Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

stresz0

Ezt tedd, hogy ne legyél többé stresszes!

Dátum: 18.07.2015

A stressz korunk egyik leggyakoribb megbetegedése, amely sokszor nem csak lelki, hanem fizikai tünetekkel is jár. Úgy érzed, nem kell sok hozzá és felrobbansz? Akkor feltétlenül olvasd el és fogadd meg a következő 5 stresszoldó tippünket, melyek alkalmazásával a stressz enyhíthető!

 

1. Gyógyfürdő készítése

A jótékony hatású fürdőadalékot nem muszáj boltban venni, mi magunk is könnyedén elkészíthetjük: a levendulaleveleket leforrázzuk, állni hagyjuk, majd leszűrjük és a fürdővízhez adjuk. 15-20 perc a kádban és máris nyugodtabbak leszünk! Használhatunk továbbá citromfű, ilang ilang, zsálya és szantálfa adalékokat is, melyeket szakembereink spirituális gyógyító erővel tudnak ellátni. Ha úgy érzed, rajtad már csak ez segíthet, hívd jósainkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

2. Mágikus magnézium

Stresszes időkben javasolt magnéziumban gazdag étrendet kialakítani, ez ugyanis nyugtató hatású. Megtalálható többek között a teljes kiőrlésű kenyérben, a rizsben, a tökmagban, a dió- és mogyorófélékben, a mandulában, a babfélékben és a paradicsomlében is! Sok magnéziumot fogyassz, hogy ne legyél többé stresszes!

elakadtam, elakadt, elakadni az életben, elakadás, blokkoldás, segítség, jóslás

3. Mosolyogj a nyugalomért

Ha rosszkedvűek és stresszesek vagyunk, mosolyogjunk! Közérzetünkre pozitív hatással van belső lelki egyensúlyunk. A mosolygós embereknél sokkal ritkábban fordulnak elő súlyos levertséggel, kimerültséggel járó állapotok.

 

4. Frissítő főzetek

Az orbáncfűből, citromfűből, vagy levendulából készített teák kiválóan oldják a feszültséget, és a szorongás ellen is hatásosak. Rendkívüli nyugtató hatásuk annak köszönhető, hogy a központi idegrendszerre hatnak. A zöld tea pedig élesíti az érzékszerveket, felfrissíti elménket, egyensúlyt és jó közérzetet teremt.

 

5. Mágikus Meditáció gyertyával

Talán a leghatékonyabb stresszoldásban a kollégáink tudnak részesíteni. Mielőtt felkeresnéd egyik tanácsadónkat, ülj égő gyertya elé, és egy percen keresztül nézz a gyertya lángjába, próbálj minél kevesebbet pislogni. Ezután csukd be a szemedet. A gyertyát így is magad előtt látod majd.

asztrológia, asztrológiai elemzés, anyagiak, párkapcsolat, egészség, jóslás

Amikor a gyertya eltűnik, nyisd ki a szemedet és hívd Xalen vagy Nero jósainkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! A szorongás kezelése, a stresszoldó gyakorlatok és a stressz okozta betegségek gyógyítása a szakterületük, segítenek Neked a nyugalom elérésében!

Tehát, ha a a stressz már teljesen eluralkodott az életedben, akkor kérd őket, hogy megszabadulhass tőle!

A határon túlról is megteheted, telefonálhatsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*