magunk is rá legyünk hangolódva a kapcsolatra. Ebben segíthet az ima, de csak akkor, ha azt teljes és tiszta szívvel mondjuk el.

 

A tibetiek hajszálpontosan leírták, mi is várja a lelket a fizikai halál után. Ha el mered olvasni, kattints IDE!

 

 

Most egy titkos, beavatott imát olvashatsz, ami segít abban, hogy kapcsolatba lépj azzal, aki számodra fontos. Az imát bárki elmondhatja, nem kell hozzá követned semmilyen vallást. Éppen ezért jó, hiszen minden emberben képes felébreszteni azt a spirituális lényt, amely már képes elfogadni a segítséget, amely az időn túlról érkezik hozzánk.

 

Vedd fel a kapcsolatot elhunyt szeretteiddel! Hallgasd meg, mit üzennek neked! Tündér Lilit keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mindenszentekkor és Halottak napján van egy nagyon fontos dolog, amire figyelned kell! Olvasd el ITT!

 

Ima Halottak napjára  

 

“Elfogadom a természetet, elfogadom az univerzum általam érzékelhető szabályait. Nem akarom lerombolni azt, amit az élet épített, nem akarom elvenni azt, amit a halál jelent a világnak. Nem kívánok bíráskodni jó és rossz között, csupán önmagam szeretném látni tisztán és világosan. Szavaim hitből mondom s ígéretet teszek, hogy a jövőben az általam tudható tudást birtokba veszem, élek az értelemmel s éberséggel. Tisztelem a természetet, az életet, nem gyalázom meg az univerzum szentélyét, nem rombolom az erdőket, nem szennyezem a vizeket, nem sértem az ősi angyalokat.

 

Hallhatjátok, ősi angyalok, én elfogadom a halált, elfogadom a születést, de a fájdalommal élnem nehéz. Tudom, segíteni akartok, tudom, hogy szeretteim, akik számomra fontosak, segíteni akarnak az élet s halál határain. Nem lerombolni akarom a határokat, hanem elfogadni a kapcsolatot, amely köztünk van és lesz. Megélni akarom a találkozást s élni azzal a segítséggel, amit kapok.

 

Szeretteim (itt mondhatjuk azok nevét akikkel vagy akivel a kapcsolatot szeretnénk felvenni), gondolatban itt vagytok velem. Most a Földön, megnyílnak az égi csatornák, millió gyertya gyúlt, jelezve a sok millió lélek hiányát, a fájdalmat, a veszteséget, amelyet okoz nekünk az elmúlás. Sose emlékezzek a gyászra, a fájdalomra, mert azok nem ti vagytok. Ti az élet, a jó, a mosoly és a szeretet vagytok nekem. Azok vagytok, amelyet életetekben adtatok, amit szívetek akaratából kívántatok nekem.

 

Most itt a nap, amikor mindenkire emlékszünk itt a Földön, mikor felfigyeltek ránk s mosolyt küldtök felénk, amelyből árad a szeretet és megértés. Most kérem a segítségetek, hogy boldogulni tudjak itt, nélkületek. Kérem az áldásotokat, és a jó szerencsét, amit én magam is kívántam nektek, míg tehettem. Mindent megteszek, hogy jó legyek! Adakozom, segítek, akin csak lehet, önzetlenül, de miatta méltónak érzem magam arra, hogy megkapjam az általatok nyújtott csodát. Az égiek segítsenek minket, mutassák meg a hidat, amely összeköt életet s halált! Az égiek áldásával kapjam meg áldásotokat, amelyet sorsom már rég szomjaz! Mindezért örök hálám, szívemben mindig itt éltek, nem csak ma, Halottak napján, hanem az év minden napján velem vagyok egy kicsit…Mert együtt élünk tovább az elmúlás után…

Ámen!

 

karola_bulk_szellem

 

Az imát este mondd el, mikor a Nap már lement. Három gyertya fényénél, mert a hármasság felerősíti a kapcsolatot a túlvilági erőkkel! Fontos, hogy félelem ne legyen benned és sérelem azokkal szemben, aki már sajnos eltávoztak az életből!

 

És végezetül olvasd el ITT, mekkora jelentősége is van előző életeidnek a mostaniban!

 

Hagyj hozzászólást

*