Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Feng-shui számmisztika

Feng shui számmisztika

Dátum: 29.04.2013

Az Feng shui, avagy az ősi kínai térrendezés elméletét alapvetően meghatározzák a számok. A kínaiak nem csupán a Feng shuiban hisznek, hanem a számok erejében is, mindent ehhez rendelnek, igazítanak. Az egyéni  gua számunk  meghatározó ( a születési dátumból számolják) ez adja a jó és rossz irányt a lakásunkban. A számok összefüggést mutatnak az Öt elem tanával és a Lo Shu –val is, amiből a Bagua (Pa-kua) térkép készül.

A Feng shui számmisztika szerint a számoknak szerepük van a tárgyak méreténél, (szerencsés vagy szerencsétlen méretű tárgyak), a  bútorok mérésénél, a szélesség- hossz- magasság  megállapításánál, a falon elhelyezett tárgyak méretét és felfüggesztésének helyét is úgy állapítják meg, hogy az szerencsés  legyen.

A személyes szerencse számát a születésnap adja. Itt nem adjuk össze a kétjegyű számokat, hanem mindent külön megnézünk, önálló számként.

A 8-as szám a legszerencsésebb a kínai felfogás szerint.  A Föld jegyhez tartozik. Igen szoros kapcsolatban áll a gazdagsággal, a pénzzel, a szerencsével. Amennyiben a születésnapban, vagy a gua számban megtaláljuk, úgy célszerű a telefonszámainkat is több nyolcassal használni, ki lehet egészíteni 2-essel, 1-el, vagy a 6-os számmal, ami szintén szerencsés kombináció.

Nézünk pár számot még:

9-es: szám: szintén szerencsés számnak mondható, többszörözve még inkább

6-os szám: inkább a férfiak használják, mivel erősíti ezeket az energiákat.

Ha duplán vagy triplán alkalmazzuk ezeket a számokat még inkább megsokszorozzuk a hatását.

A bagua térképen megtalálható számok és a születésnap számok is segítenek abban, milyen területre koncentráljunk.

Aki pl. bármely hónap 2-án,11-én,20-án született, az a Szerelem, házasság területre koncentráljon, ha nehezen találja meg a párját, vagy folyamatosan  hasonló partnert vonz be, válások nehezítik az életét, ezen a területen nézzen körül és erősítse meg színekkel, formákkal egy alapos szelektálás, nagytakarítás után.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erika a 21.03.2014

1977.08.20.

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Erika!
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos tanácsokkal és válaszol minden kérdésére.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*