Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

franci kartya

Francia kártya jóslás – kirakási módok

Dátum: 04.10.2014

 

A francia kártya jóslást ugyanúgy végezhetjük, mint bármilyen más jóslást kártyából, azaz kérdéseket tehetünk fel. Általánosságban véve három különböző alap kirakási módot különböztetünk meg, melyek a következők:

Mystic, Mystic kód 795, jósnő

 

Egészség vetés:kártya jóslás, lapok, kártya

 

Legfontosabb kincsünk a világon, mellyel kapcsolatban gyakorta akadhatnak gondjaink. Érdemes erre a hatlapos vetést alkalmazni, melyet két hármas sorban rakunk ki. A keverést nagy gonddal végezzük, és mielőtt bal kézzel elkezdjük kirakni a lapokat, emeljünk is a paklin egyet. A hat lapot értelmezhetjük kétféleképpen. Egyrészt külön-külön mind egy-egy hajlamot jelképez, ami szervezetünkben problémás terület lehet, vagy legalábbis erő átcsoportosítást igényelne. A másikfajta értelmezési mód az időrendi sorrend. Az első három lap a három hónapot jelez előre, míg a második hármas sor három év alatt előforduló betegségekre hívja fel a figyelmet. Az ijedtség és a félreértések miatt e területen fokozottan ajánlott kikérni a szakember segítségét jóslatunkkal kapcsolatban!

Szegedi Panni, 830 kód, pénztalizmán, átok, rontás, számmisztika

Gazdasági elemzés:kártya jóslás, lapok, kártya

 

A francia kártya jóslás kiválóan alkalmas anyagi és gazdasági kérdések megválaszolására. Ebben az esetben egyszer négy, egyszer pedig három lapot kell felhúzni. A négy kártya mehet egymás mellé, ez lesz a következő egy év gazdasági előrejelzése. A további három lapot függőlegesen az előző négyes sorozattól balra helyezzük el. Ez mutatja a szerencse áramlását az adott időszakban. Értelmezéskor először az időrendi lapokat vesszük figyelembe, hiszen ez maga a sorsvonal. Ebből lehet következtetni akár házeladásra, vagy munkahelyváltozásra is. A francia kártya jóslás remekül tárja fel azokat a sorsszerű, vagy éppen a szerencsén múló változásokat is, amikre más kártyák csak elvétve utalnak. Ezért a három különálló lap elemzése – bár nagyobb szakértelmet is kíván – külön élvezet lehet minden jós számára.

Tündér Lili, kód 954, jósnő, médium, tisztánlátó

                                               Szerelmi jóslás: kártya jóslás, lapok, kártya

 

A párkapcsolati kérdések igen sokfélék lehetnek, ezért annak kirakási módja is több van. Én most itt a legáltalánosabbat osztom meg az Olvasóval, amit akár ő maga is könnyedén kipróbálhat. A keverés után itt nem szükséges emelni. Balra jön két lap – ez lesz a kérdező kártyája. Jobbra is teszünk két kártyát, ez a kérdezett személyé, azaz kiszemeltünké. Majd ezt követően felülre és alulra is kerül egy-egy lap, ami a környezeti hatásokat jelképezi. Elemzéskor először nézzük meg saját kártyáinkat, mely feltárja, hogy alkalmas állapotban vagyunk-e egy kapcsolatra. Aztán nézzük meg kiszemeltünkét is, ami megmutatja az ő érzéseit. A felülre kirakott lap a vágyakat jelképezi, az alul szereplő pedig a valóságot, azaz a lehetséges jövőt. Ha a kettő egyensúlyban van, a szerelem nagy eséllyel lesz boldog és gyümölcsöző.

Ebben a kérdésben javaslom még elolvasni egy régebbi cikkünket, ami szintén érdekes lehet az Olvasó számára, amit ITT talál.

A legegyszerűbb és legnyíltabb fogalmazású kártyák közé tartozik. Könnyű hozzájutni, és a kivetéseket értelmezni, melyhez további segítség lehet a következő cikk is, ha már elsajátítottuk a kivetési technikákat: https://www.asztro-show.hu/joslas-francia-kartyabol

 

Ha úgy érzi, szeretné behatóbban megismerni a francia kártyából való jóslást, érdemes felkeresnie tanácsadóinkat, akik segítik Önt nem csupán a kirakási módok megismerésében, de a látás elsajátításában is.

Hagyj hozzászólást

*