Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan találkoztam az angyalommal- Igaz történetek!

Ezt kell tenned, hogy Őrangyalod melletted legyen 2018-ban

Dátum: 20.12.2017

Az alapszabály, hogy őrangyalod mindig melletted van! Te viszont tetteid nyomán, közelebb vagy távolabb kerülhetsz hozzá. Leírva az egész rendszer egyszerűnek hangzik, hiszen, ha jót teszel, az angyal közelebb van hozzád, mint amikor rossz cselekedetekkel terheled a lelked.

 

Számold ki mielőbb ITT, hogy mi a Te angyalszámod!

 

 

De jót tenni egyszerre könnyű és nehéz. Ahogy az idők változnak, a jó és a rossz tényleges lényege is változik. Jónak lenni nagyon nehéz. A korszakok, az asztrológiai időszakok, mind rendelkeznek egyfajta képpel jóról és rosszról. Az éves horoszkópod aránylag képet ad neked lehetőségeidről. Mert a jó tettek a lehetőségeid árnyékában értékelődnek le, vagy éppen fel. Hiszen egy milliárdos, ha ad 100 forintot egy koldusnak, az semmi. De ha egy milliárdos megáll az autójával és átsegít az úton egy idős járókeretes embert, az már valami! Minden embernek, minden csillagjegynek meg vannak a lehetőségei a nemes tettekre, ez nem lesz másképpen a következő esztendőben sem.

angyal

ITT kiderül, melyik arkangyal vigyáz rád!

 

 

Nézd meg, mit üzen az angyalkártya neked, hiszen nélküle nem tudod, mennyit kell törnöd magad, hogy végre befogadd az őrangyalod által hordozott kincseket, amelyek akár gazdaggá is tehetnek. Nem szabad ezt elvesztegetned, hiszen tetteidből, természetedből fakadóan, most változtathatsz az életeden!

Az angyalkártya feltárja számodra, mit is kell tenned, hogy végre közvetlenebb kapcsolat legyen közted és őrangyalod között, hogy megkapd azt az égi segítséget, amely már születésed óta rendelkezésedre áll, csak nem vagy képes élni vele.

Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj angyalkártya jóslást, hogy megtalálhasd a saját utad 2018-ban, és hogy az angyali segítség mindig megérkezhessen hozzád!

angyal

Az ITT olvasottak alapján megtudhatod, hogyan kérd az arkangyalod segítségét!

 

 

Amire az angyalok nagyon haragszanak, az a durvaság, erőszakosság. A bolygó szennyezése, de sok angyal a hús evést sem fogadja el. Nem tudhatod, őrangyalod számára mi a jó, mi az, amit a következő esztendőben tenned kell, hogy vezekelj eddigi hibáid miatt. Hiszen mindenki hibázik, mindenkinek van némi bűne. Így ezeket a hibákat ellensúlyoznod kell olyan cselekedetekkel, amelyek lelkileg magasba emelnek, hogy őrangyalod közelében lehess!

 

Őrangyalod mindig melletted van, attól eltekintve is, ha nem érzékeled jelenlétét, segítségnyújtását. Nem mindenkinek működik a hatodik érzéke kellőképpen, ezért bízd magad profikra! Keresd Tündér Lilit vagy Julianna jósnőket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik átadják őrangyalod figyelmeztető, vagy akár pénzről szóló üzenetét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*