Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyertyamágia a szerencséért

Gyertyamágia a szerencséért

Dátum: 10.04.2013

Amikor az életünkbe be szeretnénk hívni a szerencsét, a boldogságot, sikert vagy bármi mást, gyakran fordulunk a gyertyamágia segítségéhez. A mágia előkészületeket igényel, legelsősorban nyugalmat, csendet és olyan időszakot, amikor biztos nem zavarnak meg. Célszerű mindent kikapcsolni ( TV, rádió, mobiltelefon). Gyúlékony anyag ne legyen a közelben és nem szükséges nagy gyertya, csupán olyan méretű, ami 1-2 óra alatt leég. A szertartásokat több alkalommal is el lehet végezni, ám mindig új gyertyával dolgozzunk.

 

Kattints IDE és tudd meg, mely tárgyakkal tudod bevonzani a bőséget minden életterületre! 

 

A kellékeket, amiket használunk, is be kell szerezni:

  • gyertyát: 1 vagy több darabot
  • füstölőt
  • jelképet, ami a szerencséhez kapcsolódik, pl: Fortuna Istennő szobra, képe, vagy patkót
  • páratlan számú pénzérme: 3, 5, 7 (használatban lévőt és ne kínai lyukast használjunk!), de lehet bármi más is, ami a szerencsét jelképezi a mágiát végzőnek
  • tiszta fehér vagy zöld abrosz.

A szerencse behívásához a kék gyertya a legjobb, a zöld a pénzügyi sikerekhez segít. Lehet mindkettőt egyszerre használni.

Ágnes

Létezik 12 karma-törvény, amit, ha ismersz, megváltozhat az egész életed! Olvasd el erről szóló cikkeinket ITT és ITT!

 

A gyertyamágia  menete:

Az asztalra (vagy oltárodra) leteríted az abroszt. A gyertyádat a kezedbe fogod és elképzeled, hogy feltöltődik fehér fénnyel, letisztítja az addig rárakódott energiákat. Ha van szentelt vized, kicsit mosd át a felületét( megteszi olaj is). Ezzel a saját energiádat vitted bele, feltöltötted a személyes rezgéseddel (ha 2 gyertyával dolgozol, mindkettőnél ugyanezt tedd). A tetejétől a közepéig, majd a talpától szintén a közepéig kened be. Tedd középre a szerencse jelképét, amit kiválasztottál magadnak, a pénzérméket, ha pénzügyekben kéred a szerencse segítségét. Fogalmazd meg magadban, miben szeretnél szerencsés lenni: pénzügyekben, munkában, karrierben, felvételt szeretnél nyerni az egyetemre stb.

 

Fontos, hogy amikor leírtad, lásd is magad előtt, hogy életed minden területén a szerencse kísér! Gyújtsd meg gyufával a gyertyákat, de ne fújd és ne rázd el, hanem egy kis tűzálló tálba tedd bele, ahol biztonságosan végig ég. Gyújtsd meg a füstölőt is. Szentelj időt erre a nyugodt szertartásra. Kérd el a szertartás azon elemét, melynek köszönhetően lesz csak igazán hatásos, ez pedig a te személyes mantrád! Szakembereink átadják neked!

A papírra leírt célodat, mielőtt leég a gyertya, égesd el, ezzel küldöd FEL az égieknek a vágyadat. Hagyd végigégni a gyertyát – közben párszor ismételd el a mantrádat -, és utána temesd el a földbe. A pénzérméket tedd el a pénztárcád olyan rekeszébe, ahol biztosan nem veszed elő és nem költöd el.

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

A gyertyamágia szertartást legjobb Teliholdkor illetve Újholdnál elvégezni, ilyenkor a leghatékonyabb és mindig új gyertyákkal.

 

Kipróbáltad a szertartást, mégsem sikerült bevonzanod a szerencsét az életedbe? Lehet, hogy valami vagy valaki akadályoz benne! Kérd szakember segítségét, hogy kiderüljön, mi okozza azt, hogy bármibe is fogsz, nem sikerül! Hívd Bettinát vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik meg tudják nézni, van-e rajtad átok, rontás vagy az otthonodban szellem! Ha szükséges, rögtön el is távolítják, és elvégzik számodra a legerősebb szerencse mágiát is!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*