Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

pénzmágia

Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz!

Dátum: 30.09.2016

Annak èrdekèben, hogy bevonzd az èletedbe az anyagi bősèget, vagy, hogy egy pénzmágiát kérj, először saját magadban kell változtatasokat eszközölnöd. Meg kell vàltoztatnod a hozzáállásodat a pènzhez. Nagyon fontos ez a lèpès, ha àllandò anyagi nehèzsègekkel küzdesz. Az ezoterikus tanìtàs szerint a gondok az elfogadàsban rejlenek. Sokszor èrzed azt, hogy neked nem jár az anyagi biztonság ès az ebből eredő boldogság. A kifizetetlen szàmláktól való félelem olyan erőket szabadít fel benned, amelyek ellehetetlenítik a pénz beérkezésèt az èletedbe. Ezek a negatív gondolatok lelki, szellemi ès testi síkon is munkàlkodnak benned, ezèrt fontos az egyensúly megteremtèse ezeken a területeken.

 

Még nem késő megtudni, melyik tárgy hoz pénzt ebben az évben egy pénzmágia mellett! Kattints IDE!

Olyan megerősítő mondatokat, mantrákat kellene ismételgetned, amelyek pozitív hatásukkal megerősítik benned a pénz szeretetét, és az érzést, hogy megérdemled a gazdagságot. Fontos a teljes koncentráció, érzelmi átélés, hogy képes legyél gondolati szinten is megteremteni a változást. Mindeközben vizionáld azt, hogy pénzhez jutsz. Mire költenéd? Mit vennél belőle? Ezek a gondolatok abban segítenek majd, hogy képes legyél elfogadni a hozzád érkező pénzt. Ez a technika annak az alapja, hogy az Univerzum azt adja meg neked, amire valóban szükséged van és vágyódsz utána.

pénzmágia

Képes vagy a gondolataiddal pénzhez jutni! Részletek ITT!

 

Ezeket a megerősítő mondatokat ismételd el naponta legalább 7 alkalommal:

  • Az egyetemes bőség mindenkinek jár.
  • Mindig megérkezik, amire szükségem van.
  • Kész vagyok befogadni az anyagi bőséget és a gazdagságot.

Íme 5 hatásos pénzt hozó szertartás, kattints IDE!

 

Pénzt hozó gyertyamágia angyali segítséggel

Amire szükséged lesz a szertartás elvégzéséhez : zöld gyertya, toll, papír

1, lépés

A papírra fel kell írnod azt az összeget, amire szükséged van, és az időpontot, amikorra szeretnéd, hogy elérjen hozzád. Első körben ne valószínűtlen milliós összegeket írj, és a beteljesülés időszaka sem lehet rövidebb 8 napnál. Ajánlott ehhez a pénzmágiához először a már meglévő tartozásokhoz szükséges összeg bevonzása, vagy a már régóta áhított tárgy megvételére szükséges pénzösszeg megszerzése. Az összeg alá a négy arkangyal egyikének segítségét kell kérned. Rajtad múlik, melyik angyalt fogod választani.

2. lépés

Hajtsd háromszög alakúra a papírt és helyezd a zöld gyertya alá. Ezután gyújtsd meg, és a gyertya lángját tenyereddel körbezárva mondd a következőt:

„Kérlek téged (választott) arkangyal, tisztítsd meg a pénz útját és engedd be életembe az anyagi bőséget. Kérem, kérem, kérem! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

pénzmágia

Nagyon fontos, hogy ezt a pénzmágiát 8 napon keresztül, ugyanabban az időpontban újra el tudd végezni. A nyolcadik napon égesd el a papírt, és égesd el a gyertyát. Ezt követően pedig nincs más teendőd, mint felkészülni a pénz megérkezésére.
A legjobb bőség bevonzó és pénzmágiákat itt kérheted el, amik gyorsan segíthetnek helyre hozni az anyagi helyzeted! Liliom vagy Virág jósnők segítségével, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) egy-kettő kilábalhatsz a nehéz anyagi helyzetedből!

Elérhetőek szakembereink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*