Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Feng shui lakberendezés a sikerért

Feng shui lakberendezés a sikerért

Dátum: 13.09.2013

A feng shui évezredes tudományát már bizonyára sokan ismerik, vagy legalábbis hallottunk róla. Általában csak lakberendezést értenek alatta, vagy csupán a kínai bazár áruk elhelyezését javasolják, a feng shui azért ennél sokkal több.

Legelsősorban harmonizálás. Otthonunk és a lelkünk harmonizálása. A lakásunk pontosan tükrözi, hol vannak megoldandó feladataink és mi az, amin változtatni kell. A siker és a bőség, gazdagság nem attól jön, hogy telerakjuk a lakást jelképekkel. Színekkel, formákkal, megfelelő tárgyakkal lehet erősíteni az adott területet, ám csupán akkor, ha előtte alapos selejtezést végeztünk, kidobtunk mindent, ami nem működik, törött, régi számlákat, lejárt céges papírokat,stb.  Egy tértisztítást is végeznünk szükséges utána. Az, hogy hova esik a siker, gazdagság terület függ attól, hogy mióta élünk a lakásban!

Te is lehetsz gazdag, 3 egyszerű lépés betartásával! Kattints IDE!

 

Nem tanácsos tehát nekiugrani és feldíszíteni összeolvasott anyagok alapján, mert többet ártunk vele, mint használ.

A feng shui tanácsadó pontosan feltérképezi, mióta lakunk ott, él-e gyermek velünk, van-e beteg a családban. A születési dátumunk is fontos. Amikor meg van a pontosan kiértékelt alaprajz- feltüntetve a hiányos illetve a többletterületeket- és megvagyunk a selejtezéssel, tértisztítással, akkor szabad csupán elkezdeni a színekkel és formákkal való orvoslást.

A kiegyensúlyozott élet elérése a célod? ITT segítünk benne!

 

A Gazdagság, siker terület a Fa elemhez tartozik. A lakás délkeleti részére esik az iránytű iskola szerint. Színe a zöld. Támogató eleme: a víz ( színe: a kék, fekete).  Legyen itt (is) mindig rend, bármelyik életterületre is esik. Törött tárgy, nem járó óra, lejárt, vagy be nem fizetett számlák ne itt legyenek. Lerúgott, koszos cipők nem erősítik ezt a részt, legyen hely, ahova betesszük őket.  A tanácsadó pontosan beméri lakásunk mely részére esik ez a terület, és aszerint fogja javasolni a megerősítő lépéseket, figyelembe véve a család igényeit, céljait. Nem csupán az anyagi javak tartoznak ide, hanem a szellemi értékeink is, az eddigi sikereink.

 

A feng shui az állandó mozgást, változást mutatja az életünkben. Megtanít elengedni, megtanít arra, hogyan kezeljünk sok dolgot rugalmasan. Ám, ha figyelünk a tanítására, akkor otthonunkkal és magunkkal is összhangban tudunk élni. És már ez önmagában sem kis feladat!

Szeretnéd Te is úgy berendezni az othhonodat, hogy állandóan áramoljanak feléd a siker- és bőségenergiák minden területre? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni Etát vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik pontosan tudják, mi a teendőd ennek érdekében!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

 

Hagyj hozzászólást

*