Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

fuggoseg

Függőség? Szabadulj meg tőle!

Dátum: 14.06.2015

Rohanó mindennapjainkban számtalanszor szembesülünk azzal, hogy sokszor milyen gyenge és elesett az ember. A kilátástalanság, elkeseredettség, az élethez való negatív hozzáállás könnyen függőségekbe taszít. Sajnos a függőségekből nehéz rátalálni a kiútra, hiszen hamar életünk részévé válnak és szinte fel sem tűnik már a jelenlétük.

Valahol legbelül mindannyian szabadulni akarunk. Szeretnénk, hogy az életünk újra szabad legyen, és élvezni tudjuk minden pillanatát.

A függőség egy nehezen kezelhető, rendszeresen visszatérő kényszerérzet valami iránt, melytől megkönnyebbülést, a gondok háttérbe szorulását és az örömérzet fokozódását várjuk el. Kialakul a fizikai függőség, majd idővel a lelki függés, az adott szenvedélyhez való feltétlen ragaszkodás. Magyarországon a leggyakoribb káros szenvedélyek az alkoholizmus, a dohányzás és a játékszenvedély.

A most következő 3 sikertörténet arról szól, hogy jósaink segítségével miként szabadult meg Edina, Ildikó és Tamás a káros szenvedélyétől.

 

Tudtad, hogy gyógyíthatod önmagadat is? ITT megtudod, hogyan.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, ingyen jóslás

Edina 20 éve lett rabja a dohányzásnak és Ágnes jósnő segítségével végre letette a cigarettát.

Hogy mindez hogyan lehetséges? A válasz nagyon egyszerű. Nem kell hozzá más, mint egy kis mágia és az újhold!

Az újhold a megtisztulás, újrakezdés, újjáéledés időszaka, amikor a Hold éppen a Nap és a Föld közé kerül. 2-3 napig különlegesen erős hatással van minden élő szervezetre, akkor is, ha erejét nem érezzük olyan átütőnek, mint teliholdkor.

Ilyenkor fizikai síkon javul a szervezet teljesítő ereje, erősebbnek érezzük magunkat, akaratunk és kitartásunk is fokozottabb, mint máskor. Éppen ezért Ágnes ebben a pár napban végezte el a szükséges szertartást Edinának. Fontos, hogy káros szenvedélyétől ezen a napon kell elkezdenie a különválást, mert újholdkor minden teher különös gyorsasággal távozik tőlünk, beleértve a lelki és fizikai salakokat is. Ezen a napon a legnagyobb a szervezet méregtelenítési készsége, így a nikotin gyorsabban ürül ki a szervezetből. Amennyiben Ön is szeretne kiszabadulni a dohányzás fogságából, hívja Ágnest a 313-as melléken, a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudja, hogyan fog zajlani zökkenőmentesen a leszokás!

 

Ildikó 25 év után tudta letenni a poharat Xalen jósnő segítségével.

A különböző szenvedélyek először bátorságot adnak, azonban egy idő után elvesztjük a kontrollt, ahogyan ez Ildikónál is történt. Sokszor már gyermekei síró, könyörgő szava sem tudta rávenni őt arra, hogy befejezze az ivást. Mivel Ildikó szabadidejében sokat foglalkozik ezoterikus dolgokkal, ezért eldöntötte, hogy ezen a vonalon próbál megszabadulni káros szokásától. Felkereste Xalent, aki elmondta neki, hogy a függőségét egy rátapadt, alacsony rezgésű negatív lény, egy démon okozza.

Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll, szerelmi jóslás, anyagi segítség

Ezek a negatív energiák képesek súlyos függőséget képezni az alkohol és a megsebzett alany között.

Ezek a lények jól érzik magukat „rajtunk”, mert belőlünk táplálkoznak. Ildikóra azért kapcsolódott ez a rossz erő, mert párjától nem kapott elég szeretetet és megbecsülést. Xalen Mihály arkangyal és egy kék gyertya segítségével különleges szertartásban részesítette Ildikót, amelynek rövid idő alatt meglett a pozitív hatása. A gyertyára ráírták a nevét és születési dátumát. Egy imádság keretén belül megkérték az angyalokat, hogy vezessék el ezt a rossz erőt a fénybe, ahol megnyugvást nyer.

Amennyiben Ön is szeretné ezt a különleges szertartást, bátran szerezzen be egy kék gyertyát és hívja Xalent a 453-as melléken!

 

Tamás játékfüggőségben szenvedett 30 éven keresztül. 2 éve kereste fel Tamara jósnőt, aki két területet ötvözve, hatásosan szabadította meg Tamást a gépek rabságából.

Egyrészt az angyalok segítségét használták, másrészt gondolati, agykontroll feladatokat kellett Tamásnak végeznie 2 héten keresztül, hogy megszabaduljon játékfüggőségétől.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

Tamás esetében is egy alacsonyabb rendű entitás okozta a függőséget, amelyet a családjában dúló harcok következtében sikerült magához kötnie. Édesapja agresszív viselkedése és alkoholproblémái egyenes utat nyitottak a fiúnak a gépek karjaiba. Ön is szeretne megszabadulni egy függőségtől, de egyedül nem megy? Keresse fel Tamarát, aki az Önnek legmegfelelőbb technikát alkalmazva segít a szabad élet elérésében.Angyal vagy gyertyamágia?  Bármilyen káros szenvedélyről legyen is szó, Tamara jósnővel van esély a szabadulásra, van esély arra, hogy újra függőség nélkül élhessen, megtapasztalhassa a szabadság örömteli élményét.

Magától az ember nem tud megállni, hiszen a kísértés megpróbálja újra és újra levenni a lábáról, visszatéríteni régi életformájába, függőségébe. Ha szeretne megszabadulni káros szenvedélyétől, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, akkor kérje jósaink segítségét, hogy gyökeresen megváltozzon az élete! Egy jóslás után kiderül, hogy Önnek személyre szabottan mi fog segíteni. Közülük sokan évtizedek óta foglalkoznak ezotériával, ha van bármilyen szenvedélye, a leszoktatás nem akadály részükről! A dohányzásról való leszokás, a játék, az ital mind olyan negatív dolgok az ember életében, ami miatt nem élhet teljes életet. Kezdjen el még ma igazán élni!

 

Ha Önnek is ilyen jellegű problémája van, de külföldön él, elér minket 4 országból:

Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon.

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*