Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gazdagság vagy bőség?

Gazdagság vagy bőség?

Dátum: 21.11.2013

Nincs a Földön olyan ember – aki nem eleve azt választotta a leszületésénél- ne akarna gazdag lenni. Bár ez mindenkinél mást jelent, mert  a gazdagság egy nagyon relatív fogalom. Ha megkérdezzük az embereket, mit jelent a gazdagság, szinte csak azt a választ halljuk: sok pénz, rengeteg ékszer, nagy ház, milliók a bankban, világkörüli út.

Ez csupán az anyagi javak megléte. Múlandó. Aki igazi gazdagságot szeretne az életébe, az nem gazdag akar lenni, hanem a bőséget teremti meg az életében. A bőség nem a pénz. A bőség az, ami az Univerzumból hozzánk áramlik és így jelenik meg: bőségesen van mindig munkám. Bőségesen van mit ennem. Vannak barátaim. Bőségesen van időm a kedvenc elfoglaltságomra. Bőkezű vagyok és adakozom. A lélek kiegyensúlyozott és harmonikus. A béke, a szeretet és az öröm folyamatosan ott van az életébe.

Sokan, akik gazdagok, vagyis megvannak az áhított anyagi javai, mégis félelemben élnek. Fél, hogy elveszíti. Fél, hogy kirabolják. Fél, hogy a tőzsde összeomlik. Aki fél, az nem egész. Valami hiányzik az életéből. Hiányzik a hit, hogy mindig több lesz, mint amit kér.

Hiányzik a boldogság és az öröm. Nincs igazi áramlás az életében.

Ha be szeretnénk vonzani az életünkbe a bőséget, akkora gondolkodásmódunkon is változtatnunk szükséges.

Ismerősek ezek a mondatok?

Nincs mit tenni, a szüleim is szegények voltak. Keserves az élet. Válság van. Dehogy adakozom, nekem se adnak, jó a gazdagoknak ők mindent megtehetnek. Ha ez az alapvető hiedelemrendszerünk, akkor sem a bőség, sem a pénz, sem a gazdagodás nem fog megjelenni. De úgy sem, ha erre a hitrendszerre kezdjük el mondogatni a divatos mantrákat: gazdag vagyok, sikeres vagyok. Sok pénzem van stb. Sőt,éppen az ellenkezője fog történni.

Legelsősorban ne a mantra mondogatással kezdjük a bőséghez vezető lépéseket!

Kezdjük azzal: nézzük meg mihez ragaszkodunk és mit tudnánk elengedni. Fizikai tárgyakat, emlékeket. Ruhásszekrényt kipakolni, régi nem hordott holmikat eltüntetni. Ezzel máris jelezzük: szeretnénk helyet teremteni az ÚJ-nak.

Áramoltassuk a pénzt: mindig adjunk valamennyit belőle rászorulónak, lehetőleg névtelenül. Ha éppen valóban kevés van, akkor adjunk az időnkből, a tudásunkból.

Köszönjük meg, amink van és áldjuk meg azt. Akkor is, ha még nem jelent meg fizikai formában az életünkben.

Az irigység és a félelem nem járul hozzá a bőség megteremtéséhez, így ezeket az érzéseket igyekezzünk kiiktatni.

Végezzünk olyan tevékenységet, munkát, ami örömmel tölt el.  Természetesen céljaink legyenek, hiszen ez lendít előre.

Nem mindegy tehát, a figyelmünket mire irányítjuk. Ha a bőségre, akkor az meg is jelenik az életünkben és megtapasztaljuk vele együtt a gazdagságot is.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Anita a 12.04.2014

És segítenek,meggyőzni a szellemeket,hogy nem félek tőlünk.

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Anita!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A bőségmágiában segíthet és pénzrituáléval is foglalkozik .
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*