Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Februári szerencsenapjaid horoszkópod alapján

Dátum: 06.02.2019

Megnézzük a februári szerencsenapokat minden csillagjegynek. A bolygóállás függvényében ezek nagyon szerencsések lehetnek, és pozitív fordulatokat hozhatnak.

Asztrológusaink konkrétan meg tudják nézni, hogy a csillagjegyeknek, melyik nap lehet szerencsés szerződéskötésre, adás-vételre, döntéshozatalra.

 

 

KOS:

Kos jegy

 

Nagyon szerencsés időszak február első fele. Különösen a szerda és a szombat.

Érdemes most figyelned, hogy melyik számok jelennek meg előtted többször.

 

BIKA:

Bika jegy

Február közepétől érdemes megalapoznod a szerencsédet, mert akkor lesznek olyan bolygóállások, amik ebben fognak téged segíteni.

 

IKREK:

Ikrek jegy

Februárban az egész hónapot a szerencse övezi az Ikrek esetében. Új lehetőségek, pozitív fordulatok. Különösen figyelj a hétfői és a keddi napokra!

 

2019-ben ezek a számok hoznak neked szerencsét:

2019-es szerencseszámaid – csillagjegyed alapján

 

 

 

RÁK:

Rák jegy

A Rák ebben az időszakban nagyon szerencsés a páratlan napokon. Különösen a február 15-e utáni időszakban. Anyagi területen lehet nagy szerencséd.

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

A szerelemről, a pozitív megújulásról és az érzelmekről fog szólni a február. Különösen szerencsés lehetsz február 10-e után, és a szerdai napokon.

 

4 nagyon szerencsés csillagjegy az idén:

Az év 4 legszerencsésebb csillagjegye

SZŰZ:

Szűz jegy

Legyél óvatos, és ne feledd, hogy nem minden arany, ami fénylik! Február legvégén van számodra egy szerencsés időszak, de a február nem éppen a szerencse hónapja most, hanem az óvatosságé.

 

*

Szeretnéd megtudni, hogy februárban csillagjegyed szerint melyek azok a napok, amelyek a te személyes szerencsenapjaid? Kérd Imolát vagy Marcus Mágust a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy számolja ki neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

*

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Anyagiakban nagyon szerencsés időszak neked a február első fele. Most érdemes nagy szerencse rituálét kérned, hogy biztosan sikerüljön az, amit tervezel!

 

Tudd meg a személyes szerencseszámaidat:

A csillagjegyek szerencseszámai

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A szombati napok nagyon szerencsések most neked. Váratlan öröm, boldogság az, amire a csillagjegyed számíthat az asztrológia szerint. Tervezd el, hogy mit fogsz megvalósítani, és mihez kérsz szerencse energiát.

 

NYILAS:

Nyilas jegy

Érdemes most elővenned a szerencseszámokat, és figyelned a csütörtöki napokon. Nagy lehetőségeket tartogat neked a február 7-e utáni időszak.

BAK:

Bak jegy

Februárban a szerencsenapjaid a páros napok. Különösen szerencsés időszak vár rád február 18-a után. Szerencseszámokat kérj erre a hónapra, és tedd próbára a szerencsédet!

 

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

Szerencsenapjaid a szombatok és a vasárnapok. Érdemes szerencseszámokat kérned, különösen a hónap első felében, mivel a bolygóállás nagyon kedvez most neked, egy kis nyereményhez is.

HALAK:

Halak jegy

Február végén várható egy nagyon szerencsés bolygóállás. Addig is légy nagyon óvatos, mert az asztrológiai elemzés szerint most egy igen veszélyes időszakra számíthatsz. A kommunikációra vigyázz, és arra, hogy ne add ki magad másoknak!

 

 

Hagyj hozzászólást

*