Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karácsonyi babonák

Fehér lesz a Karácsony?

Dátum: 21.12.2018

A Karácsony akkor szép igazán, ha fehér! Minden esztendőben nagy kérdés ez, hogy milyen is lesz az ünnepünk. Természetesen minden jósnak megvan a maga jóslata karácsonyra, amelyek nem is egységesek.

 

Vigyázz, mit kívánsz, mert teljesülhet! ITT leírtuk, hogyan!

 

karacsonyb

 

Tény, a jósaink nem kimondottan csak Budapestre koncentráltak, hanem saját szülőföldjük szerint ítélik meg a kérdést. Ezért kissé nehéz dolog eldönteni, fehér lesz-e a karácsony vagy sem.

 

ITT találod azt imát, amivel bőséget teremthetsz gyermekeidnek, unokáidnak!

 

 

Jós hír: a jósaink több, mint hetven százaléka szerint a Karácsony fehér lesz. Sajnos a budapesti jósaink nem teljesen ezt mondták, de az ország északi részére szinte egységesen mindenki fehér karácsonyt jósolt. Így a mi kis házi statisztikánk alapján azt lehet mondani, hogy a karácsony bizony fehér lesz!  

 

Vonzz be Karácsonykor sok pénzt ITT, csillagjegyed segítségével!

 

 

A déli megyékben élő jósaink csupán húsz százaléka jósolt fehér Karácsonyt. Így ha itt élsz, mondjuk Szegeden vagy közelében, esetleg Pécs városában, nagy esélyed van a fekete karácsonyra, de ettől még az ünneped csodás lehet. Azért minden jós megjegyezte, hogy az időjárás egyre szeszélyesebb, így bármikor érkezhet délre egy északról odatévedt hófelhő.    

 

Mindenkinek a család a legfontosabb.

Nem is adhatsz jobb ajándékot szeretteidnek Karácsonyra, mint egész éves angyali védelemben részesíteni őket, ami minden életterületen óv! Kérd Bettinától vagy Norberttől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*