Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ezttedd

Ezt tedd, hogy ha nem tudsz aludni éjszaka!

Dátum: 26.06.2015

A megfelelő alvás elengedhetetlen része mindennapjainknak, hiszen pihentető alvás hiányában a szervezet nem tudja regenerálni önmagát. A fokozódó fáradtság, az erőnlét nélküli állapot következtében sokkal sebezhetőbbé válunk.

A valódi pihenéshez elegendő mennyiségű, és megszakítás nélküli alvásra van szükségünk.

Amennyiben alvászavarokkal  küzdesz, nézzük, milyen ezoterikus segítséghez folyamodhatsz! Íme 5 megoldás a kialvatlanságra!

 

Álmatlanság elleni mágikus gyógytea

Lefekvés előtt készíts egy csésze teát magadnak. Egy pohár forró vízbe tegyél egy-egy filter citromfű-, kamilla-, és csipkebogyóteát. Ezeket a gyógynövényeket  az ezotériával foglalkozó szakemberek, jósok is gyakran használják különféle stresszoldó rituálék elvégzéséhez. Lefekvés előtt 1-2 órával idd meg, Neked is segíteni fog!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Rossz álmok elleni meditáció

A rémálmok elkerülése érdekében meditációval készülhetsz fel a pihentető alvásra. Mielőtt lefeküdnél, biztosítsd a teljes nyugalmat a szobádban. Feküdj az ágyba és ne keresztezd a lábaidat és a kezeidet sem. Hunyd be a szemed, és számolj vissza harmincháromtól nulláig. Nullánál képzeld el, hogy belépsz az álmok kertjébe. Járd körül a kertet, végül sétálj a kert közepén álló padhoz, és ülj le. Hallgasd a szökőkút vizének csobogását és a madárcsicsergést! Képzeld el, hogy az álommanó leül melléd a padra. Kérj tőle szép álmokat, mondd el neki, miről álmodnál szívesen. Ezután fordulj kényelmes alvópozícióba és hagyd, hogy az álommanó magával ragadjon.

 

Felriadás elleni varázslat

Az éjszakai felébredéseinket gonosz démonok, rossz, alacsony rezgésű entitások , vagy  energiavámpírok okozhatják. Annyira elszívhatják minden energiánkat, hogy nem nagyon tudunk aludni sem. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, tegyünk négy fej fokhagymát az ágy négy lábához! A fokhagyma nem csak a vámpírokat ijeszti el, de éjszaka is megvéd bennünket az energiavámpíroktól és a rossz erőktől.

 

Segélykérés az angyaloktól

Ha nem tudsz aludni, szakíts egy percet az angyalokra. Teheted ezt gondolatban, vagy akár hangosan is. Kérd az angyalok segítségét a következő fohász háromszori elismétlésével:

Angyalok , kérlek Titeket, lépjetek be az álmaimba ma éjjel, és segítsetek, adjatok nekem pihentető, nyugtató alvást. Kérlek benneteket, segítsetek emlékezni a szavatokra, ha felébredek. Köszönöm. Ámen.”

éjszaka, éjszakai, éjszakai álmatlanság, álmatlanság, forgolódás, megoldás alvásproblémákra

Bach-virágterápia

Íme két virág, amely a megfelelő alváshoz segít hozzá:

Mimulus – segít túllépni az álmatlanság miatti szorongáson, megnyugvást ad.

White Chestnut – segít, hogy gondolataink leálljanak, ne rágódjunk mindig ugyanazon a problémán, segít kialakítani a belső nyugalmat, így biztosítja a pihentető alvást.

Ha ezt a módszert választod, célszerű felkeresned Xalen jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert Bach-virágterápiával foglalkozik, és pontosan el tudja mondani Neked, hová kell helyezned a virágokat a cél elérése érdekében!

 sorsfordítás, pénzbevonzás, gyógyulás

Ha kipróbáltad ezeket a módszereket és úgy érzed, hogy nem váltak be, mégsem tudsz aludni, akkor Tündér Lili jósnő és Ezo jós segítenek Neked, hogy kipihent és nyugodt éjszakák elé nézz! Egy jóslás útján kiderítik, mik az alvászavarod okai. Az alvászavar kezelése a szakterületük, tehát ne késlekedj, keresd fel egyiküket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy végre kipihent és üde lehess, hogy energikusan éld mindennapjaidat és ne maradj le az élet apró örömeiről!

 

Ha külföldön élsz, és hasonló problémákkal küzdesz, eléred jósainkat még 4 országból: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*