Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezt üzeni az őrangyalod 2019-re!

Dátum: 07.12.2018

Az angyali üzenet mindig nagyon fontos, amely számodra is lehívható, csak kérned kell. Az angyali üzenet 2019-re rendkívül sok ember számára tartalmaz komoly figyelmeztetéseket. Éppen ezért, mindenképpen érdemes tudnod, mit is üzen számodra őrangyalod 2019-re!

Hívd Sárát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e személyes angyali üzeneted!

 

Egy ima keretén belül felveheted a kapcsolatot segítő arkangyaloddal. Mutatjuk ITT, melyiket is mondd el!

 

A segítő angyal mindig veled van, csak kérdés, hogy fogékony vagy-e a szavaira. A következő esztendő fő angyali vonala a Föld és a természet védelme, amit nagyon sokan elhanyagoltak eddig. Ha szeretnél az angyalok kegyében maradni 2019-ben, akkor védened kell a Földet és a természetet, hiszen az angyalok látják, a Föld melegszik és a természet egyre inkább pusztul, miközben az időjárás meg van bolondulva. Ha véded és szereted a Földet, ha teszel a globális felmelegedés ellen, akkor biztos lehetsz abban, hogy őrangyalod üzent neked 2019-re!

rtl_angyal

Az őrangyalok együttes erővel szintén fontos dologra akarják felhívni a figyelmed. Olvasd el ITT!

 

Sok figyelmeztetés érkezett angyali üzenet formájában. Láthatod te magad is, hogy a világban egyre több a baj. Sajnos a figyelmeztetések alapján, ez a jövőben is így lesz, de az angyalok segítő jobbot nyújtanak sokunk számára. Jövőre elkezdődik egy gazdasági hanyatlás, amiben őrangyalod segíthet azzal, hogy hatást gyakorol a szerencsédre. Sok gond lesz a világban, hazánkban, amelyek nagyon sok embert érintenek majd. Éppen ezért, most figyelned kell arra, hogy mi is számodra az angyali üzenet 2019-re!

 

Nézd meg ITT, hogyan kérheted Ariel angyal védelmét!

 

Egy nagyon érdekes üzenet érkezett számunkra is az őrangyalok karából! Az üzenet arról szól, hogy nálunk fog jelentkezni az az ember, aki 2019-ben birtokosa lesz Magyarország eddigi legnagyobb főnyereményének. Még világviszonylatban is extra nagy nyereménynek számít. De ez az ügyfél, a kiválasztott, nem csak saját örömére kapja ezt a hatalmas vagyont! Éppen ezért, van egy kiválasztott, aki olvassa a sorokat, akinek a Jó Isten pénzt és hatalmat ad, hogy sok más emberen segíthessen majd a nehéz időkben. A neki szóló üzenethez csak pár mágusunk férhet hozzá!

 

Légy kiválasztott, légy csak szimpla szerencsés, akinek üzen egy őrangyal. Most érdemes tárcsáznod, hiszen már januárra is utalnak az angyali üzenetek. Tudd meg minél előbb, hogy neked mit is üzen segítő angyalod!     

Az angyaloktól nem csak üzenetet kérhetsz, hanem hatásos segítséget is! Kérd meg Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy teremtsenek kapcsolatot angyalaiddal, akik együttes erővel elhozhatják neked 2019-re a nagy szerencsét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*