Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyertyaszentelő! Ma végezz pénzmágiát!

Dátum: 01.02.2019

Ha az év legerősebb pénzmágiáját akarod elvégezni, akkor február másodikát válaszd és az alábbi mágiát végezd el.

Hogy miért pont február 2.? A keresztény liturgiában február másodikán Szűz Mária Istennek szentelte gyermekét és megmutatta őt a sokadalomnak, akik a templomban gyűltek össze.

 

Ha nem csak pénzmágia kell, hanem egy erős szerelmi mágiát szeretnél, akkor IDE kattints!

 

A keresztény kultúrában a 6. századtól ünneplik ezt a napot és a gyertyát az emberi gyarlóság szimbólumának, míg a lángját a Jézus által hozott fénynek és megvilágosodásnak tartják.

Nem csak a keresztény egyház tartja számon ezt a napot, hanem ezoterikus berkekben is fontos és kiemelt nap a gyertyaszentelő. A gyertyamágiák, különösen a pénzmágiák végzésére ezt a napot ajánlja minden ezoterikus szakember.

pénzmágia

Olvasd el a horoszkópod ITT, hogy megtudd, mennyire szerencsés számodra a február!

 

Ha a horoszkópod szerint a szerencséd és pénzed az év második felében lesz, de neked sürgősen kellene, akkor szerezned kell egy szentelt gyertyát bármilyen templomból és el kell végezned a következő mágiát.

Tudd meg, hogy mi a karmikus küldetésed és feladatod, IDE kattintva!

Szabadulj meg a karmikus terhektől és negatív erőktől, amelyek akadályozhatják az anyagi előrejutásod!

 

Mihez lesz szükséged a pénzmágiához?

 

1 szentelt gyertyára

1 zöld szalagra

8 db aprópénzre, bármilyen fémpénzre

1 papírpénzre

fémtálcára

 

Hogyan készítsd elő a pénzmágiát?

 

A szentelt gyertyát helyezd lehetőség szerint zöld gyertyatartóba és tedd a tálca közepére.

Szórd köré az aprópénzt.

A gyertyára tegyél egy olyan papírpénzt, amit nélkülözni tudsz, és soha nem költesz el, pl. egy 500 forintos bankjegyet.

A bankjegyet kötözd a gyertyához a zöld szalaggal. Ha vékony a gyertya, akkor bankjegyet tekerd rá szorosan és úgy kötözd oda. Kollégáinkat kérd, hogy avassák be a bankjegyet!

Hogyan végezd a pénzmágiát?

 

Helyezd a tálcát a lakásod legkeletibb sarkába, abba a sarokba, ahol kb. felkel a nap. Gyújtsd meg a gyertyát és hívd Emkiel atlantiszi angyalt.

Legalább 10 percig nézz a lángba, majd várj, amíg a viasz leolvad és ráfolyik a bankjegyre. Addig égesd a gyertyát, amíg el nem éri a szalagot, ezután vedd le róla a papírpénzt és hagyd leégni a gyertyát. Amíg a gyertya ég, ne hagyd el a lakásodat.

A bankjegyet tedd el egy olyan helyre, ahol senki nem találja meg és őrizd meg legalább egy kerek évig.

Az aprópénzekből 2 darabot hagyj a szomszédodnál észrevétlenül, 2 darabot szórj el útközben valahol, 2 darabot dobj ki az ablakon, és 2 darabot tegyél a tárcádba, majd költsd el.

Ha elvégezted a pénzmágiát, a szerencse és a pénz áramlik majd hozzád.

Már régóta szűkölködsz? Egyre nehezebb az anyagi helyzeted? Akkor a fent említett mágia mellé kérj egy extra pénzbevonzó mágiát még ma, a Gyertyaszentelő erejével! Jós Kati vagy Tündér Lili jósnők a mágiát segíthetnek neked elvégezni a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*