Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

fény ereje

Gyógyítás a fény erejével

Dátum: 18.06.2013

Sajnálatos módon az emberek régebben sokkal több időt töltöttek a szabadban a gyógyító napfény alatt, azonban napjainkban a dolgozó emberek legnagyobb része zárt helységekben, a négy fal között dolgozik nap mint nap. Emellett az ózonréteg elvékonyodása és az ózonlyukak kialakulása miatt, már a szabad napfény is veszélyes lehet az egészségre.

Az azonban tény, hogy a fény létfontosságú az emberi szervezet és annak a folyamatainak a helyes és egészséges működéséhez. A fény befolyásolja a bőr vitamintermelését, az alvási ciklusunkat is, a pigmentfoltok kialakulását és természetesen a hangulatunkra is. A rossz hangulat mellett a fény hiánya miatt romlik koncentrálóképességünk, gyengül immunrendszerünk, fizikai teljesítőképességünk. Hatással van a hormonrendszerre, szabályozza a vérnyomást és az anyagcserét.

Hallottál már a Grabovoj számsorról? Szintén gyógyításra szolgál, és többet megtudhatsz róla IDE kattintva.

Ágnes

A természetes napfény, anélkül, hogy magunk észlelnénk, valójában óriási hatással van egész testünkre és segíti a gyógyítástA téli napok hosszú fénytelensége pedig nem csak rosszkedvet idézhet elő, hanem akár depresszióhoz is vezethet. Ennek a fényhiánynak az utóhatása a tavaszi fáradtság is. Ezeken a  gondokon pedig sajnos nem segít a munkahelyünkön található neoncsövek fehér fénye. A fehér fény ugyanis nem hasonlít a természetes fényre, s hosszú távon akár káros is lehet.

Eddig kételkedtél a gyógyító energiák létezésében? IDE kattintva kiderül, hogy valóban léteznek és valóban hatásosak!

 

Gyógyítás a fény erejével

A napfény hiánya egészségügyi problémákat okozhat, főleg, ha a szervezetünk amúgy is érzékeny. A tény, hogy nyáron a fényes órák száma akár háromszor is több, mint télen, bizonyítja, hogy amikor télen, ha nem kap a szervezetünk elegendő fényt, a testünk egy melatonin nevű hormont termel, amely további álmosságot és levertséget eredményezhet. Ezért is fejlett ki a fényterápia különböző ága, amely teljes mértékben természetes gyógymód és nincsenek mellékhatásai. A gyógyítás a fény erejével alkalmazható a terhesség alatt, valamint gyermekkorban is.

gyógyulás

A NASA tudósai már két évtizede előállítottak egy olyan fényforrást, mely 95 százalékban megfelel a természetes fénynek. A NASA kísérletei bebizonyították azt is, hogy az ilyen fajta mesterséges napfény fokozza a koncentrálóképességet, és alkalmas egyes bőrproblémák kezelésére is, így e fényforrás bevezetésével talán megszűnhetne a téli depresszió és levertség is.

A fényterápia sokban hasonlít a már jól ismert, ősidők óta alkalmazott színterápiához. Nem csak a melatonin termelését csökkenti, de különböző színekkel történő kiegészítése egy-egy egészségügyi probléma orvoslására is alkalmas.

 

Te is egészségügyi problémákkal küzdesz? Nem tudod, hogy milyen alternatív gyógymód lenne számodra a leghatásosabb? Akkor hívd a legjobb természetgyógyászainkat, gyógyítóinkat, hogy a lehető legegészségesebben élhess! Aurethiel és Szegedi Panni a legjobbak, keresd őket bizalommal a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*