Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyertyamágia a szerelemért

Gyertyamágia a szerelemért

Dátum: 15.05.2013

A szerelmi gyertyamágia végzésekor a gyertyák mindig személyeket vagy szituációkat ábrázolnak, a méretük és alakjuk nem fontos, csupán a színük, mivel mindegyik varázslat más és más céllal végezendő, és a színek azok, amik képviselik a különböző energiákat.

A gyertya az egyik legkülönlegesebb mágikus eszköz, ezért használják számos varázslat elvégzésére. A gyertya magába foglalja az egész Univerzumot, hiszen szilárd állapotban a földet képviseli, a viasz a vizet, a füst pedig a levegő elemét testesíti meg. A gyertyamágia sok céllal használható, de leggyakrabban a szerelem és a bőség bevonzására használják.

IDE kattintva cikkünkből megtudhatod, hogyan vonzd be a szerelmet 2016-ban!

A piros gyertya

A színek érzelmeket, érzéseket váltanak ki belőlünk, ezért is könnyebb, ha színekhez társítunk egyes fogalmakat. A színeknek vannak alapjelentései, minden színhez több fogalom tartozik. A piros szín képviseli az érzelmeket, így a szerelmi mágiához is ezt használjuk. Az ókorban a bátorság és a harciasság jelképe volt, e mellett a piros a gyökércsakra színe is. Így piros gyertyát akkor is gyújthatunk, ha a fizikai erőnlétünkön szeretnénk javítani. A piros gyertya segít a felénk küldött negatív energiák megsemmisítésében is. Bármikor, ha úgy érezzük, hogy rajtunk kívül álló okok miatt rosszul működnek dolgaink, érzelmi életünk, érdemes egy ilyen gyertyát égetni.

Néha már teljesen el vagy keseredve, akár a szerelem hiánya, akár az anyagi helyezted miatt? Kattints IDE néhány tippért, ami segít, ha úgy érzed, nincs kiút!

Tündér Lili

Gyertyamágia a szerelemért

A gyertyamágiát bármilyen cél elérése érdekében alkalmazhatjuk, de fontos, hogy távol tartsuk magunkat a rossz szándéktól. Kizárólag jó cél érdekében szabad a szerelmi mágiát alkalmazni, ellenkező esetben már fekete mágiáról beszélünk, amely visszaszállhat arra, aki elindította!

Ha a szerelmünk nem akar kötélnek állni, egy egyszerű és gyors szerelmi mágia által hozzásegíthetjük a döntéshozatalhoz. A mágia nincs időhöz kötve, de a legjobb, ha növekvő Hold idején végezzük.

Kellékek:

 • 1 db piros színű gyertya
 • 1 db fehér színű gyertya
 • 1 db hamutál
 • papír, ceruza
 • egy zárható üveg

A papírt vágd 10 kisebb darabra, majd oszd őket két részre. Az első öt papírdarabra írj fel olyan dolgokat, amiktől szeretnél megszabadulni, vagy ami gátolja az új szerelem kialakulását. A másik öt darab papírra pedig azt, amit elvársz az új szerelemtől. Ide felírhatod a kedvesedtől elvárt tulajdonságokat is, vagy az érzelmeket, amelyeket elvársz az új kapcsolatától.

Kérd el szakembereinktől a Te személyre szabott szerelembevonzó mantrádat, ha biztosra akarsz menni, mert elengedhetetlen része a szertartásnak!

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát – ez jelképezi a mágiában a múltat. A fehér gyertya lángján égesd el egyenként azokat a papírokat, amelyekre a szerelmedet gátló dolgokat írtad fel, majd helyezd őket a hamutálba. Mondd el a mantrádat, többször is, és miután mind az 5 papír elégett, a fehér gyertya lángjával gyújtsd meg a piros gyertyát, majd oltsd el a fehéret. A piros gyertya lángján gyújtsd meg a másik öt papírdarabot és helyezd őket a hamutálba.

A papírból megmaradt hamut tedd a zárható üvegbe, és tartsd a szobádban, amíg a változás el nem jön.

rtl_szerelem

Nem szeretnéd a véletlenre bízni, és biztosra akarsz menni? Akkor keress fel szakembert, aki megszabadít minden negatív energiától, feloldja a blokkjaidat, hogy semmi se állhasson végre a boldogságod útjába! Mindemellett egy személyre szabott, igazán hatásos szerelmi mágiát is kaphatsz vonalunkon! Hívd a legjobb szerelmi tanácsadóink egyikét, Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Bodroginé a 28.01.2014

Hogyan alakul az életem Karrier, gyermekáldás Születési helyem: Hódmezővásárhely. Idő: 1982.08.06

  Asztro Show a 23.09.2014

  Kedves Bodroginé!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek a legjobbak közül, kódja: 313. Tarot kártyával dolgozik és tisztánlátó. Minden kérdésére válaszolhat.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*