Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyítás a színekkel 3. rész

Gyógyítás a színekkel 3. rész

Dátum: 18.09.2012

A gyógyítás a színekkel című sorozat következő állomása a zöld szín. Bár kevesen tudják a zöld szín gyógyító rezgései igen magasak ezért a legerősebb gyógyító hatása, ennek a színnek van. Nem véletlenül ajánlják stressz esetén a természetben való sétát, feltöltődést. Az emberi szem számára ez a szín a legpihentetőbb. A tavasz színe és a megújulásé.

Egyre gyakrabban találkozunk kórházakban is a zöld szín megnyugtató árnyalataival melyek a gyógyítás erejével is bírnak. Békességet, csendességet hoz, relaxál. A lakásban is célszerű zöld színű kiegészítőket, dísztárgyakat elhelyezni a pihenésre szánt helyen.

Aki szereti ezt a színt az általában nyugodt, békés ember, jó az íráskészsége, és kedveli a kulturális műsorokat, rendezvényeket.  A zöld szívcsakra színe is. Ha Ön kedveli ezt a színt, akkor egyensúlyban van önmagával és a környezetével, termékeny, nagylelkű, jók az emberi kapcsolatai. A boldogság, a remény kifejezésére is ezt a színt alkalmazzák. A koncentrálási nehézségek orvoslásában is segít a zöld, érdemes ezzel a színnel körbe vennie magát, viseljen zöld színű ruhát.   Ha Önnek ezzel a színnel gondja van, nem kedveli, nem szívesen hordja, akkor Önnek tulajdonképpen a szívcsakrával, a szeretet áradásával van problémája. Fél a csalódásoktól, zárkózott egyéniség, nagyon sebezhető, érzékeny. Sokszor féltékeny akár van alapja, akár nincs.

A szín gyógyító erejét, és hatékonyságát rózsaillatú aromaterápiával lehet növelni.

A ZÖLD szín gyógyító ereje segítséget nyújt az alábbi problémák esetén:

Szívbetegségek, megfázás, szembetegségek, fekélyek, idegrendszer harmonizálása.

 

A következő részben a KÉK színről olvashatnak és arról, hogy hogyan tudjuk alkalmazni a mindennapjainkban.

 

Gyógyítás színekkel 1. rész

Gyógyítás színekkel 2. rész

 

Hagyj hozzászólást

*