Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyítás színekkel 2.

Gyógyítás színekkel 2. rész

Dátum: 10.09.2012

Az előző részben a vörös színnel való gyógyítás és a ráhangolódást vizsgáltuk meg. Ebben a részben a FEHÉR szín rezgését,  életünkben betöltött szerepét nézzük meg és azt, hogy hogyan gyógyít. Aki a fehér színt nagyon kedveli, az sokoldalú ember, de egymagában nehezen boldogul az életben. Szükséges mellé olyan valaki, aki képes kibontogatni a színeket belőle, mondhatnánk azt is, hogy olyan mint egy prizma.

Figyelem! Ha túlzottan sok fehér szín vesz körül bennünket, akkor kialakulhat halálfélelem, bizonytalanság, elbizonytalanodás az élet minden területén. Bár gyakran a tisztasággal, hűséggel, ártatlansággal azonosítjuk fizikai szinten is és mentálisan is a fehéret, mégis a túlzott mértékű használata alul-működést okoz, a fentről kapott információk, nehezen vagy sehogy nem jutnak el az emberhez, ettől pedig gyakori fejfájás, migrén alakulhat ki. Olyan helyzetbe kerülhetünk amikor nem tudjuk meglépni fizikai szinten a szükséges lépéseket.

Akit túl sok fehér szín vesz körül, könyörtelenné és arrogánssá válhat spirituális szinten!

A korona-csakra színe, az isteni tudaté, a fenti világé. Helyes mértékkel használva az intuíciós képességet segíti. A lakásban a plafon mindig legyen fehér, hiszen ez szimbolikusan éppen a fenti világot jelképezi, függetlenül a falak színétől.

Akkor használjuk jól a gyógyításra, ha arányosan kiegészítjük valamilyen más színnel, akár lakásban, akár magunkon hordjuk.

Hegytető-meditáció, gondolatok tisztítása,  jógagyakorlatok ellensúlyozzák a FEHÉR túlzó energiáját, a  tömjénfüstölő pedig mentálisan segíti az információk befogadását.

 

A FEHÉR szín vázolása után, a következő részben a ZÖLD szín energetikáját nézzük meg, és azt, hogy miként segíti e szín a gyógyulásunkat.

Gyógyítás színekkel 1. rész

Hagyj hozzászólást

*