Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezzel a 3 módszerrel leteheted a karmikus terheket

Dátum: 23.05.2018

Amennyiben azt érzed, hogy csak negatív dolgok történnek veled, és szinte már levegőt sem kapsz a problémáktól, állj meg egy pillanatra. Gondold végig, melyek azok a gondok, melyek valóban megoldásra várnak, és melyek azok a problémák, melyeket a lelkedben cipelsz és magad mögött akarod tudni! Most három olyan technikát sajátíthatsz el, melyek segítségével magad mögött hagyhatod a karmikus terheid.

 

Folyamatosan félelemben élsz és aggódsz az egészséged miatt? Olvasd el ITT, mire kell figyelned, hogy ne legyen baj!

 

 

Az első lehetőség a karmikus terhed hátrahagyására, a jótékonykodás. Ha jót teszel másokkal, veled is jó dolgok történnek majd. Lehet, hogy ez közhelynek tűnik, de hidd el, valóban így van! Nem kell nagy dolgokra gondolni feltétlen, mindig a lehetőségeidhez képest adj másoknak. Néha elég egy mosoly, egy kedves szó is. De ha segítesz a szomszéd néninek bevásárolni, már azzal is jót teszel. Hidd el, jó érzés tölt majd el, és átjár a békesség érzése.

Tudd meg ITT, hogyan kérd az univerzumtól az anyagi bőséget!

 

 

A második lehetőség a karmikus terhek elengedéséhez a meditáció, mégpedig tudatosan az adott problémádra koncentrálva.

Amennyiben nem tudod, hogyan kezdj hozzá, hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki megtanítja neked az elengedés művészetét és megtanít a meditáció fontosságára, tudatos kivitelezésére!

Ha a meditációt jól végzed, több életterületedre is megérkezhet a bőség. Az elégedettség és boldogság érzése elengedhetetlen a teljes élethez!

 

Te melyik hónapban születtél? Születésed hónapja elárulja, mi vár rád! Nézd meg ITT!

 

karma

 

A harmadik lehetőség a karmikus terhek elhagyására, a harag és a düh teljes elengedése. Ha van olyan személy az életedben, akivel konfliktusod vagy lezáratlan dolgod van, beszéljétek meg. Fontos, hogy Te keresd meg az illetőt és próbáld meg a lehetőségeidhez képest kapcsolatotokat a jó irányba terelni. Ha a másik fél is partner ebben, akkor a dolgod sokkal könnyebb. Ha nem partner, tudd, te mindent megtettél és teljesen engedd el ezt a mérgező kapcsolatot az életedből.

 

A karmikus terhek azok, amelyek miatt most vezekelsz az előző életeidben elkövetett hibáid miatt! Ezeket el lehet törölni, de sok esetben csak profi segítséggel működik! Hívd Edit Jósnőt vagy Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj karma oldást, hogy életed sokkal élhetőbb mederben folyhasson tovább!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*