Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ezt csinald

Ezt csináld a szabadidődben, ha érdekel az ezotéria!

Dátum: 20.05.2015

Fogékony az ezoterikus dolgokra, és szabadidejében szívesen fejlesztené a képességeit?

Ha ezidáig nem sikerült megtalálni az Önnek igazán megfelelő területet, mi segítünk!

 

Amennyiben fontosak tartja a külsőségeket, szereti a szép dolgokat és az átlagosnál is igényesebb arra, hogy mi veszi körül, akkor Önnek a feng shui művészetében érdemes elmélyülnie.

Észrevette azt, hogy szívesen ad öltözködési tanácsokat másoknak? Az ismerőseit lakberendezési tanácsokkal látja el és a csí áramlását önerőből képes jó irányba terelni?

Az ezoterikus irányzatok közül egyértelműen a feng shuit javasoljuk Önnek, mert nem csak a lakberendezésben alkalmazhatja eredményesen, de alapelveit az élet számtalan területén tudja majd kamatoztatni, a legjobb ruhaválasztástól, a névjegykártya-készítésen át, a vacsorafőzésig.

Cikkeinkből megtudhatja, hogyan rendezze be az otthonát, hogy bevonzza a bőséget (kattintson IDE) és a sikert (kattintson IDE)!

Abban az esetben, ha a sors Önt élénk fantáziával és színes képzelőerővel áldotta meg, akkor a jóslás, kártyavetés az, amiben Ön jó lehet, Ön saját maga is lehet jós, ha kellőképpen motivált!

Felfedezte magában, hogy képessége van egy beszélgetés forgatókönyvét megírni előre, vagy többet is akár, és rendszerint az egyik fedi is a valóságot? Önnek minden bizonnyal nagyobb hangsúlyt kéne fektetnie megérzéseinek a fejlesztésére! Ha ezt a lépést ezidáig nem tette volna meg, ideje beszereznie egy pakli tarot-kártyát, de a cigánykártya és a lenormand-kártya is Önnek való. Azt kell kiválasztania, amelyik a szívének a legkedvesebb. Élénk képzelőerejét még az álomfejtés tudományában is ugyanígy kamatoztathatja.

Kattintson IDE a cigánykártya kirakási módokért!

Miután már megszerezte az alapokat, érdemes minden reggel jóslással kezdeni a napot. Ezt legegyszerűbben a saját lapjai kihúzásával teheti meg.

Ön gyakran ad tanácsot a barátainak, és azt gondolja, az ezotériában is jelentős szerepe van a megmérhetőség és a visszaigazolhatóság meglétére? Ezek szerint Önhöz az asztrológia, az ezotéria királynője áll a legközelebb. Mindenki számára elfogadott tény, hogy a csillagjóslás az ezotéria legracionálisabb ága. Meglehet már mostanában is bújja a magazinok asztrológiai rovatát, de Önnek tovább kell lépnie, és alaposabban elmerülnie ebben a tudományban. Ha valamiért úgy érezné, hogy a csillagok világa túl távol áll Öntől, akkor érdemes elgondolkodnia a numerológia megismerésén.

kaland, minden nap, élvezd az életet, élet, boldogság

A számmisztika az egyik olyan módszer, ami közelebb visz bennünket az önismerethez, segít alaposabban megismerni és elfogadni önmagunkat és környezetünket. Elárulja azt, hogy mi az Ön életfeladata, és hogyan valósíthatja meg. Már elért egy szintet, de nem sikerült elvégeznie a számmisztikai számítást, úgy érzi, nem a megfelelő választ kapta? Bátran hívja a 0690633991-es telefonszámot (485 Ft/perc) és kérje az Asztro-Centerben Xalen segítségét, aki a numerológia egyik legkiválóbb ismerője.

A meditáció közel áll Önhöz? Ez esetben biztosan tudja, hogy a relaxáció milyen sokat segít abban, hogy dolgainkat sokkal rugalmasabban és könnyebben oldjuk meg. Önnek így az agykontroll elsajátítását ajánljuk, ami egy könnyen megtanulható önfejlesztő módszer.

Érdekli a spiritualitás, és a misztikum világa is magával ragadja? Szabadidős programként érdemes lenne a spirituális erőkkel és az angyalokkal foglalkoznia. Ön biztos abban, hogy a világ több annál, mint amit az átlag ember lát belőle, és azt is érzi, hogy angyali teremtések vigyázzák mindenki útját. Ezoterikus foglalkozásként az angyalkommunikációs irányzatokat ajánljuk Önnek. Vehet angyal kártyát, de akár közvetlenül is megszólíthatja a spirituális síkokat. Amennyiben szeretné megtudni egy angyali üzenet keretén belül, hogy tényleg ez az Önnek leginkább megfelelő szabadidős tevékenység, akkor telefonáljon most a 0690633991-es telefonszámra (485 Ft/perc) és kiváló angyalkommunikátor segítségével a hiteles választ azonnal megkapja!

Szakembereinket külföldről is eléri: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*