Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Februári szerencsenapjaid horoszkópod alapján

Dátum: 08.02.2018

Kos

Kos jegy

A február változatos hónap lesz számodra. Leginkább a páratlan napok hoznak szerencsét, azok is a hét első felében. Ennek ellenére ne ess most túlzásba egy szerencsejátékkal sem.  A február tizenötödike kivételesen jó nap lehet. Ilyenkor van újhold. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kérd a pénzmágiát a Hold erejével! Jó nap a február huszonhetedike is!

 

Bika

Bika jegy

Ebben a hónapban nem kell sokat tenned, ha szerencsét akarsz munkádban. Munkádat sok különleges bolygóerő fogja segíteni. Kimondottan szerencséd lesz ezen a területen. Pénzügyeidben viszont csak egy pár nap lesz segítségedre. Minden nap, amelyben szerepel a négyes, szerencsenap. Külön nap viszont a huszonkettedike, ilyenkor jól működik a pénzvonzás! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos pénzvonzó rituálét!

 

Akarod tudni, hogy sorsodban meg van-e írva a GAZDAGSÁG? Akkor kattints IDE és kiderül!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Nem szabad elhamarkodnod ebben a hónapban a szerencsével kapcsolatban semmit! A páratlan napok szerencsések lehetnek, de az sem mind. Kiemelten szerencsés napod a hónap utolsó napja, ilyenkor viszont be kell mutatnod egy titkos áldozatot, ha nagy nyereményt is szeretnél! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, mi is az a titkos áldozat!

 

Rák

Rák jegy

Jó napokra is számíthatsz a februári hónapod során. Az első igazi szerencsenapod a Valentin nap. Ezen a napon inkább a kaparós sorsjegy hozhat némi pénzt. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), hiszen egy kis ráerősítéssel nagy nyereményed is lehet! Jó nap még a huszonharmadika és a huszonhetedike, ezeken a napokon szerencseszámaid lehetnek a segítségedre!

penzugy_rtl

Fontos feladatod is lehet annak érdekében, hogy megragadhasd a SZERENCSÉT! Tudd meg ITT, mi a teendőd!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Ebben a hónapban nem fogadhatsz be új titkokat, mert nagyon blokkolnának! Szerencsenapjaid a tizenötödike, ilyenkor újhold van. Illetve a huszonharmadika és a huszonötödike. Minden napon esélyed van kisebb nyereményekre, de a Hold erejéből akár komolyabban is profitálhatsz. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a különleges Hold mágiát, ami most akár milliókat is hozhat!

 

Szűz

Szűz jegy

Ebben a hónapban sok szerencsenapod lesz, éppen ezért nem maradhatsz tétlen. Gyakorlatilag minden páros nap a te napod. Most mindent bele kell adnod, hogy nyerhess! Legerősebb napod a tizenhatodika, éppen ezért, ezen a napon kérj szerencse mágiát a nagy nyereményért! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kérd a sorsodat megváltoztató rituálét! Koncentrálj a lottó nyereményekre, hiszen ennyi szerencse energiával nagyot kell szakítanod!

 

Szeretnéd megtudni, hogy mikor kísértsd meg a szerencsédet? Hívd Tündér Lilit vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és születési dátumod alapján kiszámítják, hogy mikor a legalkalmasabb, hogy kipróbáld a szerencsédet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Ebben a hónapban nem sok szerencsenapod lesz, ennek ellenére nem reménytelen, hogy profitálj a szerencséből. A kék és a zöld színek felerősíthetik a téged érő szerencse energiákat. Ételekben kerüld a nehéz ételeket, mert még ez is negatív hatással lehet rád. Legjobb napod a tizennyolcadika és a huszonharmadika. Hívd Jós Katit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj ráerősítést ezekre a napokra, hogy anyagi helyzeted végre tudjon javulni!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Tudatosan kell most kezelned a szerencséd, nem szabad egy cseppet sem meginognod! A hónapban több jó, azaz szerencsenapod is lesz. Az első napod a tizenegyedike, majd a huszonharmadika és azt követi a huszonötödike és a huszonnyolcadika. Valóban sok jó lehetőséget hordoz magában neked a február. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a szerencse-elemzést, hogy tudd, miben is lehet igazán nagy szerencséd!

Úgy érzed, életednek bizonyos területei VÉDELEMRE szorulnak? Akkor alkalmazd az arkangyalok imáját, kattints IDE!

 

 

Nyilas

Nyilas jegy

Szerencsenapjaid ebben a hónapban nem lesznek túl erősek, ezért inkább kisebb nyereményekre számíthatsz. Minden páros nap szerencsés lehet, de ha nem választasz ki egy napot, amikor végzel valamilyen pénzmágiát, akkor ebben a hónapban sem igazán oldódnak meg a bajaid. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos pénzmágiát, hogy egy nap elérhesd életed legnagyobb nyereményét!

 

Bak

Bak jegy

Ebben a hónapban egyetlen szerencsenapod van, de ne csüggedj, mert az nagyon erős! Ez a huszonkettedike, ilyenkor kezdődik a Halak hava. Már előtte kezdd el kiépíteni azt, hogy ezen a jeles napon miből is szeretnél vagy mivel, nagyot nyerni! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj kártyajóslást a szerencséről, hogy tudd, mivel is jó lépned! Ebben a hónapban egyetlen szerencsenappal te lehetsz a legnagyobb nyertes!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Szerencséd inkább munkában és egyéb területen lehet. Szerencsédre negatívan hathatnak a magánéleti gondok, éppen ezért igyekezned kell őket megoldanod! Legjobb napjaid a tizennyolcadika és a huszonhetedike. Ezeken a napokon több hetes játékokat is érdemes venned. Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, mert szerencsenapjaid ereje hónapokra veled lehet!

 

Halak

Halak jegy

Ebben a hónapban kezdődik el a te hónapod, éppen ezért huszonkettedike a szerencsenapod. Ezenkívül több jó nap is van a naptárban, amikor komoly nyereményre van esélyed. A tizenegyedike, tizenhetedike és a huszonhetedike, mind komoly szerencsét hozó napok lehetnek. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, hiszen nem mindegy, hogy mivel is játszol a szerencsenapjaidon!

Hagyj hozzászólást

*