Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyfüvek, amik nyáron segítenek

Gyógyfüvek, amik nyáron segítenek

Dátum: 17.06.2014

A természetgyógyászat egyik legelterjedtebb, és legjobban alkalmazható területe a fitoterápia, más néven, gyógyfüvekkel való kezelések. A gyógynövények olyan hatóanyagot tartalmaznak, melyek ismeretével nagyszerű kiegészítő kezelést alkalmazhatunk, vagy éppen egészségmegőrzés is lehet a cél. Némelyeket csupán jó ízükért is érdemes fogyasztani, amellett, hogy bizonyos panaszainkat jótékonyan enyhíthetik.

Gyógyító Grabovoj számsorokat találsz ITT!

A filteres teákat könnyen elkészíthetjük, de adhat némi élvezetet az is, ha mi magunk szerezzük be az éppen általunk használni kívánt gyógyító füvek alapját, majd kiszárítjuk, de akár frissen is főzhetünk belőle teát, ha nem zavar a zöldes színű ital poharunkban.

Az egészségmegőrzés lehet izgalmas is, ha nem szeretjük a meleg tea ízét, készíthetünk akár jeges teát is belőle, gyümölcsökkel dúsítva, vagy egyesekből szörpöt, és tehetünk lekvárba is. A felhasználási módszerek tárháza végtelen, kísérletezhetünk vele, hogyan a legjobb. De nézzünk át egy pár nyári gyógyfüvet, amit akár Ön is begyűjthet, ha kertes házban lakik, vagy közel a természet, a rét.

 Zeusz, kód 535, legjobb online jós, asztro show, kártyajóslás

Mezei kakkukkfű: Ezt a gyönyörű lilás színű virágot könnyű felismerni erős, aromás illatáról. A konyhakertben is megtalálható gyógyfű hatással van a tüdőre, szirupot főzve belőle elrakhatjuk megfázás szezonra, köhögés csillapítónak. Étkezésünkbe beiktatva egészségmegőrző hatású, például salátákba, vagy húsok pácolásához is kiváló. Egyesek azt tartják róla, hogy meghosszabbítja az életet, azáltal hogy lassítja az öregedést. Erősítő, de egyben nyugtató hatású is, és enyhén lúgosít. Illóolaja fertőtlenít, de mézzel ízesített teája rendkívül ízletes lehet.

 

Alkalmazz tisztító kúrát is a még nagyobb hatás érdekében! ITT olvashatsz bővebben róla!

 

Citromfű: Kellemes, citromra emlékeztető aromájú leveleiből főzött teája nagyon elterjedt mostanság, mivel nem csak finom, de rendkívül jó hatással van az idegekre. Álmatlanságban szenvedőknek lefekvés előtt fél órával javasolt elfogyasztani a gyógyító füvekből egy csészényi teát. Ha reggel iszunk belőle az a napi teljesítményünket segíti, azáltal, hogy nyugodtabbak, élénkebbek leszünk általa. A gyomorra, emésztésre, de a szívre és a depresszióra is jó hatással van. Illóolaja szintén fertőtlenítő hatású, amit krémbe keverve jótékonyan használnak herpesz vírus kezelésére.

gyógynövények, gyógyítás, gyógyító

Orvosi veronika: Népies nevén vérszopóka vagy Isten botja. E gyógyfű egészségmegőrző hatásáról már a rómaiak is meggyőződtek és még ma is a „világ gyógyszereként” emlegetik. Teáját vértisztító keverékek alapjaként érdemes használni, mert csökkentheti az érelmeszesedést, de fogyasztása jót tesz a bőrbetegségek elleni küzdelem esetén is. Ez a gyógyfű kimondottan gyomorerősítő, ezért javíthatja az étvágyat is. Nátha elleni keverékekbe köhögés csillapítási célzattal teszik.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Mezei cickafark: Enyhén kámforos illatáról és fehér virágairól ismerhető fel a gyógyító füvek eme csodája. Egész nyáron fellelhető a réteken, mezőkön és legerősebb tulajdonsága az összehúzó hatás, ami miatt remek gyulladáscsökkentő, illetve vérzés csillapító. Sebösszehúzó, gyógyító hatása mellett elsősorban hölgyek kedvenc gyógyfüve, mert a méhre, és a női szerveknél segíti az egészségmegőrzést.

Pitypang, vagy gyermekláncfű: Ezt a növényt sok helyen salátaként, de akár főzelékként is fogyasztották, anélkül, hogy különösebben gyógyító hatását akarták volna felhasználni. Természetes elterjedése azonban nem kisebbít egészségmegőrző hatásain. A benne lévő keserű anyagok miatt jót tesz az emésztésnek, segíti a felszívódást és könnyíti a máj és epe munkáját. Egyes kísérletek szerint csökkentheti a menstruációs görcsöket is. Ezenkívül, a gyógyító füvek többségéhez hasonlóan. vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása is egyben.

Szeretnél tenni egészségéért, de nem tudod, melyik gyógyfüvet is használd? A legnagyobb hatást akkor érheted el, ha olyan gyógynövényeket fogyasztasz, amik pontosan a Te problémáidra nyújtanak megoldást! Kérdezd szakembereinket várakozás nélkül a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Virág és Xalen jósnők a legjobbak ebben a témában. Amellett, hogy megtudod, mit kell fogyasztanod egészséged megőrzése, illetve javulása érdekében, még egy különleges tisztítást is kaphatsz tőlük!

Külföldről is eléred jósainkat: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*