Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyakorlatok az inga jósláshoz

Gyakorlatok az inga jósláshoz

Dátum: 12.09.2013

Az ingázás, az inga használata ezoterikus körökben igen elterjedt. Az inga használata nem bonyolult, de azért némi gyakorlásra, ráhangolódásra szükség van.

Amikor ingát vásárolunk-készüljön bármilyen anyagból- először meg kell tisztítani, ráhangolni a saját energiánkat. Az üzletben bizonyára sokan kézbe vették, rengeteg tisztátlan energia tapadt már rá, ezért fontos hogy ne rögtön használjuk. Tisztítsuk le vízzel, majd fogjuk a kezünkbe, amíg úgy érezzük átadtuk a saját rezgésünket az ingának.

Amikor ezzel megvagyunk, próbáljuk meg behangolni. Először a mutató és hüvelykujjunk közé fogjuk és meg várjuk, amíg a lengése leáll teljesen. Gondolatban megkérjük, mutassa meg az „igen” választ. Ekkor vagy vízszintesen leng vagy az óra mutató járásával megegyezően. Jegyezzük meg. Ezután a „nem” választ kérjük, hogy jelezze. Ugyanúgy megjegyezzük. Kérjük meg hogy, „nem tudom” vagy a „talán” válaszra is mutassa meg, hogy fog jelezni.

Készíthetünk ingatáblát a gyakorláshoz. Rajzoljunk egy kört, osszuk fel egyenlő cikkekre és írjuk bele a kérdésünket, vagy amit tudni szeretnénk: pl milyen kő illik hozzánk, milyen legyen a nappali színe, melyik a legjobb számunkra. Ne kapkodjunk, ez még csak a gyakorlás, komolyabb kérdéseket csak akkor tegyünk majd fel, ha a megtapasztaljuk  a válaszok pontosságát. Amikor még kevésbé vagyunk gyakorlottak,  a válaszokba bele tudjuk vinni az akaratunkat, vágyainkat ezért még az elején pontatlanabb választ kapunk.

Fontos:

Egyszerű kérdéseket tegyünk fel, hogy az „igen-nem„ válasz egyértelmű legyen.

Egy kérdés legyen egy adott témában, ne tegyünk fel több kérdést egyszerre, mert nem fogjuk tudni mire is ad választ az inga.

Szerencsejátékkal vagy egyéb nyerési lehetőségekre ne tegyünk fel kérdést, nem fogunk választ kapni, vagy csupán megtévesztőt.

Más emberek életével kapcsolatban, annak engedélye nélkül ne tegyünk fel kérdéseket!

 

Az ingánkat csakis mi használjuk, ne adjuk kölcsön és ne engedjük megfogni másoknak. Tartsuk tiszteletben az inga energiáját, ugyanúgy mint bármely más eszközünket. Lehet erre a célra külön kis dobozba, vagy tüll zacskóban tartani.

 

Hagyj hozzászólást

*