Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezt hozza Neked az év utolsó 10 milliószoros napja

Ezt hozza Neked az év utolsó 10 milliószoros napja

Dátum: 31.10.2015

A legerőteljesebb teremtő nap 2016-ben a Te életedbe is elhozhatja a nagy szerencsét, akár lottó nyeremény formájában. Ez a nap, nem csak a szerencse napja lehet, mert nagy bajt is hozhat rád, ha rosszul használod ennek a csodálatos napnak az energiáit!

Pénzvonzásra így használhatod a tízmilliószoros napokat, kattints IDE!

 

Képzeld el, hogy távfutó vagy, és szeretnél gyorsabban futni, így a teremtő nap erejét arra szeretnéd használni, hogy gyorsabban tedd meg a távot. A kérésed teljesül, a 100 méteres távot 10 millió km/órás sebességgel abszolválod, de közben megbotlasz és elesel. Mekkora baj történhet, ha elesel 10 millió km/óra sebességnél? Pontosan akkora lesz a baj, mint abban az esetben, ha negatív energia van rajtad, és ezt a tízmilliószoros nap előtt, vagy legkésőbb ezen a napon nem távolítják el rólad!

Ha átok vagy rontás van rajtad, akkor az október 22-én 10 milliószoros hatást fejt ki, és így tönkremehet az egész életed! Szerencsére ezen a napon a legjobb szakemberek különleges módszerrel segítenek minden hozzájuk fordulónak bevonzani a bőséget minden életterületre, 10 milliószoros erővel! És persze segítenek megszabadulni minden negatív energiától!

Mit tegyél a 10 milliószoros napon?

 

1. Koncentrálj az életed pozitív eseményeire, s adj hálát mindenért, amid van!

2. Fókuszálj egy olyan összegre, amire szükséged van, esetleges tartozásaid kifizetésére vagy valamilyen álmod megvalósítására!

3. Hívd szakembereinket, hogy különleges energiában részesítsenek!

4. Gyújts egy arany színű gyertyát, a gyertyaviaszt cseppentsd a te országodban  forgalomban lévő legkisebb címletű pénzérmére. Ha a viasz megszáradt, hívd a kollégáinkat, hogy töltsék fel pénzenergiával a talizmánodat!

5. A következő kifejezéseket, szavakat használd többször: igen, pénz, van pénzem, sok pénzem van, szeretlek, szeretem, adok, kapok, boldog vagyok!

 

Mit ne tegyél a 10 milliószoros napon!

 

1. Ne gondolj a problémáidra, mert minden ez irányú gondolatod csak erősíti a gondjaidat.

2. Ne gondolj egyetlen embertársadra sem haraggal. Ha van olyan személy az életedben, akit nem szívlelsz, próbáld meg őt kizárni a gondolataidból.

3. Ne aludj sokat, mert az álmaidat nem tudod kontrollálni, és egy rossz álom valóra válhat.

4. Ne vegyél be semmilyen gyógyszert ezen a napon, ha nem muszáj, és ne legyél feszült, kerüld a stresszhelyzeteket.

5. Ne használd a következő szavakat: nincs, nem, nem akarom, elfogyott, kevés, az a baj, az a probléma.

A stressz eluralkodott már rajtad? ITT a megoldás!

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

Fontos, hogy ezen a napon kérj egy tisztítást és védelmet, mielőtt bármilyen pénzrituálét kérnél, vagy pénzteremtő praktikákkal próbálkoznál!

 

10 milliószoros pozitív változást és 180 fokos fordulatot szeretnél az életedben? Akkor kérd Xalen jósnő és Aurethiel jós segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik beindíthatják az életedben a pozitív változást!

Ne habozz, tárcsázz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Csilla a 01.11.2015

köszönöm az instrukciókat!!

    Asztro Show a 02.11.2015

    Mi köszönjük bizalmát kedves Csilla! Ha bármikor kérdése lenne, vagy segítséget kérne, jósainkat eléri 24 órában a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*