Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyítás színekkel 5. rész

Gyógyítás színekkel 5. rész

Dátum: 16.10.2012

A “Gyógyítás színekkel” című sorozatunk mai része a LILA ( indigó ) szín gyógyító erejét mutatja be. A harmadik csakránk, a szem csakránk színe a lila. A negatív energiákat átalakítja pozitívakká, megerősíti a spirituális fejlődésünket. Aki ezt a színt szereti, az vonzódik a misztikumokhoz, nagyon érzékeny ember, minden hangulatváltozást megérez a másik emberben. Segíti az összpontosítást és a holisztikus szemléletet. A jobb agyféltekével is összefüggésbe hozzák,mert pozitív értelemben ösztönzőleg hat az intuícióra és a képzelő erőre. Akkor beszélhetünk a lila szín diszharmonikus hatásáról, ha valakit túlzott racionalitás, materializmus, fanatizmus és manipulatív viselkedés jellemez illetve, ha a megérzéseket megmagyarázza, felülbírálja és fél a saját bensőjében rejlő dolgok felfedezésétől.

 

A lélekre gyakorolt hatása:

Segíti az intuíciót, fejleszti a kreativitást és kiegyensúlyozza a lelket és a szellemet.

A testre gyakorolt hatásai:

Nyugtatja és harmonizálja az idegrendszert, jó a fejfájásra, nyirokkeringési gondokra, hormonális problémákra, pajzsmirigyre. Ha valaki fogyni szeretne, hordjon indigó lilát, mert ez a fogyást is segíti.

A rosszindulatú daganatok esetén is hatásos, gyógyító erővel bír.

Aromaterápiája: A jázmin és a menta illata.

Köve: Hegyikristály

A nemesség, a luxus érzetét kelti LILA szín, az önbizalmat és felelősségvállalást erősíti. Használjuk akkor, ha úgy érezzük, a világ ránk akarja kényszeríteni az akaratát, mert ők másképp gondolják.

Amikor gyógyításra használjuk a színeket,  akkor egyben a csakráinkat is tisztítjuk, azonban ne feledjük, hogy ez csak kiegészíti az elengedhetetlen orvosi kezelést.

A sorozat következő része a SÁRGA színnel való gyógyítást mutatja be.

 

Gyógyítás színekkel 1. rész

Gyógyítás színekkel 2. rész

Gyógyítás a színekkel 3. rész

Gyógyítás színekkel 4. rész

Hagyj hozzászólást

*