Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gábriel arkangyal és az angyali üzenet

Gábriel arkangyal és az angyali üzenetek

Dátum: 04.03.2013

Gábriel, Gábor, héberül: Gábri-Él jelentése: Isten embere, Isten ereje vagy Isten, az én erőm.

Míg a Bibliában csupán egy angyal a sok közül, addig a keresztény kultúrkörben már főangyali titulussal rendelkezik, vagyis az Isten elé járuló hét főangyal – arkangyal – egyike. Alakja egyszer jelenik meg az Ószövetségben, amikor elmagyarázza Dániel prófétának a látomása értelmét –, de erejét és fontosságát az Újszövetségben ismerhetjük meg. Lukács evangéliuma Gábriel arkangyalt úgy hozza szóba, mint Isten hírvivő küldöttét. Előbb Zakariás papnak adja hírül Keresztelő János születését, aki nagy tetteket fog végrehajtani (Lk 1,5-20). Ezután Názáretben Máriánál is megjelenik, hogy közölje vele a szeplőtelen fogantatást, Jézus születését, vagyis a messiási eljövetelét (Lk 1,26-38).

 

Kattints IDE és tudd meg, mi az angyalneved!

rtl_angyal

Az ezotériában három fogalomkör is kötődik hozzá, az írás, az egészség és az erő. Színei az indigókék, a fehér és az auráját szimbolizáló rézszín. (Így rézzel és a citrinnel kapcsolódhatunk legjobban Gábriel arkangyal energiájához.) Gábriel angyali üzenete is ezzel a három fogalommal kapcsolatosak.

Örömteli írás – hírhozó, hisz ő jelentette be Máriának kivé is lesz a fia, sőt Mohamednek ő diktálta le a Korán szövegét.

 

Derítsd ki ITT, mi a karmikus feladatod erre az évre!

 

1. Üzenete: „Új híreket kaphatsz” – vagy „Szakíts rá időt, hogy lejegyezd a gondolataidat”. Az előbbi egyértelműen utal új hírekre, míg az utóbbi írásra ösztönöz. Ez lehet akár egy napló, de sarkalhat cikk, vers és könyv megírására is. Így főként ezt a hivatást űzőknek érdemes hozzá fohászkodniuk.

2. Üzenete: „Gyermek táplálásakor benső gyermekedről gondoskodsz”. A második angyali üzenet gyermekkel kapcsolatos dolgokra hívja fel a figyelmet. Ezek lehetnek fogantatással, születéssel, neveléssel kapcsolatosak (lelki problémákra is utalhat). Mindeközben a gyógyításról és lelki gyógyulásról is szól. Gyógyítóknál arra hívja fel a figyelmet, hogy gyerekekkel foglalkozzanak, s cserébe maguk is gyógyulni fognak lelkükben.

jóslás

3. Üzenete: „Vállald fel erődet”, „Vedd át az irányítást” vagy „Vállald fel vezetői voltodat”. Isten ereje bennünk van, és erre az erőre mindig támaszkodhatunk, ezt üzeni nekünk. Általában egy bennünket foglalkoztató probléma sürgető megoldására biztat bennünket, melyhez az Isteni erőt is megkapjuk Gábriel arkangyaltól a megoldáshoz. Félelem leküzdésében segít, hisz védelmet is kapunk tőle ehhez.

 

Személyre szabott angyali üzenetet szeretnél az angyaloktól? Fontos figyelmeztetés vagy akár örömhír is lehet számodra! Hívd Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a legjobb angyalkommunikátorok!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*